folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder İş Bankası 88. Yıl Cem Yılmaz Reklam Filmi, Flame Batch FX Makingof

İş Bankası 88. Yıl Cem Yılmaz Reklam Filmi, Flame Batch FX Makingof

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı
    ManiakRhifat bunu yazdı

video yu özel yapmışlar izlenmiyor :(

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bu konuyu açan gardaş sana sesleniyorum canım kardeşim.

bu videoyu nasıl buldun

madem izlenmiyordu neden konu açtın :D

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

yanlış reklam stratejisi var hocam..artık cem yılmazı hiçbir marka için düşünemezsiniz..reklam filmlerinde ünlü oynatıyorsanız o ünlü sizin markanızın yüzü olmak zorunda..cem yılmaz bugüne kadar telsim,avea,ttnet gibi büyük markaların yüzü olmuş iş bankasının yüzü olamaz artık..

doğru olan mehmet ali alaboranın oynatılmasıydı..o adamı görünce zaten iş bankası aklına geliyor insanın..markanın yüzü olan bi adamı kesip daha da fazla para verip (artık yüzü yavşamış ) başka bir adamı oynatmak saçma olmuş..

reklam da güzel şimdi dyecek bişi yok..oynamış işte cem yılmaz..geçici olacaksa dönemlik reklam projesi ise güzel sayılabilecek bi proje

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Reklamın amacı iş bankasının adının her yerde geçmesi. Öyle yada böyle amaçlarına ulaştılar. m.ali alabora ile yaptığı reklamlarda bu kadar iş bankasının adı geçmiyor. Hatta ben umursamıyorum bile. Reklam stratejilerini yaparken her yönden düşünüyorlardır sanırım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı

Reklamın amacı iş bankasının adının her yerde geçmesi. Öyle yada böyle amaçlarına ulaştılar. m.ali alabora ile yaptığı reklamlarda bu kadar iş bankasının adı geçmiyor. Hatta ben umursamıyorum bile. Reklam stratejilerini yaparken her yönden düşünüyorlardır sanırım

cem yılmaza verilecek para ile reklamın şiddeti artırılıp daha çok göz önünde bulundurulması sağlanabilir..düşünülürse gelecek seneye bu zamanlara kadar iş bankasının bilmem kaçıncı yıl dönümü oluyor..yıl dönümleri için yapılan reklamlar dizi reklamlardır ve 1 sezon boyunca devam eder. bu bir sezon için de cem bey de para götürür anasını satıyım :D söylentillere göre 260 milyar dolarlık anlaşma imzaladı .. bu normal bi reklam projesinin 1 sene boyunca yürütülmesi demek :D

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

feci merak ettim he kurgu aşamasını , göremedik ya la..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    murdery bunu yazdı
    HanDsomE bunu yazdı

cem yılmaza verilecek para ile reklamın şiddeti artırılıp daha çok göz önünde bulundurulması sağlanabilir..düşünülürse gelecek seneye bu zamanlara kadar iş bankasının bilmem kaçıncı yıl dönümü oluyor..yıl dönümleri için yapılan reklamlar dizi reklamlardır ve 1 sezon boyunca devam eder. bu bir sezon için de cem bey de para götürür anasını satıyım :D söylentillere göre 260 milyar dolarlık anlaşma imzaladı .. bu normal bi reklam projesinin 1 sene boyunca yürütülmesi demek :D

1 sene yürütsen kimse izlemedikten sonra neye faydası var

ben tv izlemiyorum benim bile haberim oldu. neden? cem yılmaz sayesinde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    murdery bunu yazdı
    HanDsomE bunu yazdı

oha milyon desen neyse :S naptın hacı 260 milyar dolar?

reklam konusunda eşek değillerse sürüyle uzmanları vardır. hepsini düşünmüşlerdir. farklı birşey yapmak belli bi yüz tutturup onla devam etmekten önemli. cem yılmaz da iyi yapıyor bu işi. bakın telsimi ttneti tüm reklamlar hep aklımızda, hep klasik oldu. bi anket yapılsa geçmişten hangi reklamları hatırlıyon say diye, illa cemyılmazın 2-3 reklamı girer. o yüz olmuş ünlülerin çoğunun reklamını unuttuk bile.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ne 260 milyar doları hacı kafayı yemiş onu söyleyen..

türkiyedeki bütün şirketlerin yıllık reklam bütçesini toplasan 260 milyar dolar yapmaz sanmıyorum.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı

ne 260 milyar doları hacı kafayı yemiş onu söyleyen..

türkiyedeki bütün şirketlerin yıllık reklam bütçesini toplasan 260 milyar dolar yapmaz sanmıyorum.

sanırım rakamlar ile aranız yok.. 260 milyar dolardan bahsediliyor.. en son bildiğim başbakan hazinedeki paramızın toplamı 1 yıl önce 70 milyar dolar demişti. hesabını siz yapın :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 4931 Toplam Mesaj: 38