İstanbul Ataşehir'de Günlük Kiralık Daire
-
Merhabalar,
Sahibinden.com da baktımda pek güvenemedim. ve birazda tuzlu geldi. ataşhirde 2 günlük kiralık daire arıyorum.
saygılar -
enes bunu yazdı
Merhabalar,
Sahibinden.com da baktımda pek güvenemedim. ve birazda tuzlu geldi. ataşhirde 2 günlük kiralık daire arıyorum.
saygılar2 gün sevişecem diyosun yani :)
Şaka bi yana arkadaş 60 liraya kiralamıştı, sevişmek için ordan aklımda kaldı.
-
hocam 300 tl aşağı zor bulursun gibi
https://www.gunlukkiralikdaireler.com/
bensiz_aglama tarafından 02/Eyl/12 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -
gel la esenyurt a 50 liraya buliyim hemen 2 günlüğüne :))
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıenes bunu yazdı
Merhabalar,
atasehirdemi nerde arkadasların evbine gitmekten gına geldi bide temizlik yapıyoruz mk
-
Baracuda bunu yazdıRebelliouS_SouL bunu yazdıenes bunu yazdı
Merhabalar,
atasehirdemi nerde arkadasların evbine gitmekten gına geldi bide temizlik yapıyoruz mk
aynı dertten muzdaripim. o arkadaşların nerden bulmuşlar hacı. irtibatı lazım.
-
enes bunu yazdıaynı dertten muzdaripim. o arkadaşların nerden bulmuşlar hacı. irtibatı lazım.
hocam aklını bulandırmak gibi olmasın ama şöyle bir şey düşündüm
mesela benim öyle evlerim var ve millete kiralıyorum ve içerisinde seks yapılmasına göz yumuyorum. Zaten genelde böyle talep olur. Neyse şimdi ben bunu yapabiliyorsam neden evin bazı köşelerine gizli kamera falan koymayayım ki? iyi derecede kamufule edersem kim bulabilir ..
Yani diyeceğim o ki biraz da bu konuda dikkatli ol. Kimin ne olduğu belli değil. İnternete videon düşmesin ilerde ... :))
-
unbalanced bunu yazdıenes bunu yazdıaynı dertten muzdaripim. o arkadaşların nerden bulmuşlar hacı. irtibatı lazım.
mesela benim öyle evlerim var ve millete kiralıyorum ve içerisinde seks yapılmasına göz yumuyorum. Zaten genelde böyle talep olur. Neyse şimdi ben bunu yapabiliyorsam neden evin bazı köşelerine gizli kamera falan koymayayım ki? iyi derecede kamufule edersem kim bulabilir ..
Yani diyeceğim o ki biraz da bu konuda dikkatli ol. Kimin ne olduğu belli değil. İnternete videon düşmesin ilerde ... :))
hocam milet onlar ile uğraşamaz göt yemez adamı kaldırırlar ortadan sen ben mazlumuz çıkar birgün biri sokar jopu o zaman gör :)
-
bensiz_aglama bunu yazdıunbalanced bunu yazdıenes bunu yazdıaynı dertten muzdaripim. o arkadaşların nerden bulmuşlar hacı. irtibatı lazım.
hocam milet onlar ile uğraşamaz göt yemez adamı kaldırırlar ortadan sen ben mazlumuz çıkar birgün biri sokar jopu o zaman gör :)
şöyle düşün hocam.. adam evini kiraldı bir yıl boyunca kaydetti sonra evini birine devretti telini falan da değiştirdi hadi bul da göreyim :)
yani olur demiyorum ihtimali var. Daha önce duydum bazı otellerde falan bu yapılıyor. Otelde yapılabiliniyorsa böyle yerlerde hayli hayli yapılır
gibi geldi bana... düşük de olsa bi ihtimal. şans o ya çatarsa kötü olur
-
Ataşehir de değil de kayışdağında olsaydı ben eve 3 günde bir geliyorum anahtarı bırakırdım sana.
-
unbalanced bunu yazdıenes bunu yazdıaynı dertten muzdaripim. o arkadaşların nerden bulmuşlar hacı. irtibatı lazım.
ya çekerse çeksin hacı. bugün varız yarın yokuz. salla gitsin o tarafını s*ksen düşünmem :) sadece ev lazım. lütfen konuyu bu yönlere çekmeyelim. boşverelim.