folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma

İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    etki-tepki meselesi

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeşim ne kadar dar düşünüyorsun ya, hadi o zaman polise taş atan tüm çocukları öldürelim, senin mantığın işte bu kadarcık. derin düşünemiyorsun.

polise bugün taş atan çocuk yarın askere mermi atar. taş atıyorsa alacaksın içeri atacaksın. ağaç yaşken eğilir ki zaten çoktan örgüt propagandasından etkilenip taş ile bu işe başlamışlar. şu an dağda olan yavşaklar da bu yollardan geçtiler unutulmasın.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Hala mı gözleriniz açılmadı ya da başka bir niyetiniz mi var?

Haklısın özür diliyorum herkesten.

Hemen gidip bir adet dipçik bir adet de kürt çocuğu bulup kafasına kafasına geçireceğim.

gözüm açıldı, ufkum genişledi birden. ilahi birşey olsa gerek.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

yahu bizim vatandaşlarımız ne kadar gerizekalı. BE GERİZEKALILAR ne işiniz var orda sizin. Vurulup ölen çocukta orda ne arıyor ? POLİS NASIL İZİN VERİYOR O KADAR YAKLAŞMALARINA.

Deli olcam ya kudurcam sinirden.Nasıl önlem almış bu polis ? Özel harekatçılar on numara iş yapıp herşeyi tespit ediyorlar.Adamları buluyorlar bu koca göbekli karakol polisleri böyle anlarda neler yapılcağını bilmiyor öküzler.Alayını alıcan açığa bak bi dahaki sefer nerler oluyor!!!

bize müstehak abi bunlar. Malın teki gider polis gibi operasyonu evin dibinden izler diğer mallar boş boş etrafına bakar elin adamıda böle uzaktan vurur öldürür.Eğitim şart.İlk okuldan başlıcaksın bilinçlendirmeye.küfür etmek yasak yoksa sövmediğim adam kalmıcak

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    kaybeeeği bişeyi olmayandan korkacaksın arkadaş.. polis.sıkışınca teslim olurlar hesabına basmış ama. terörler tam dogmatik çıkmış. her cezayı göze almışlar.. ki zaten aralarında üst düzey bi liderleri varmış.. böyle adamlar dogmatiktir.

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Evet işte gerçekler bu kadar gün yüzünde aslında.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=6&folderid=85754

Verdiğim örneğin üzerinden 1 gün geçmedi ve söylediğim kısmen gerçekleşti...

stillalive
    voodoo
    gkhn759
    Felony
    NowalgiN
    SpoofU

Hepinize tekrar buradan da soruyorum var mı söyleyeceğiniz birşey?

Polisin ne yazık ki öldürmediği çocuğun gelecekteki hali budur ve yerde yatan insancıkda belki senin anan senin bacın senin ağabeyin olacak.

kardeşim ne kadar dar düşünüyorsun ya, hadi o zaman polise taş atan tüm çocukları öldürelim, senin mantığın işte bu kadarcık. derin düşünemiyorsun.

İşte proveke budur olayı çarpıtma.

1. polise her taş atan değil ama bu ortamda amacı bu olan tüm çocuk bebek yaşlı kadın erkek farketmez yok edilmeli.

2. Kimliğinde Türk yazıyor ve seninde bir önceki postunda dediğin gibi burada yaşayıp ekmekyediğin kaba sıçmıyorsan sorun yok. Understand?

rappermcs bunu yazdı:

Haklısın özür diliyorum herkesten.

Hemen gidip bir adet dipçik bir adet de kürt çocuğu bulup kafasına kafasına geçireceğim.

------------------------------

İşte proveke budur olayı çarpıtma.

1. polise her taş atan değil ama bu ortamda amacı bu olan tüm çocuk bebek yaşlı kadın erkek farketmez yok edilmeli.

2. Kimliğinde Türk yazıyor ve seninde bir önceki postunda dediğin gibi burada yaşayıp ekmekyediğin kaba sıçmıyorsan sorun yok. Understand?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Teröristler, çok sayıda cephanemiz var, ölene kadar çatışacağız diyorlarmış. Allah vatandaşlarımzı korusun, camdan rastgele ateş açıyorlar sokağa.

Orgutun yerlesim bolgelerini tercih ettiginin gostergesidir bu. Bu yeni kusagin ve ya kesimin kokenci oldugunu anlamak zor olmasa gerek. Bu tip saldirilar daha cok Hizbullah ve benzeri orgutler yapiyor.

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

yahu bizim vatandaşlarımız ne kadar gerizekalı. BE GERİZEKALILAR ne işiniz var orda sizin. Vurulup ölen çocukta orda ne arıyor ? POLİS NASIL İZİN VERİYOR O KADAR YAKLAŞMALARINA.

Deli olcam ya kudurcam sinirden.Nasıl önlem almış bu polis ? Özel harekatçılar on numara iş yapıp herşeyi tespit ediyorlar.Adamları buluyorlar bu koca göbekli karakol polisleri böyle anlarda neler yapılcağını bilmiyor öküzler.Alayını alıcan açığa bak bi dahaki sefer nerler oluyor!!!

bize müstehak abi bunlar. Malın teki gider polis gibi operasyonu evin dibinden izler diğer mallar boş boş etrafına bakar elin adamıda böle uzaktan vurur öldürür.Eğitim şart.İlk okuldan başlıcaksın bilinçlendirmeye.küfür etmek yasak yoksa sövmediğim adam kalmıcak

polis memurları geri cekildi zaten. adam elinde 2 sıksan kaput olcak bi silah ve kafasında şapkayla ne yapabilirki.

ama  sivillerin polislerden daha ilerde olması saçmalığın daniskası.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    1 kişi varmış evde sadece

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

bu mantıkda ancak Neo-Nazizm ve Faşizm Yeniden Hortlar.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 8449 Toplam Mesaj: 59