Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir
-
gerçek hayattaki savaşlar wow daki gibi olmuyo deca ,oynaya oynaya karıştırmaya başlamışsın bazı şeyleri yada sırf muhalefet olsun diye yapıosun.
saygılar ; arix
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Bu kadar seviyordunuz Irak ı , bu kadar umursayacağınız tuttu... INCIRLIK KAPATILSIN diye çıktınız mı biriniz :D Komşumuzu biz bombalattık şimdi üzülesimiz mi tuttu? ABD askerine sağ salim dönme temennisi veren başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değilmidir? Tükürdüğünüzü yalamayın bari... Biz bombalattık Irak ı... Bırakın siz üzülmeyin , yaptıklarınızdan ödün vermeyin erkek gibi yaptıklarımızın arkasında duralım bari ;)
Graywolf a bende senin çocuklarına tüm bedduaları ediyorum inş dahada beteri senin çocuklarının başına gelir:D
-----------------------------ii de hocam sen GrayWolf un çocuklarına beddua ediosun ama ortada bi sebebin yok o sen ıraklılara beter olsun dedin diye dedi yani olmaz böle
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------gerçek hayattaki savaşlar wow daki gibi olmuyo deca ,oynaya oynaya karıştırmaya başlamışsın bazı şeyleri yada sırf muhalefet olsun diye yapıosun.
saygılar ; arix
-----------------------------Hoca beyninde sorunun mu var ? Sana mı hesap verecem fikirlerimi yazarken buraya, wowdan sana ne ? 1 Sene evvel kapanmış bir sayfadır , sende herşeyi mario sanıp kafanı sert duvara çarpıp ölme üzülürüm sonra :( O yüzden fikirlere saygılı olalım , ortaya çıkıpta sozlukten alıntı yapıyorlar ! hade hödö diye ahkamda kesmeyelim hadi göster sozluk entrisi mi diyorlar kafamı kıracam burada , bu lafını sahte holy seçilmiş tipler üzerine alsın her yazısı cp olanlar ;)
-
decameron senin dünyaya bakis açinin içine edim türkiyenin yarisi cahilse genellemek mi lazim butun tahribatin ayni siyasi dusuncesi olsa gene bi bok yapamayiz turkiyeyi abd yönetio suçu bütün halkin deil aq orda oturup bi tek sen dogruymus gibi herkese suç atiyon herkes kendi çapinda biseyler yapiyo buraya gelip anlatiyoz mu ?
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç vicdanım sızlamadı beter olsun diyorum buradan... Kendi devlet başkanlarının heykellerini yıkarlarken düşüneceklerdi bunları... ABD askerleri şehire gelirken halay çekmeden önce düşüneceklerdi... Vatan bilincinden yoksun adamlarla dolu bir ülke... Saddam varken cesaret edilemeyen neverland kurdistanı kurdular parçalara ayırdılar güneyde hala araplar savaşıyor kuzeyde ülkelerini satan dönekler.. Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar..
-----------------------------onu yapan halkın aptal kısmıydı amerika taşşağımı öp dese yalıyacak tiplerdi zaten çoğununda ırkı belli orda bi tane türkmen bulamazsın mesela çünkü türk milelti asil bi millettir. onun için toplumu suçlamamak lazım eğer oraları görse idin zaten böyle konuşmazdın
-----------------------------hangi aptaldan bahsediyosun hoca. koskoca ordu 1 tane kursun sıkmadan kendi kendini terhis etti. hangi azınlık bu. savastan kacıcaksan ne sikime asker bu adamlar. hadi asker kactı, 30milyon insan var ırakta. kişi basına 1mermi sıksalar bugun ortada amerikan askeri kalmazdı. vatanı için savasmayan adama hersey mustehaktır. cocugunuda oldururler karınıda sikerler herseyi yaparlar. sonra aglarlar bize boyle yapıyolar diye. ozaman karı gibi gotleri basları oynamasın alsınlar ellerine erkek gibi silahlarını gitsinler ölsünlerki cocukları olmesin. aksam aksam bende ne yazdıgımı bilmiyorum heralde, araptan bekledigimiz seye bak; savaşmak...
-
yani deca diyoki abd sömürsün ıraqı bizene ? sonra gelir bizide sömürür ama bizim tarihimiz iyi ,vatanımızı severiz ,vatan bilinci var(daha kürt-türk diye tartışıoz ne vatan bilinic ama),sömürsün evellalah türklüğümüz yeter diyo.
ama iş türkiyeye geldimi sövmesi iiy ? ulan abd'nin kuklaları demsi iyi ? onlarıda biz seçtik .
nese uykm var uzun uzun yazamıxam ama decanın dediklerinden başka anlam çıkmıo ,gerçetkten gönülden isterimki sırf muhalefetlik olsun diye diyo ol bunları.
-
DkN bunu yazdı:
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------DecaMeroN bunu yazdı:
Hiç vicdanım sızlamadı beter olsun diyorum buradan... Kendi devlet başkanlarının heykellerini yıkarlarken düşüneceklerdi bunları... ABD askerleri şehire gelirken halay çekmeden önce düşüneceklerdi... Vatan bilincinden yoksun adamlarla dolu bir ülke... Saddam varken cesaret edilemeyen neverland kurdistanı kurdular parçalara ayırdılar güneyde hala araplar savaşıyor kuzeyde ülkelerini satan dönekler.. Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar..
-----------------------------onu yapan halkın aptal kısmıydı amerika taşşağımı öp dese yalıyacak tiplerdi zaten çoğununda ırkı belli orda bi tane türkmen bulamazsın mesela çünkü türk milelti asil bi millettir. onun için toplumu suçlamamak lazım eğer oraları görse idin zaten böyle konuşmazdın
-----------------------------hangi aptaldan bahsediyosun hoca. koskoca ordu 1 tane kursun sıkmadan kendi kendini terhis etti. hangi azınlık bu. savastan kacıcaksan ne sikime asker bu adamlar. hadi asker kactı, 30milyon insan var ırakta. kişi basına 1mermi sıksalar bugun ortada amerikan askeri kalmazdı. vatanı için savasmayan adama hersey mustehaktır. cocugunuda oldururler karınıda sikerler herseyi yaparlar. sonra aglarlar bize boyle yapıyolar diye. ozaman karı gibi gotleri basları oynamasın alsınlar ellerine erkek gibi silahlarını gitsinler ölsünlerki cocukları olmesin. aksam aksam bende ne yazdıgımı bilmiyorum heralde, araptan bekledigimiz seye bak; savaşmak...
-----------------------------herkes 1 mermi atsa mı :DDD bu kısmı yazarken ciddimiydin yoksa dalga mı
-
ne ciddisi ne dalgası. ordan cıkarılacak anlamı yakalayamıyorsan zaten bosver hoca sen takıl kendin.
-
ya hocam ben bütün yazı için konuşmuyorum sadece herkesin 1 mermi atması olayı çok saçma
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------ABD askerine sağ salim dönme temennisi veren başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değilmidir? Tükürdüğünüzü yalamayın bari... Biz bombalattık Irak ı... Bırakın siz üzülmeyin , yaptıklarınızdan ödün vermeyin erkek gibi yaptıklarımızın arkasında duralım bari ;)
Deca burada sana %100 hak veriyorum amma bişey var ben dayanamıyorum o zavallı çocuklara ben bosnadaki çocuklar içinde aynı şeyleri hissettim,Çeçenistandaki içinde afrikadaki içinde ya bu çocuklar emperyalizm yüzünden bu hale geliyor zaten.Bana göre ne olursa olsun bu şerrefsizler bizim içimizdekilerde dahil haksız arkadaş.Bende biliyorum R.tayyibin bop başkanı ve kahraman amerikan askerleri gerisini sen yazmışsın. onun içindirki açık söyliyeyim Emperyaliszme en çok hangi parti karşı çıktıysa ben ona oyumu verdim ben tayyibide savunmuyorum herşey haklıya haklı haksıza haksız.İnsanlar yetiştikleri çevreye göre düşüncelerini yaşam biçimlerini ifade ederler amma ben kendi adıma doğruyu yalnışı iyice muhasebe ederek düşünce tarzımı seçtim neyse kardeş kahrolsun Emperyalizim ve destekçileri.