İphone Numara Engelleme Programı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

güncelledim hocam sağol. yeni tasarıma alışırım herhalde de kasıyor sanki biraz. bir de bu açtığımız uygulamaları nasıl kapatıyoruz? 

:D iyi olmuş yukarı doğru sürüklemek. 

bulmuşsun yolunu evet :) takılan bir şey olursa pm at.. burdan göremeyebilirim bazen. bu arada tomtom yol haritasını yükleyen var mı acaba :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

eyvallah teşekkür ederim. buna benzer değişiklikler ya da yenilikler var mı? bildirim menüsü falan fark ettim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

eyvallah teşekkür ederim. buna benzer değişiklikler ya da yenilikler var mı? bildirim menüsü falan fark ettim. 

değişiklikler var baya mesela önceden spotlight telefonu sağa kaydırarak çıkarıyorduk şimdi o kısım yukarı çıkıyor.. tam yukarıdan değil orta yerden aşağı kaydırırsan üst taraftan çıkıyor :) rehberde seni aramasını istemediğin kişileri engelleyebiliyorsun, ayarlarda mikrofon var mesela şarkı sözlerini aratan uygulamalar var o uygulamayı çalıştırırsan dinlediğin şarkının ismi ve sözlerini sana buluyor, 2 tanesini denedim şarkı bulamadı henüz :) kameraya bir kaç tane bir şeyler eklendi, telefona tuş kilidi koyarsan tuş kilidini görselleştirmişler, ayarlar menüsünde bazı ayarların yerlerini değiştirmişler mesela hücreselde 3g falan var onun yerini değiştirmişler, önceden klasör halinde yaptığımız uygulamaların limiti var onu kaldırmışlar, kilitli ekranda en altta yukarı çıkan menüde AirDrop var mesela bunu bluetooth şeklinde kullanabiliyorsun mesela bir fotoğrafını paylaşmak istiyorsun o kısımda paylaşıma açtığında fotoğraflar kısımda AirDrop aktif görünür göndermek istediğin fotoyu karşı tarafta sadece iphone kullanan kişilere aktarabiliyorsun, arka planda çalışanları menüye çift tıklayarak üstten kapatıyorduk şimdi o kısmı değiştirdiler, menüye çift tıklıyorsun iskambil kağıdı dağıtır gibi yukarı fırlatıyorsun kapanıyor :) şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

essan tarafından 29/Haz/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Peki ios 7 çaktık diyelim, 25pp programını sorunsuzca kullanabilirmiyiz,

kurdum, uygulamada yükledim hoca çalışıyor sıkıntı yok.. güncelleme yapacak olursan yapmadan önce yedeklerini al mutlaka..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üstat türkçe dil desteği varmı, 7 beta 2 de,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

var

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

var hocam menüler her şey türkçe..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

essan hocam bende macbook var. Şimdi 4s için olan sürümü indiriyorum. Aynı bahsettiğin işlemleri yapcıam fakat dmg extractor ile çıkartmama gerek yok sanırsam ? direk dmg update i seçip devam edicem. 

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

essan hocam bende macbook var. Şimdi 4s için olan sürümü indiriyorum. Aynı bahsettiğin işlemleri yapcıam fakat dmg extractor ile çıkartmama gerek yok sanırsam ? direk dmg update i seçip devam edicem. 

dmg olarak görmez sanırım dosyayı hocam.. dmg extractor olarak inen dosyanın içinde farklı dosya formatı var o yüzden bir tür .iso, .rar formatında dosya diyebiliriz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    essan bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

dmg olarak görmez sanırım dosyayı hocam.. dmg extractor olarak inen dosyanın içinde farklı dosya formatı var o yüzden bir tür .iso, .rar formatında dosya diyebiliriz.

hocam macos da ki dosya uzantıları dmg zaten. siz onu extractor ile extract ettirdiğinizde içinden çıkan dosyanın ismini ve uzantısı yazarmısın bana.

ben o extractor a ihtiyaç duymadan açabiliyorum. Ama bilmediğim başka bir olayı daha mı var acaba diye soruyorum.

iPhone4,1_7.0_11A4400f_Restore.ipsw diye bi dosya çıkarttı. 

edit: herşey çok geç. Başladım bakıyım işleme. Umarım olur.

Castaway tarafından 30/Haz/13 00:07 tarihinde düzenlenmiştir

...
Toplam Hit: 2582 Toplam Mesaj: 29