İsim Soyisim Adres Bulma!Artık Çokkolay!
-
bir de ''artık çok kolay'' yazmış kardeş.
-
telefonun sahibi bilgilerinin gizli kalmasını talep etmişse ne bu siteden ne de 118den ulaşılamıyor. mesela ben gisli kalsın diye talimat vermiştim kendim şahsen bizzat kendi telefonumu arattırıyorum ve bulamıyorum. neydi benim tel nom yav. arkadasa soruyum da öğreniyim bari.:))
-
ben kendimi bile bulamadım başkasını nasıl bulcam?
benim ki kayıtlı değilde :D
-
BaBaCaNLaR aslında konu hakkaten süpere yakın bişi ama içeriği ise malumunuz, siq gibi Ama bu konu hakkında warsa bişiler bilen kardeşimiz buyursun bizle de paylaşsın, SAHTiYAN sana da konu başlığı için thanks
SayGıLaR.... anadın mı! -
ülen bende bayaa bi bok yapacaz belledim lan şu insanın hevesinin kırılması kadar kötü bişe var mı yaa
-
Web sitemizde, bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen müşterilerimizin kayıtları verilmemektedir.
-
walla o değilde birader cep nolarının böle bi şeyi olsa daha bi işe yarardı ev numarasını kaç kişi kullanıyo ki
-
lem adımı yazdım soyadımı hatta adres bulucaqya adresimi bile yazdım yine bişi bulamadı :) kayıtlı kişileri buluo sadece a.q
-
hocam bulmasina buluyoda acik adresi wermio "sehir ismi- mahalle ismi- bide numara yazio" bn bundan bişi anlamam ki
-
en iyi yol. iletişim merkezlerinde tanidiginin olması. mesela Telekoma ait ise. Telekomdan tanıdıgın olsun. Telsim ise Telsimde. Turkcell ise turkcell de gibi..en iyisi ve saglıklısı bu olsa gerek.