İstanbul Avrupa Yakası / İnternet !
-
Arada oluyo hocam deli ediyor adamı ya!
-
Hız Testi Sonuç
Download Hızı: 4402 Kbit ( 550.3 Kbyte/sn )
Upload Hızı: 642 Kbit ( 80.3 Kbyte/sn )
Ping: 21 ms
2009-06-03 14:09
-
Aynen abicim 4mbit internet, 11mblik dosyayi 26 dkda 4kb/sn ile cektim sinirden powerball aldim onu donduruyorum kac saattir :D
-
bişey indirmiyorum ama tbt ye bile 3 dk da giriyorum /:
-
modeme bi res atınca internette dolaşmak hızlanıyor ancak download hızı hala 6-7 kblarda. bilginize
-
valla herkeste var aynı problem sabahtan beri benm nette de problem var.
-
2/3 gündür bendede aynı sorun var. makinada virüs vardı dedim belki interneti o sömürüyordur format attım gene aynı. ttneti aradım sorun yok dediler iyi o zaman beni bir beyefendiye bağlayında içimi dökeyim dedim. (bayanlara küfür etmiyorum)
-
bende sadece 2 dosyada indirmiyordu düzeldi.
-
Bursa'da da bok internet. Dün arkadaşla msnden konuşuyorum hoop internet yok gösteriyor. Bakıyorum modeme PPP dalgası yanıyor. Res atıyorum birdaha yanmıyor.
Aradım TTNET'i ne hikmetse telefondan 30 kere 5 tuşuna basıyorum girmiyor. Telefonu kırıcaktım tam girdi. Neyse birtane adam geldi. Odun gibi konuşuyor dediğini anlayamıyorum sesi çıkmıyor. Başka çalışanların sesi bile daha net geliyor neyse.
Adam modeme res at düzelir dedi :| Sonra başka yardım edebileceğim konu var mı dedi. Bende yok dedim kapattım suratına ibnenin. Sonra aklıma gelen bütün herşeyi salladım ttnete.
-
aynen 2-3 günden beri deLi oLucam güya 4096 bide benim ki :D beyoğlu // kasımpaşa :D
Toplam Hit: 2917 Toplam Mesaj: 27