İsmail Türütün Klibine Tepki Olarak Ek Klip Yaptılar
-
Pis komünist sensin ibne! Hırant dink denilen adam zamanın keskin solcularındandı ama 80'den sonra korkak tavuklar gibi dönenlerden oldu, zaman gazetesinde yazacak kadar düştü, bu yüzden hiçbir komünist Dinki sevmez.
Ayrıca Dink "Geçmişi bırakıp beraberce, kardeşçe yaşayalım diyenlerdendi" Bu yüzden ermeni diasporasıda sevmezdi. Ogün Samast ise pelitli'den özenti bir ahmaktır arsinden (anne tarafım oralı) trabzon tarafına giderken ilk gelen köyündendir.
Dink ölünce ne oldu? Türkiyenin imajı gitti, Diaspora güç kazandı, bir masum (özellikle söylüyorum) hayatını kaybetti, Dinkin ölümünü fırsat bilen gafillere, bölücülere kanıt ve haklılık doğdu, Güzelim karadeniz sıcak insanlarıyla ünlü karadeniz korkulacak bir yer haline geldi.
Peki ne kazandık? HİÇBİRŞEY!
Ama siz küçük beyinlerinizle türüt ahmağını savunmaya devam edin, Bir bok bilmeden, salak salak konuşun ama emin olun bundan kârlı çıkan yine bölücüler, ermeniler olacaktır.
-
birincisi ibne değilim... ayrıcada komünüstler sevmese şu saçma bi topluluk varya yurtsever cephemi ne haltsa onlar kalkıp
eylem felan yapmazdı... ben neden sağda solda komünistleri "amanını gitti hrant" diye yanıdırırken görüyorum?
bundan prim yapanlar ermeniler evet adi köpek herifler masum ayağına yattılar doğrudur.. imajımızı zedelendi buda
doğrudur ... fakat burdaki asıl ahmaklık türütü suçlamaktır...
adam sadece şarkı söylemiş sözleri anlamlı olabilir ne var bunda klibin yapılmasındadamı o suçlu? adam ermenileri
sevmiyorda olabilir bende sevmiyorum isterse dünyanın en iyi ermenisi olsun sevmiyorum...
“türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, ermeni’nin ermenistan’la kuracağı asil damarındamevcuttur. yeter ki bu mevcudiyetin farkında olunsun"... diyen bi adamı neden seveyim? neden bu adamı masum
statüsüne koyayım... ama bizim aptal basın ve senin gibi adamlar türütü suçluyor.. grup yorummuş
yok bilmemneymiş yok devrimdi yok şuydu
yok buydu diye türküler çığrırken bişey yokta ismail türüt bi ozanın şiirini şarkı yapıncamı suçlu oldu.. yok arkadaş
bu ülkede milliyetçi olmayacaksın... senin derdini anlayabiliyorum ben ama asıl derdin senin salak ideolojine laf atmam
neyse boşver gitsin...
-
oduna sana sonuna kadar katılıyorum hacı dediklerin tek tek gönülden destekliyorum.
Atamız damarımızdaki kanı asil diye nitelendiriken elin ermenisi kanımıza pis sıfatını takıp ülkemizi aşalıyıp kıcı kırık ülkesini yükseltmiştir.Ama siz hala bu adamı savunuyosunuz.Neyini neden savunuyosunuz anlamıyorum.Solcu olsun tastan olsunbiz gene bagrımıza basarızmı diyosunuz.
-
Karadeniz İsmail Türüt değil Kazım Koyuncu ve Fuat Saka'dır.
Anlayana tabi ki (:
-
Aq nerenizle okuyonuz hadi gözünüzle okudunuz, nerenizle anlıyonuz, sen bikere küfür ettiğin ideolojinin ne olduğunu anlatta anlayalım bakalım geçen sorduğum sorulara hala yanıt bekliyorum.
Evet adam benim ecdadımın kanına küfür etmiştir ve bende sevmem bu adamı ve doğru diyorsun kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama Dink zaten hüküm giymiş ve suçu sabit görülmüştür. Allahın salağı biriside gidip şerefsizi vurmuş ülkesine ettiği kötülük nedeniyle kendisi dahada şerefsiz hale gelmiştir. Türüt ahmağı suçluyu övmüştür, şu an AKP'nin anayasayı hazırlamasını tartışmamız gerekirken bir salağın nasıl oyuna geldiğini satılmış medyanın bunu nasıl kullandığını görüyoruz bu oyuna alet olanında aptal olduğu su götürmez bir gerçektir. Ayrıca gösterilerin ortak amacı yükselen faşist harekete karşıdır ama yolundan sapmıştır. Vatansever cephenin ismi buradan gelir, milliyetçilik değil vatandır. İstersen daha ayrıntıya gireyim ama anlamayacağın, okumayacağın kesin ve senin anlatmanı istiyorum AMA bilmediğin ve ODUN kümürü olduğunda kesin....
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------Karadeniz İsmail Türüt değil Kazım Koyuncu ve Fuat Saka'dır.
Anlayana tabi ki (:
-----------------------------
dehşet bir anlam çıkardığının farkında mısın? -
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------AMA bilmediğin ve ODUN kümürü olduğunda kesin....
-----------------------------yav güzel kardeşim izah edeceğine hakaret ediyorsun.. tamam anladık solcusun eşitsin özgürlüksün anladık ama biraz
terbiyeli ol ayıp yav... ama 17-18 yaşlarında herkeste olur o kadar tamam ben odun kömürüyüm yaşasın eşit dünya
yaşasın halkların kardeşliği wihuuu!!! oldumu?
he bide tutturdunuz faşist hareket... uç sol kesim bunu yıllardır söylüyor zaten faşizm yükseliyor vs vs ama bi gören olmadı
ayrıcada güzel kardeşim faşizme kanlı ideojoji diyorsunuzda dünyadaki devrimlerde kardeşin kardeşe kırılmasına,
komşu olarak yaşayan insanların devrim adına birbirlerini katletmesine
tam sayı olarak 137 milyon insanın ölmesine ne diyorsunuz? hitlere düşman kesilirsiniz ağzınız açıldımı fakat adam
5 milyon yahudi katletmiştir mesela... istersen aradaki farkın 132 milyon kişi olduğnu sen idrak et...
ayrıca dahada tartışmayalayım bak sitede siyaset yasak diyor
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Aq nerenizle okuyonuz hadi gözünüzle okudunuz, nerenizle anlıyonuz, sen bikere küfür ettiğin ideolojinin ne olduğunu anlatta anlayalım bakalım geçen sorduğum sorulara hala yanıt bekliyorum.
Evet adam benim ecdadımın kanına küfür etmiştir ve bende sevmem bu adamı ve doğru diyorsun kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama Dink zaten hüküm giymiş ve suçu sabit görülmüştür. Allahın salağı biriside gidip şerefsizi vurmuş ülkesine ettiği kötülük nedeniyle kendisi dahada şerefsiz hale gelmiştir. Türüt ahmağı suçluyu övmüştür, şu an AKP'nin anayasayı hazırlamasını tartışmamız gerekirken bir salağın nasıl oyuna geldiğini satılmış medyanın bunu nasıl kullandığını görüyoruz bu oyuna alet olanında aptal olduğu su götürmez bir gerçektir. Ayrıca gösterilerin ortak amacı yükselen faşist harekete karşıdır ama yolundan sapmıştır. Vatansever cephenin ismi buradan gelir, milliyetçilik değil vatandır. İstersen daha ayrıntıya gireyim ama anlamayacağın, okumayacağın kesin ve senin anlatmanı istiyorum AMA bilmediğin ve ODUN kümürü olduğunda kesin....
-----------------------------10 numara açıklama ayrıca komünizm i satanizm gibi bişi sananlar var.Yani komünist olanları öcü sanıyolar gordukleri yerde küfür ediolar. Ama düşünme yetileri olmadığı için
neden 1 mayıslara filan çıkıldığını düşünmezler.Ne olursa olsun onlar için komünistler öcüdür.Anlamaya çalışmazlar.Her kürtü pkk lı ile bir tutacak kadar cahil, her komünistide pkk lı sanacak kadar aptal faşistler toplumumuzda bulunmaktadır.
Ayrıca ben komünist değilim : )
-
piç bi ermeni geberdi diye türkler ayağa kalkıyor nası iş bilemedim onlar her yerde bizim konsoloslarımızı öldürdüğünde kimsenin sesi çıkmıyor ama kendi milletini bu kadar küçük duruma düşüren insanlardan başka hiç bir millette yoktur bence hırant dik pisliği geberdi ve daha bir çoğu geberecek allahın izniyle
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------
sokayım ermenlıeruın topuna... piç oğlu hrantı mı koruyosunuz onca dedıklerınden sonra. utanmadan kabıne gıdınde el-fatıha okuyun..
-----------------------------Forumda bolucuk yasaktir, moderatorlerin bu konuda hareket almasini rica ediyorum.
Bir insana irkindan dolayi hakaret, hemde olusune kufur etmekten utanmiyormusunuz? Sen nasil Turksun - muslumansin? (Ramazan ayindayiz ustelik).
Umarim Allah sizin gibi insanlarin belasini verir !