İsrailli Hackerların Bize Yaptığı Saldırılar
-
onlara filistinlilerin gucunu gosterelim kardeslerimizin!!!!!!!!!
-
Bunlar analarının yanından gelipte burda dayılık yapıyolar ülemi beyler yakında israil sitelerinin hacklanmışlarını listelicem onlar kaşındı hazır olurn türk sitesini hacklamak neymiş görsünler
-
arkadaşlar hacker olmasam da türkeyeyi bunu yapmalarına izin veremem bana israil sitesi verseniz de bende biraz uğraşsam
-
Hadi ozaman el birliğiyle saldıra bilenler saldırsın ben flood atın falan önemli değil harcayalım Türklere bulaşanları.
-
-
programmerkezinin sitesini korumak sizemi düştü kardeşim hacklesinler yani ne olmuş o siteden kazanılan paralar sizin cebinizemi giriyor...
önce çuvaldızı kendimize sokalım sonra iğneyi başkasına, herşey karşılıklıdır...
-
Dostum biz body guardları(Türkçe sözlüğe eklenen haliyle badi gardları) olalım demyorum sadece bizde onların hacklediklerini hackliyelim diyorum.Yani herifler bizi hacklediyse bizde hackleyip ingilizce "hack böyle olur" Turkish hackers falan diye bişeyler yazalım.
-
beylar düşmanımız ne kadar iyi olursa bizde en az o kadar iyi yetişiriz. tabi TüRkişHgRouP bi osmanlı tokadı vuracak o görgüsüzlere?????
-
adamlar çok iyi ilerletmiş bu işleri ..
-
sevgiLi tahribat.com yapımcıları eLime tahribat gümledi die bir dosya gecti nasıl hacklendiğinin videosu tam olarak ne kadar dogru ne kadar yanlıs biLemiyorum msn e gelim size göndereyim dosyayı saygılar.. enterkey@enterkey.com
Toplam Hit: 7223 Toplam Mesaj: 22