folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İslam - Kadın - Zina

İslam - Kadın - Zina

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    uğraşın durun a.q ben bi bok anlamıyom  :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    ulan denyo sen hala mı konusuon ... git aya fln cık ne biliyim elişi fln ör halka uyum sagla..konunun b*ku cıktı..anla artk dalga geciyolar senle kozalakmısın nesin..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    turunc4u bunu yazdı:
    -----------------------------

İslam dünyadaki en mükemmel inanç sistemi ve sosyolojik yapıdır. Ne mutlu ki özgürlüğe inanan, inançsızlara bile saygı duyan bir dine inanıyorum.

Bu saatten sonrası, sizin dininiz (hatta inançsızlığınız) size, benim dinim bana. Bu kadar...

Ah canım böle öğretildi sana ama deil. İranda, arabistanda, talibande yani şeriat olan her yerde  idam cezası gerektiren suçlardan birisi mürtedliktir. Yani dinden dönmek. Yani islam dini inançsızlığa saygı duymuyor. Ayrıca inançsızlık din değildir. İnançsızlık dogmatik olana inanmamaktadır. Aslında sen bile bu yaşananlara karşısın(şeriatta). Sadece İyi olduğunu düşünmek istiyorsun. Ama senin düşüncelerin islama uymuyor. Bugün Allah küfretti diye sinirlenen, öldürmeyi isteyenler yarın içki içti, zina yaptı diye bunu isteyecekler. Allaha inanmamakta islamda küfürdür. İçki içmek, zina (ne demekse), vs. bunlarda küfür. iranda bir kadın zina yaptı diye taşlanırken bunları seyrederken hanginizin içi sızlamıyor?

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

teodos bunu yazdı:

Ah canım böle öğretildi sana ama deil. İranda, arabistanda, talibande yani şeriat olan her yerde idam cezası gerektiren suçlardan birisi mürtedliktir. Yani dinden dönmek. Yani islam dini inançsızlığa saygı duymuyor. Ayrıca inançsızlık din değildir. İnançsızlık dogmatik olana inanmamaktadır. Aslında sen bile bu yaşananlara karşısın(şeriatta). Sadece İyi olduğunu düşünmek istiyorsun. Ama senin düşüncelerin islama uymuyor. Bugün Allah küfretti diye sinirlenen, öldürmeyi isteyenler yarın içki içti, zina yaptı diye bunu isteyecekler. Allaha inanmamakta islamda küfürdür. İçki içmek, zina (ne demekse), vs. bunlarda küfür. iranda bir kadın zina yaptı diye taşlanırken bunları seyrederken hanginizin içi sızlamıyor?

Kardeşim o şeriat yönetimidir İslâm yönetimi değil. Hristiyanlıkta papazlar günah affedemediği halde kilisenin oyunlarıyla papazların günah çıkarması gibi bişeydir şeriat yönetimi.  

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

teodos bunu yazdı:

Ah canım böle öğretildi sana ama deil. İranda, arabistanda, talibande yani şeriat olan her yerde idam cezası gerektiren suçlardan birisi mürtedliktir. Yani dinden dönmek. Yani islam dini inançsızlığa saygı duymuyor. Ayrıca inançsızlık din değildir. İnançsızlık dogmatik olana inanmamaktadır. Aslında sen bile bu yaşananlara karşısın(şeriatta). Sadece İyi olduğunu düşünmek istiyorsun. Ama senin düşüncelerin islama uymuyor. Bugün Allah küfretti diye sinirlenen, öldürmeyi isteyenler yarın içki içti, zina yaptı diye bunu isteyecekler. Allaha inanmamakta islamda küfürdür. İçki içmek, zina (ne demekse), vs. bunlarda küfür. iranda bir kadın zina yaptı diye taşlanırken bunları seyrederken hanginizin içi sızlamıyor?

Kardeşim o şeriat yönetimidir İslâm yönetimi değil. Hristiyanlıkta papazlar günah affedemediği halde kilisenin oyunlarıyla papazların günah çıkarması gibi bişeydir şeriat yönetimi.  

:) "islam yönetimi" islam dini hükümlerinin dünyevi hayata uygulanmasıdır. Şeriatta bunların hepsini kapsar. Din hükümlerinin bütünü ve dinin dünyevi yönüdür şeriat. yani aralarında fark yoktur. İslam yönetimi olmaz, islami hükümlerle yönetilen devletler olur. İslami hükümlerde şeriattır.   

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nevropat
    nevropat's avatar
    Erkek

Allah Resulu şöyle buyurur:
    "Cinsel organıyla oynayan bir millete Allah azab etmiştir."
    "Elini nikahlayan mel'undur"
    "Elle boşalan lanetlidir"
     -----------------------------------------------------

Dostum sen bu bilgileri nerden aldın.Kur'an da bekar erkeklerin o ihtiyacını gidermek ve zinaya düşmemek için,el ile boşalmasına müsaade vardır.Yani şu mel'un  lanetli sözlerinden sonra bi düşündüm.galiba senin bilgilerini aldıgın kaynak ŞEvki Yılmaz..

KAdınlara arkadan varmayınız buyruguna gelince.

malum orası boşaltım sisteminin bir parçası.cinsel ilişki için yaratılmamış demekki.BAzı saflarda çıkıp ön tarafda boşaltım sisteminin bir parçası demesin bu sözüme.direk sen daha hiç görmedin galiba derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

teodos bunu yazdı:

:) "islam yönetimi" islam dini hükümlerinin dünyevi hayata uygulanmasıdır. Şeriatta bunların hepsini kapsar. Din hükümlerinin bütünü ve dinin dünyevi yönüdür şeriat. yani aralarında fark yoktur. İslam yönetimi olmaz, islami hükümlerle yönetilen devletler olur. İslami hükümlerde şeriattır.   

Şeriat İslâm'a aykırıdır. Çünkü İslâm'da olmayan uygulamalar vardır hatta İslâm'a ters uygulamalar vardır.

-"Sizin dininiz size benim dinim banadır" de - diyen bir kitabın dininde zorla türban taktırılamaz. Yapılıyosa bu dine aykırıdır.

Cezası Kur'an'da belli olan durumları bile (örn: zina) farklı şekilde cezalandıran bir yönetim kalkıp İslâm'ı anayasa gibi görerek yönettiğini idda edemez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

teodos bunu yazdı:

Şeriat İslâm'a aykırıdır. Çünkü İslâm'da olmayan uygulamalar vardır hatta İslâm'a ters uygulamalar vardır.

-"Sizin dininiz size benim dinim banadır" de - diyen bir kitabın dininde zorla türban taktırılamaz. Yapılıyosa bu dine aykırıdır.

Cezası Kur'an'da belli olan durumları bile (örn: zina) farklı şekilde cezalandıran bir yönetim kalkıp İslâm'ı anayasa gibi görerek yönettiğini idda edemez.

:))))))) kusura bakma dostum ama söylediklerin doğru değil. (ayrıntılı cevap düşündüm ama işe yaramayacak)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    teodos bunu yazdı:

:))))))) kusura bakma dostum ama söylediklerin doğru değil. (ayrıntılı cevap düşündüm ama işe yaramayacak)

Bu yazdığınla ben aldım cevabımı sağol.

Benim dinimi de benden iyi biliyomuş gibi davranma. "Söylediklerin yanlış" diyerek bütün tezimi yıktın aferin büyük adamsın. 

Muhatap aldığım kabahat. Kendin yaz kendin oku bundan sonra. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Delinin birisi kuyuya bir taş atar, 40 akıllı çıkaramaz.

.
Toplam Hit: 14342 Toplam Mesaj: 81