İphone4 Mü LG Optimus Black Mi?
-
İphone un olunca kızlar teklif ediyomuş :w
-
iphone 4 kullanıyorum memnunum.. o telefonda güzel ama iphone güzel be abi dokunmatiği ekranı herbişeyi güzel
-
htc hd2 ve sensation kullaniyorum ustune tel tanimam iphone 4 filan hikaye kalir yaninda .... youtube da karsilastirmalar var otur izle farki anlarsin
-
adam demişki iphone 4 mü Lg optimusmu diye siz htc önermişsiniz
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
daha guzel altarnatifler var onlarida gormeden hemen alma manasinda oneriyoruz kotu birsey yaptigimiz yok (: yanlisimiz olduysa affola aga -
kıyaslamalar yanlış
iphone 4 ü baştan ele. optimus da galaxy s 2 yanında sınıfta kalır
Para varsa Galaxy S 2
Para Az sa Optimus Black
İçinde bir özenti yatıyorsa Iphone
kimse dokunmatik vs vs demesin içlerindeki en iyi ekran galaxy s 2 de , en iyi işlemci galaxy s 2 de dokunmatik hassasiyeti hepsinde aynı.
@manhyak yanlış bilgi dostum :)
-
patron_38 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
daha guzel altarnatifler var onlarida gormeden hemen alma manasinda oneriyoruz kotu birsey yaptigimiz yok (: yanlisimiz olduysa affola aga
-----------------------------yok hoca bnde öneriorum fakat adama öyle sormuş ama bu adam iphone alacak kesin kafasında o var kolay kolayda vazgeçmez :) bnden af ola
-
archair23 bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
daha guzel altarnatifler var onlarida gormeden hemen alma manasinda oneriyoruz kotu birsey yaptigimiz yok (: yanlisimiz olduysa affola aga
-----------------------------yok hoca bnde öneriorum fakat adama öyle sormuş ama bu adam iphone alacak kesin kafasında o var kolay kolayda vazgeçmez :) bnden af ola
-----------------------------iphone alacaksa hemen siteden çıkış yapsın.
-
-
htc hiç kullanmadım ve bi türlü ısınamadım yani cep telefonu pazarina cok hızlı bi giriş yaptı o yüzden hızlı kosan atin boku seyrek düser hesabı :)
iphone 4 biraz kullandım klasik iphone sürümü fena degil ama yinede kullanılmaz.
lgye gelice olursak bende lg kullanıyorum lg gd900 die bi telefon bende 1 alalı bir sene oldu ve hiç pişman degilim sadece su anda bi garantiye götürüp
güncelleme tarzında bişiler yapturmam gerekiyor.
şu yüzden lgyi bu kadar üstünde duruyorum lg bana hep daha yakın bi marka olmustur kendi kullandıgım telefonu alırken bende arastırma yapmıştım
ama niyeyse direk araştırmaya lgden basladim yani lg bana daha sıcak bi marka geliyor ve işinide iyi yaptıgını düşünüyorum hani iphone falan da alabilrdim ama
yine lg aldım ve pişman da degilim öneriririm lgyi hele benim kullandıgım telefondaki özellikleri sanki lgye özel siparişle yaptırmış gibiyim yani bi telefonda
istediğim her özellik var nerdeyse :)