İsrail Suriye'yi Vurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar son dakika olarak geçiyor bilmiyorum bakıyormusunuz sitelere

http://dunya.milliyet.com.tr/israil-suriye-yi-vurdu-/dunya/dunyadetay/11.11.2012/1625303/default.htm

http://www.toplumsalhafiza.com/israil-suriye-yi-vurdu_101660.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bakalım ruslar ne diyecek.

arkasında rusya olmasa şimdiye kadar 142312514 kere girilrdi suriyeye

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

sadece ruslar olsa yine iyi rusya - çin - iran 

not:iranı etkisiz eleman bir piyon olarak görüyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yahu abartmayın, bize nasıl top geldi, bizde karşılık verdik aynı şey.

Sanki uçaklarla bombaladı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

bi uyarı atışı yapmışlar 2 dk da sosyal medya da israil suriye yi wurmuş way bee .)

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

israil orada osuruyor buraya sıçtı olarak yansıyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

kim ölmüş :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Uçakla vursunlar vurdu diyelim, obüs atışı vurmaktan sayılmıyor. Suriye şu anki hava savunma sistemini korursa israilin giriş şansı sıfır. Bu arada Türkiyenin de hangi safta olduğu net bir şekilde ortada.

Türkiye-İsrail-ABD aynı safta görünüyor, dinci tayfa ner ne kadar afyonlanmış gözleri kapalı olsa da hafiften hafiften bu durumdan rahatsızlanmaya başladı.

Rusyayla İsrail karşı karşıya gelirse bu işten en kârlı Suriye çıkar. Rusyadan Suriyeye verilecek hibe destek zaten petrol sıkıntısı olmayan ve İsraille doğal düşman olan Suriyeyi tereddütsüz ciddi bir savaşa sokar, malumunuz golan tepeleri...

Suriyenin eksik yönü olan sovyetlerden kalma mig savaş uçakları 8 aydır modernizasyon altında, pilotlarını günde 3 saat eğitime soktuğu bilinen suriyenin 4 partide aldığı toplam 100 adet yeni yak-130 savaş uçağı; pilot eğitiminin yanı sıra tank vurucu alçak uçuş uçaklarıdır ve kara kuvvetlerini durdurmakta oldukça başarılı olduğu söylenebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=YLzZ9QFxSJU 

Suriye Obüslerini ve tanklarını da modernize ediyor, yani öyle güç kaybeden bir Suriye değil şu anda gücü artan bir Suriyeden söz ediyoruz. Sanırım muhalifler bizim götümüzde patlayacak.

Türkiye bu savaşta İsrailin yanında yer alamayacağından savaş açısından mülteciler dışında bize giren çıkan olmaz. Turizmde bir canlanma olabilir, zararını değil faydasını görürüz.

RETRET tarafından 11/Kas/12 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Uçakla vursunlar vurdu diyelim, obüs atışı vurmaktan sayılmıyor. Suriye şu anki hava savunma sistemini korursa israilin giriş şansı sıfır. Bu arada Türkiyenin de hangi safta olduğu net bir şekilde ortada.

Türkiye-İsrail-ABD aynı safta görünüyor, dinci tayfa ner ne kadar afyonlanmış gözleri kapalı olsa da hafiften hafiften bu durumdan rahatsızlanmaya başladı.

Rusyayla İsrail karşı karşıya gelirse bu işten en kârlı Suriye çıkar. Rusyadan Suriyeye verilecek hibe destek zaten petrol sıkıntısı olmayan ve İsraille doğal düşman olan Suriyeyi tereddütsüz ciddi bir savaşa sokar, malumunuz golan tepeleri...

Suriyenin eksik yönü olan sovyetlerden kalma mig savaş uçakları 8 aydır modernizasyon altında, pilotlarını günde 3 saat eğitime soktuğu bilinen suriyenin 4 partide aldığı toplam 100 adet yeni yak-130 savaş uçağı; pilot eğitiminin yanı sıra tank vurucu alçak uçuş uçaklarıdır ve kara kuvvetlerini durdurmakta oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Suriye Obüslerini ve tanklarını da modernize ediyor, yani öyle güç kaybeden bir Suriye değil şu anda gücü artan bir Suriyeden söz ediyoruz. Sanırım muhalifler bizim götümüzde patlayacak.

Türkiye bu savaşta İsrailin yanında yer alamayacağından savaş açısından mülteciler dışında bize giren çıkan olmaz. Turizmde bir canlanma olabilir, zararını değil faydasını görürüz.

abi, uzunca yazacaktım ama vazgeçtim..

habertürkte 1 ay olmadı yanlışım yoksa suriye ile ilgili özel bir program vardı öncesinde sivil aktivistler, sonrasında 2 tane emekli komutan biri hava kurmay diğeri kara..

onların bu miglerle ve suriyenin silah sistemleri hakkında epey bir açıklaması var.

google'da araştırırsan bulabilirsin :)

ha kendi görüşümü söyleyecek olursam, migler daha suriye sınırındayken havada kabak çekirdeği gibi açılır. bilmem anlatabildim mi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı