folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İslahiye Mülteci Kampında İsyan Var!

İslahiye Mülteci Kampında İsyan Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

760976_htmansetyeni.jpg%20%28529×350%29

Sığınmacılar, Türk bayrağını indirip kendi bayraklarını astı. Polislerin silahlarıyla birlikte rehin alındığı olaylar, özel harekat timlerinin havaya ateş açarak kampa girmesiyle bastırıldı.

Toplam 1500 Türkmen'in Lazkiye'den gelip çadır kente yerleştirilmesini protesto eden Suriyeliler, önce yetkilerle tartıştıktan sonra isyan çıkarttı. Yüzlerce Suriyeli, çadır kentte bulunan polisleri rehin alarak silahlarına el koydu. İsyanın duyulması üzerine çok sayıda kişi kamp önüne gelerek içeri girmek istedi. Kavga sırasında nizamiye binasının camlarını kıran Suriyeli mülteciler, kamptaki olay yeri inceleme aracı ve bilgisayarlara hasar verdi. Arbedede 4 jandarma eri ile 4 sivil çeşitli yerlerinden yaralandı.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/760976-islahiye-multeci-kampinda-isyan-var

---

Kendi vatanına ihanet eden şerefsizleri getirip bu ülkede ağırlarsak işte böyle sikleri kalkar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Kampa gelen bazı Türkler de Suriyeliler'e saldırmak istedi. Bu arada Suriyeliler kamp girişinde asılı Türk Bayrağı'nı indirerek yerine kendi bayraklarını astı. Ancak, kısa bir süre sonra Türk vatandaşları tarafından indirilip tekrar Türk Bayrağı asıldı.

Adamın götünden kan alırlar...

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 20:49'da YaSevYaTerkEt tarafından düzenlendi.

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 20:49'da YaSevYaTerkEt tarafından düzenlendi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

onları salak gibi ülkemize misafir ettik. kendi ülkesine ihanet edeni ne diye alırız ki _?(Bu muhalifler yani teröristleri besleyen kim ? israel america Turkey  nato Arkadaşlar şimdi dünya gözüyle bakınız ve geldiğimiz şu durumda Türkiye devleti olarak ne kadar zavallı duruma düştüğümüzü bütün ülkelerce kabul edildiğini söyleyebilirim. Bizim hiçbir sorunumuz yok ya suriyeyle uğraşıyoruz biz salakmıyız ? yada amerika öyle emrettiği içindir
    muhalifler teröristtir. haindir. biz teröristleri ülkesinde besleyen ilk devlet olacağız dünyada... 

geçen bi akepe vekili bu teröristlere harçlık bağlayalım diye açıklama yapmış offf mallık başa bela

http://www.youtube.com/watch?v=lRan02aznLM&feature=share 

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:09'da kaygusuz tarafından düzenlendi.

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:24'da kaygusuz tarafından düzenlendi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

onları salak gibi ülkemize misafir ettik. kendi ülkesine ihanet edeni ne diye alırız ki _?

muhalifler teröristtir. haindir. biz teröristleri ülkemizde besleyen ilk devlet olacağız dünyada... 

40 yıl önce olmuştuk zaten yanlışmı biliyorum ?

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

onları salak gibi ülkemize misafir ettik. kendi ülkesine ihanet edeni ne diye alırız ki _?

muhalifler teröristtir. haindir. biz teröristleri ülkemizde besleyen ilk devlet olacağız dünyada... 

40 yıl önce olmuştuk zaten yanlışmı biliyorum ?

kimi kastettin hoca? :)

biz hakettik bu durumu yahu.. bakalım ne olacak sonuc.. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bunlara kapı acan zihniyetin amk ..

kendi vatandasimizin karni doydumuki Bunlara kapı açılıyor..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

robincilik oynamaya devam etsinler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

edit

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:37'da u235 tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

iyi yapmışlar sen kendi ülkende ki yoksullara yardım etmeyip gidip başka ülkeden getirirsen bu kadar insanı bu az bile 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

edit

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 22:59'da c0der tarafından düzenlendi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

misterio_junior bunu yazdı:

iyi yapmışlar sen kendi ülkende ki yoksullara yardım etmeyip gidip başka ülkeden getirirsen bu kadar insanı bu az bile 

getirilenler yoksulu falan da değil ki. biraz eşeleyince teröristlerin barındığını görüyoruz. adamlar suriyeye geçip sivilleri öldürüp geri geliyor. bunlara özgürlük savaşçısı deniyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4204 Toplam Mesaj: 38