Işınlanma İle İlgili Soru ?
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
PathfindeR00 bunu yazdı:
Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/
sonra fazla parça çıkartmasın ?
-----------------------------ameliyat sonrası elinde fazladan organ kalan doktor gibi :D
-----------------------------Hocam yat kalk dua et eksik olmasında fazlan olsun :D Hem fazla organ olursa organ ticareti artar :|
-
o6u2 bunu yazdı:
hocam kimseye söyleme ama ışınlanma gerçekleştirildi, fakat gizli tutuluyor.ben mesela bu akşam işten eve ışınlanarak geldim.
-----------------------------benimde megan foxla sevişmişliğim var
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
hocam kimseye söyleme ama ışınlanma gerçekleştirildi, fakat gizli tutuluyor.ben mesela bu akşam işten eve ışınlanarak geldim.
-----------------------------vay kal,,,k beni aldatiyor demek .....
-
mclaren bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
ahahahahahahaha yarıldım aqq -
mclaren bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------sanada mı lan :| iş iyice çığrından çıkmış demek sem vitvikide var bu işin içinde :D
-
rstr617 bunu yazdı:
Işınlanma mümkün değil. Bir atomu bir yerden bir yere çok hızlı nakledebilirsin ama milyarlarca atomdan meydana gelmiş bi yapıyı ışınlayacak imkan ne şimdi var, ne de 100 yıl sonra olabilir.
Şahsi görüşüm, bu ışınlanma olaylarına kafayı takmayın.
-----------------------------bu kadar kesin konuşma bence. 300 yıl önce de teknolojinin şu an geldiği noktayı gösterselerdi. aynı şeyi söyleyecediğine eminim.
hem peygamber efendimiz (s.a.v) hazretleri 7 kat göğe saniyeden daha kısa zamanda çıkmamış mı? peygamber mucizeleri teknolojinin geleceği en yüksek noktayı gösterir.
bazılarını ikna etmek için bu tip şeyler söylemek gerekiyor. başka ne söylesen boş ahahaha :D
-
ışınlandım , şahitlerim var.
-
ışınlanma parçala-ışınla-birleştir şeklinde değil, ışık hızına ulaşıp nakit etmektir.
bknz:http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/zamangenelgorece.htm
-
İnananlar için Hz. Süleyman ve belkıs ın hadisesini hatırlatırım vezrin tahtı 100lerce kilometre öteden bir anda getirmesi ışınlanmanın var olduğunun delilidir.
-
Işınlanma Yapılabilmesi İçin Işık Hızına Ulaşılması Gerekir..Buna Örnek Vermek Gerekir İSe.
Bir Elmayı Cama Doğru Fırlattığınızı Düşünün..Bu Elma Cama Doğru Giderken Moleküllerine Ayrılacak Ve Cama Zarar Vermeden KArşı Tarafa Geçecek Ve Tekrardan Kusursuz Bir Şekilde Birleşecektir..
Şimdi Sizce Bu Mantıklımıdır..