İşsizleri Şöyle Bi Alalım: Usb Çakmak Nasıl Yapılır?
-
Bu linkteki ürün çok güzel. :)
Şimdi dersiniz 2 dolar nedir ki ver parayı al ürünü. Ama parasından değil, bir ürün ortaya koymak çok güzel bir olay. SpecialMutluluk :)
Bu da basit birşey, maksat birlikte bir şeyler yapmak; Nasıl yapılır? Başka nasıl bir tasarım kullanılabilir? Bana hem fikir olarak hem de fiilen katılır mısınız? :)
(Tiryaki olmayanları da bekliyorum.) -
Bugün birisi satıyordu bunu sanırım kulak misafiri oldum 15 tl ye satıyordu aliexpress ten almış o da sanırım usbden şarj oluyor falan diyordu.
-
TheM4D bunu yazdı
Bugün birisi satıyordu bunu sanırım kulak misafiri oldum 15 tl ye satıyordu aliexpress ten almış o da sanırım usbden şarj oluyor falan diyordu.
Vay bee. Aliexpress tek parça ürün olmasına rağmen kargo dahil 7 TL :) bi de bunun toptan indirimi de var.
Neyse ya kimsenin ekmeğinde gözünüz yok. Bizim konumuz, biz yapabilir miyiz? :)
-
tasarım olarak anahtarlık gibi güzel olur, sırf bir şeyler yakmak için ben de alabilirim eğer öyle bir şey varsa
-
Yapması kolay aslında hocam bir pile tel bağlanıp yapılıyor zor bir şeyi yok. İnce bir rezistans teli alacaksan 2700mah bir şarj edilebilir pil alacaksın bir de 3 boyutlu yazıcı ile dışını basacaksın
-
-
usb fire starter gibi anahtar kelimelerle alternatif videolar inceleyip yapabilirsin hoca, bende olan bir videoyu upload ettim burada en önemli kısım kullanacağın rezistans teli tornavida vb bir şeye kendin de sarıp deneyebilirsin.
http://sendvid.com/tyi3thju -
Fikirleriniz için teşekkür ederim. @TxT , @wasd , @JpnTr
Aklıma çok süper bir fikir geldi bunu yapmalıyız bence :)
Neden elektiriği pil yerine otg yardımıyla telefondan almıyoruz ki :D (Nihayetinde herkesin telefonu var.)
Ama buradaki sorunumuz şu; otg'den çıkan elektrik, rezistans telini yakabilecek mi? Bunun dışında bu sistem telefonda kısa devreye falan sebep olur mu? -
adamhakli bunu yazdı
Fikirleriniz için teşekkür ederim. @TxT , @wasd , @JpnTr
Aklıma çok süper bir fikir geldi bunu yapmalıyız bence :)
Neden elektiriği pil yerine otg yardımıyla telefondan almıyoruz ki :D (Nihayetinde herkesin telefonu var.)
Ama buradaki sorunumuz şu; otg'den çıkan elektrik, rezistans telini yakabilecek mi? Bunun dışında bu sistem telefonda kısa devreye falan sebep olur mu?O da 5V çıkışa sahip. Yakmaya yeter yani. Telefonla ilgili de hiçbir sıkıntı olmaz ama pil gene lazım.
-
1049 bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
O da 5V çıkışa sahip. Yakmaya yeter yani. Telefonla ilgili de hiçbir sıkıntı olmaz ama pil gene lazım.
Niye pil lazım olsun ki? :S
Şarj edilebilir bir sistemi olmayacak sadece tak-kullan-çıkart.
adamhakli tarafından 23/Kas/16 11:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam kısa devre vs durumu olursa sıkıntı olabilir telefonun anakartı için