folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

İsrail Askerlerinin Filistinli Halka Yaptığı Acımasızlık Görüntüleri.Ayrıca Amerikanın Iraklı Kardeşlere Yaptıkları Ve Can Düşmanımız A.Q. Aponun Yaptıkları.!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceza_ceza
    ceza_ceza's avatar
    Erkek

duygu kardesim sizin ülkeniz (çaldıgınız topraklar) daki insanlar ya epinemi bir hastalığa yakalanıyor ya da!!! KATLEDİLİYOR .

Albert Einstein - 1939 yılında>>>

'Yahudi devlet kurulması yerine Araplarla barış içerisinde yaşanmasına elverişli bir anlaşmayı yeğlerim. judaizmin esas ruhuna ilişkin bilincim, sınırları, ordusu ve ne kadar mütevazi olursa olsun dünyevi güçlerin yöntemlerine sahip bir yahudi devletini kabul etmiyor. Kendi saflarımızda meydana gelecek dar bir milliyetçiliğin judaizm'e vereceği zarar beni korkutuyor'

demiştir...

Bu siyonistler kadar adi yoktur.Onlar KUTSAL topraklara devlet kurmayı amaçlamıştır tabı planın birinci aşaması.Daha sonra Nil'den Fırat'a kadar bu yahudilerin olacakmış.Onlar Allah'ın lanetlediği kavımdirler.Onların yaptığı soykırımlar,süikastlar ve uyguladığı emperyal faaliyetler bu ulkenın durumunu bellı etmesi, gerekirken hala bazı ülkelerce çağdaş bir ülke olduğu zannedilmektedir.peşpaye bir ülke olan israil speklatif düşünüyor çünkü onlar gibi makul insanlar hiç bir zaman değerli insanlarla baş edememiştir. duygu'ya okumus diyen arkadas duygu dediğin kişi okumus olsa olaylara duygusal yaklasmazdır(fifa baskanını andırıyorsun) bak şimdi fotoğraflara bir daha bak filistinli insanları gözünün önüne al objektif düşün sansürsüz konus real ol ve radikal bir cevap ver (bu vereceğin cevap senin olaylara nasıl yaklastığını radikal bir şekilde ortaya koymaya yeter...)

eğer doğru konustuğum için  banlanacaksam canım sağolsun ben benim bana werdiği yetki ile benim içimden gelen bence sözleri sizlere yansıttım ama eğer yansıtırken aynamı yanlıs yönlere çevirmissem oda benim saibemdir...

o insanlar her fecir'i feci son ile bitiriyorlar.

israiililer her şeyi ittiriyorlar.

masumu bitiriyorlar.

çektiriyorlar akılarındaki tek şey dolar.

dolar cebe dolar taşar lafım boyunuzu aşar.

düşman kaçar tehşet saçar vyrduğum yerde çukur açar.

duygu duygusal olma yalana promosyon olarak dolma.

ylan deryalarında batıklaşırsın bataklığa saplanırsın.

batarsın boş düşüncelerle ölüm dene uykuya dalarsın...

Yılan Gibi Dostum Olacağına Aslan Gibi Düşmanım Olsun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    duygu bunu yazdı:

BU YAZIYI YAZANIN A.Q!!MİLLETİN DERDİ SNEİMİ GERDİ ONLARA YAPILAN SENİMİ HOPLATIYO SANANE MİLLET ORDA KENDİİ WATANINI KORUMAK İÇİN ÇAALIYOR BUNU YAZMAK SANAMI DÜŞTÜ  SEN İLK ÖNCE KENDİ HALKINA KENDİ DİNİNDEKİ İNSANLARA BAKDA KONUŞ HİÇ DEĞİLSE İSRAİLLİLER SİZİNKİ GİBİ BİRBİRİNE ŞEREFSİZLİK YAPMIO!!!!

Şu SerefsizLik Konusunu Acsana ? Kim Kime SerefsizLik Yapıyor Kendi HaLkınLa Karıstırma Bizi..

Ve kuLLandıgın SozLeri Yada KeLimeLeri Tartarak Konus Sana Saygı Duyuluyorsa Sende Duyacaksin Duymak Zorundasin !..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Erkek

Yazık gerçekten çok yazık.O kafası uçmuş bebeği görünce bi garip oldum.Hangi insan bunu yapabilir.Böyle küçük bir bebek İsrailli çocuguda olsa amerikan çocuguda olsa hangi etnik gruptan olursa olsun düşüncem değişmezdi.Bu tür katliamları yapanlarda , Bu tür katliamları yapanları savunanlarda insani duygularını kaybetmiştir.Bunu bir müslüman yapıyorsa oda insan olamaz,bir israilli yapıyorsa oda veya başkası....Gerçekten çok üzüldüm.Rusların Çeçenya'daki katliamları canlı görüntülerle izlemiştim ama bunları daha önce görmemiştim.Çok Yazık...Herkes aynı Allaha inanıyor ama şu duruma bi bakın...

www.Tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygu
    duygu's avatar
    Dişi
    ceza-ceza nickli kişi dua et nickim ceza o yüzden birşey demiiorum ayrıca bir zamanlarda filistinlilerin israillilere yaptıkları şeyleride unutmayın!yada bilmiyorsanız ben bilgilendiririm sizi bu konuda!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Buraya o yazıyı ben yazdım senin zoruna gidiyorsa bu benim problemim mi ?sizin devletinizin yaptığı zulumu belgelemek yanlışmı .Ayrıca vahşet her yerde vahşettir.Senin bir vahşetin arkasında durma gibi bir lüksün yoktur eğer var diyorsan o canilerden biriside sensin .Bak konu yazısına ne diyor İsrail askerlerinin filistinli halka yaptığı acımasızlık görüntüleri.Ayrıca amerikanın ıraklı kardeşlere yaptıkları ve can düşmanımız a.q. Aponun yaptıkları.!!! diyor    değilmi  ben senin korumaya çalıştığın canileri değil sadece bütün bu pislikleri yapan canileri gösterdim.Ayrıca bu senin söylediğin yapılan kıyımın sanki bir marifet olduğunu savunmaktan başka bir şey değil .Bir kere insansan eğer bu görüntüler seni üzmeli dunyanın hiç bir yerinde bu görüntülerin olmaması için elinden gelen çabayı göstermelisin.Sana başka bir şey demem artık.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

byhacktr bunu yazdı:

Buraya o yazıyı ben yazdım senin zoruna gidiyorsa bu benim problemim mi ?sizin devletinizin yaptığı zulumu belgelemek yanlışmı .Ayrıca vahşet her yerde vahşettir.Senin bir vahşetin arkasında durma gibi bir lüksün yoktur eğer var diyorsan o canilerden biriside sensin .Bak konu yazısına ne diyor İsrail askerlerinin filistinli halka yaptığı acımasızlık görüntüleri.Ayrıca amerikanın ıraklı kardeşlere yaptıkları ve can düşmanımız a.q. Aponun yaptıkları.!!! diyor    değilmi  ben senin korumaya çalıştığın canileri değil sadece bütün bu pislikleri yapan canileri gösterdim.Ayrıca bu senin söylediğin yapılan kıyımın sanki bir marifet olduğunu savunmaktan başka bir şey değil .Bir kere insansan eğer bu görüntüler seni üzmeli dunyanın hiç bir yerinde bu görüntülerin olmaması için elinden gelen çabayı göstermelisin.Sana başka bir şey demem artık.

kesinlikle katılıyorum arkadaşıma buna ilaven bi şeyler söylemek istiyorum duygu kardeşimizde eminim bizim savunduğumuz şeyleri savunuyodur eminimki duygu gibi kaliteli ve düzeyli bi kız filistinde yapılan vahşetleri tasvip etmiyodur hatta ve hatta oda yüreğinde sevgi besleyen herkes gibi dünyadaki terör olaylarını ve savaşları kınıyordur..!!! yani aslında duygu kardeşimle bizim savunduğumuz şeyler aynı sadece ufak tefek pürüzler var duyguda bizim kardeşimiz bayhacktr'de

SEVGİLER...!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceza_ceza
    ceza_ceza's avatar
    Erkek

ceza-ceza nickli kişi dua et nickim ceza o yüzden birşey demiiorum ayrıca bir zamanlarda filistinlilerin israillilere yaptıkları şeyleride unutmayın!yada bilmiyorsanız ben bilgilendiririm sizi bu konuda!! 

duygu bunu sen yazdın kardes ne dedigini anlayamadım yüksek sesle tekrarlarmısın??

ha birde dua et demissin raconmu kesiyorsun senin israilinden tut abd ye kadar hepsini sikerim kimsede hiç bir yarrağpımı yiyemez şi,mdi, bazıları bana br bayana karşı küfür atılmaz diyecek yaw bu insan değil bu kalkmış israili savunuypr lan bende bu yaz bodrumda önüme gelen israiili kızı sikmezsem namertim he irde kız gelmiş bu konuyu açanın amına koyayım diyiyor lan seniin yarrağın warmıki amma koyuyorsun??

Yılan Gibi Dostum Olacağına Aslan Gibi Düşmanım Olsun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ceza_ceza bunu yazdı:

duygu bunu sen yazdın kardes ne dedigini anlayamadım yüksek sesle tekrarlarmısın??

ha birde dua et demissin raconmu kesiyorsun senin israilinden tut abd ye kadar hepsini sikerim kimsede hiç bir yarrağpımı yiyemez şi,mdi, bazıları bana br bayana karşı küfür atılmaz diyecek yaw bu insan değil bu kalkmış israili savunuypr lan bende bu yaz bodrumda önüme gelen israiili kızı sikmezsem namertim he irde kız gelmiş bu konuyu açanın amına koyayım diyiyor lan seniin yarrağın warmıki amma koyuyorsun??

hehhhhhhheeee!

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    önüne gelen israil li kızda sana vercekti emin ol
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

duygu adlı vatandaş biliyrmu ki isralini guneydogu da gozu oldugunu ve israilin yaptıklarını.

hayır

bırak gitsin kumda oynasın bu duygu adlı arkadas

nickimyok a da sozum var

1.bizimö atalarımız savasalr dısında kimseyi kesmedi.

tarih bilgini tazele

Toplam Hit: 6008 Toplam Mesaj: 40