İş Bankası 88. Yıl Cem Yılmaz Reklam Filmi, Flame Batch FX Makingof
-
Gharzvog bunu yazdıManiakRhifat bunu yazdı
video yu özel yapmışlar izlenmiyor :(
-
Bu konuyu açan gardaş sana sesleniyorum canım kardeşim.
bu videoyu nasıl buldun
madem izlenmiyordu neden konu açtın :D
-
yanlış reklam stratejisi var hocam..artık cem yılmazı hiçbir marka için düşünemezsiniz..reklam filmlerinde ünlü oynatıyorsanız o ünlü sizin markanızın yüzü olmak zorunda..cem yılmaz bugüne kadar telsim,avea,ttnet gibi büyük markaların yüzü olmuş iş bankasının yüzü olamaz artık..
doğru olan mehmet ali alaboranın oynatılmasıydı..o adamı görünce zaten iş bankası aklına geliyor insanın..markanın yüzü olan bi adamı kesip daha da fazla para verip (artık yüzü yavşamış ) başka bir adamı oynatmak saçma olmuş..
reklam da güzel şimdi dyecek bişi yok..oynamış işte cem yılmaz..geçici olacaksa dönemlik reklam projesi ise güzel sayılabilecek bi proje
-
Reklamın amacı iş bankasının adının her yerde geçmesi. Öyle yada böyle amaçlarına ulaştılar. m.ali alabora ile yaptığı reklamlarda bu kadar iş bankasının adı geçmiyor. Hatta ben umursamıyorum bile. Reklam stratejilerini yaparken her yönden düşünüyorlardır sanırım
-
HanDsomE bunu yazdı
Reklamın amacı iş bankasının adının her yerde geçmesi. Öyle yada böyle amaçlarına ulaştılar. m.ali alabora ile yaptığı reklamlarda bu kadar iş bankasının adı geçmiyor. Hatta ben umursamıyorum bile. Reklam stratejilerini yaparken her yönden düşünüyorlardır sanırım
cem yılmaza verilecek para ile reklamın şiddeti artırılıp daha çok göz önünde bulundurulması sağlanabilir..düşünülürse gelecek seneye bu zamanlara kadar iş bankasının bilmem kaçıncı yıl dönümü oluyor..yıl dönümleri için yapılan reklamlar dizi reklamlardır ve 1 sezon boyunca devam eder. bu bir sezon için de cem bey de para götürür anasını satıyım :D söylentillere göre 260 milyar dolarlık anlaşma imzaladı .. bu normal bi reklam projesinin 1 sene boyunca yürütülmesi demek :D
-
feci merak ettim he kurgu aşamasını , göremedik ya la..
-
murdery bunu yazdıHanDsomE bunu yazdı
cem yılmaza verilecek para ile reklamın şiddeti artırılıp daha çok göz önünde bulundurulması sağlanabilir..düşünülürse gelecek seneye bu zamanlara kadar iş bankasının bilmem kaçıncı yıl dönümü oluyor..yıl dönümleri için yapılan reklamlar dizi reklamlardır ve 1 sezon boyunca devam eder. bu bir sezon için de cem bey de para götürür anasını satıyım :D söylentillere göre 260 milyar dolarlık anlaşma imzaladı .. bu normal bi reklam projesinin 1 sene boyunca yürütülmesi demek :D
1 sene yürütsen kimse izlemedikten sonra neye faydası var
ben tv izlemiyorum benim bile haberim oldu. neden? cem yılmaz sayesinde.
-
murdery bunu yazdıHanDsomE bunu yazdı
oha milyon desen neyse :S naptın hacı 260 milyar dolar?
reklam konusunda eşek değillerse sürüyle uzmanları vardır. hepsini düşünmüşlerdir. farklı birşey yapmak belli bi yüz tutturup onla devam etmekten önemli. cem yılmaz da iyi yapıyor bu işi. bakın telsimi ttneti tüm reklamlar hep aklımızda, hep klasik oldu. bi anket yapılsa geçmişten hangi reklamları hatırlıyon say diye, illa cemyılmazın 2-3 reklamı girer. o yüz olmuş ünlülerin çoğunun reklamını unuttuk bile.
-
ne 260 milyar doları hacı kafayı yemiş onu söyleyen..
türkiyedeki bütün şirketlerin yıllık reklam bütçesini toplasan 260 milyar dolar yapmaz sanmıyorum.
-
Turania bunu yazdı
ne 260 milyar doları hacı kafayı yemiş onu söyleyen..
türkiyedeki bütün şirketlerin yıllık reklam bütçesini toplasan 260 milyar dolar yapmaz sanmıyorum.
sanırım rakamlar ile aranız yok.. 260 milyar dolardan bahsediliyor.. en son bildiğim başbakan hazinedeki paramızın toplamı 1 yıl önce 70 milyar dolar demişti. hesabını siz yapın :)