Istanbul - GENEL
-
Hocalar istanbula okumaya geliyoruz. Simdi az cok taniyalim istedim. Hem tanimak isteyenler de vardir belki. Simdi istanbulda dogup buyumus yada sonradan gisipte baya ogrenmis arkadaslar vardir burada. Mesela nerelere gidilir. Neler yapilir, neler yapilmamali ? Nelere dikkat edilmeli :D Bunlari sorarken maddi anlamdada soruyorum :)
-
Öncelikle nerde ikamet ediceksin hocam
-
Mycity bunu yazdı
4 Leventte kalicam hocam ben. Saffire nin oralarda. Ama boyle guzel mekanlar nereleridir, oralarda fazla kazik yememek icin nelere dikkat edilir falan. Onlarida ogrenmek istiyorum acikcasi
-
galiba universiteye yeni basliyosunuz, istanbulu siktiredin ogrenirsiniz bi sekilde ama keci sakal birakip gitar calmaya baslamayin amk
-
yolbulucu bunu yazdı
galiba universiteye yeni basliyosunuz, istanbulu siktiredin ogrenirsiniz bi sekilde ama keci sakal birakip gitar calmaya baslamayin amk
Ahaha yok hocam ya gitari onceden caliyordum simdi pek hevesli degilim zaten. Keci sakaldir sac uzatmadir pek bana gore degil :D
-
nevizade civarlarında cumhuriyet meyhanesi vardır bir gün mutlaka uğra derim.
-
ndmylmz bunu yazdıMycity bunu yazdı
4 Leventte kalicam hocam ben. Saffire nin oralarda. Ama boyle guzel mekanlar nereleridir, oralarda fazla kazik yememek icin nelere dikkat edilir falan. Onlarida ogrenmek istiyorum acikcasi
Hocam ucuzluk arıyorsan Gaziosmanpaşa ya takılacaksın..
Cafeleri harika ve bi okadarda ucuzdur.
Bakınız bir örnek.
http://www.youtube.com/watch?v=ZvD_K_xWbzs
-
Kaldığın yer güzelmiş öğrenci için.
u235 tarafından 17/Eyl/13 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Öncelikle ve de ennnnn öncelikle fiyatını bilmediğin bir şeyi yemeyeceksin. Bak buraya yazıyorum; götümdem trombosit çekselerdi bu kadar koymazdı dersin sonra.
-
hangi üniversite hocam ?
ben de istanbulu kazandım, 4.levent değil ama dibinde kalacam :) ayazağada
-
yolbulucu bunu yazdı
Efsane :D:D