İş Kur ASP.Net Kursu Veriyor
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
ne yani bide üstüne para mı veriyorlar :|
-----------------------------işkur firmaya senin kurs ücretini veriyor hemde ücret veriyorlar daşaklı firmaysa direkt seni elemanı olarak işe bile başlatıyor
lan olum biraz araştırın şunları :) günün 12 saati kariyer sitelerindeyim :Pp
-----------------------------alper ben sadece eğitimi alsam oluyormu yani çalışmasam :D
-----------------------------Sence?
-
Çizik
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
ne yani bide üstüne para mı veriyorlar :|
-----------------------------işkur firmaya senin kurs ücretini veriyor hemde ücret veriyorlar daşaklı firmaysa direkt seni elemanı olarak işe bile başlatıyor
lan olum biraz araştırın şunları :) günün 12 saati kariyer sitelerindeyim :Pp
-----------------------------alper ben sadece eğitimi alsam oluyormu yani çalışmasam :D
-----------------------------Sence?
-----------------------------cidden la bilmiyorum olursa gidip sadece eğtimi alim yeter:D
-
On numaraymış :) Kaç para veriyolar acaba?
-
pr_x71 bunu yazdı:
On numaraymış :) Kaç para veriyolar acaba?
-----------------------------15 tl hocam.
-
ben ankaradakini aramıstım lise mezunu olmuyor demişti, yüksek okul veya üni olması şart demişlerdi yanlışmıyım?
-
Her ihalenin kendi kuralları var.Bu ihalede üniversite mezunu yada ikinci öğretimde olan kişiler alınıyor.Ve kurs en son kayıt ayın 1ndeymiş.İş kur sitesini takip edip yeni ihale sonuçlarını kaçırmayın güzel şeyler çıkabilir.Meslek kazandırma adına..
-
amele dil.
-
Hocam mecidiyeköy de nerde şubeleri
-
hafta içi hergün 4 saat te acep hangi saatlerrde bu.. malum sabahlarıda okuldayız :)
aslında gitmek lazım kafama yattıda hadi aldığım 8 dersi bi şekilde hallettk diyelim, final döneminde acıtır bu hergün 4 saat eğitim :)