Istanbul Ulasım | Besiktas-Avcilar
-
Muridler selam,
26'sinda Istanbul'a gelecegim. Istanbul Universitesi MBA Yuksek Lisans basvurusu yapicam. Kalacagim yer Besiktas carsiya yakin. Isletme Iktisadi Enstitusu'de Avcilarda golun kenarinda. http://harita.iett.gov.tr/# sitesi baktim ama acilmadi. Buraya en kisa zamanda kac saate ve nasil ulasirim?
Tesekkurler.
-
maslak minibüsleriyle en yakın metrobüse git.
sonrası metrobüs. direk kampüse kadar gidiyo sanırsam.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 20:16'da husnuweb tarafından düzenlendi. -
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------maslak minibüsleriyle en yakın metrobüse git.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 20:16'da husnuweb tarafından düzenlendi.
-----------------------------Besiktas'a en yakin metrobusler nerededir?
Birde Ataturk Havaalani'ndan Besiktasa yeraltindan ulasma sansimiz var mi? Aktarda olsa da raziyim.
PS= Sayfa simdi geldi Besiktas-Taksim ve Taksim-I.U. Avcilar 2 otobus 3 bilet diyor. Sanirim metrobus daha hizli olur benim icin.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 20:34'da break tarafından düzenlendi. -
break bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
Birde Ataturk Havaalani'ndan Besiktasa yeraltindan ulasma sansimiz var mi? Aktarda olsa da raziyim.
-----------------------------en yakın metrobüs zincirlikuyu, yukarı giden otobüslere binsen 5 10 dakkaya gidersin oraya. Atatürk havalimanından beşiktaşa yeraltından ulaşım yok. Metrobüse aktarma yapabilirsin, belki otobüste vardır ama ben bilmiyorum
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------en yakın metrobüs zincirlikuyu, yukarı giden otobüslere binsen 5 10 dakkaya gidersin oraya. Atatürk havalimanından beşiktaşa yeraltından ulaşım yok. Metrobüse aktarma yapabilirsin, belki otobüste vardır ama ben bilmiyorum
-----------------------------Zincirlikuyu metrobüsünden Avcılari'a bineceğim galiba.
-
barbaros bulvarından yukarı çıkan otobüslere bin %99u metrobüsten geçer zaten.metrobüsle de direk avcılarda kampüsün önüne çıkarsın
metrobüs gece gündüz var
-
Metrobüsle git hocam avcılar son durak üniversitenin avcılar kampüsü zaten
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------barbaros bulvarından yukarı çıkan otobüslere bin %99u metrobüsten geçer zaten.metrobüsle de direk avcılarda kampüsün önüne çıkarsın
metrobüs gece gündüz var
-----------------------------Cok tesekkur ederim.
http://www.istanbul-ulasim.com.tr/media/8540/erisim_haritasi.jpg
Yukaridaki haritaya gore Ataturk Havaalani'ndan Merter'e oradan da Sisli-Mecidiyekoy ulasim saglayabilirim. Daha sonra Sisli-Mecidiyekoy'den yesil hata binsem Osmanbey'e gitmek istesem ekstra ucret oder miyim? Aktarma noktalari nasil oluyor Istanbul'da?
-
atatürkten taksime gitmiştim. taksimde beşiktaşın üst tarafında. inönü stadının yanından yukarı çıkarsan, orada metro durağı var. metroya binip, metrobüse aktarma yapabilirsin. ben o şekilde kullanmıştım.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:29'da crimeangel tarafından düzenlendi. -
atatürk havalimanı-beşiktaş için trafiğe girmeden:
Metroya bin...ataköy-şirinevler durağında in..metrodan çıktığın gibi metrobüsü görceksin..atla metrobüsün zincirlikuyu yönüne...zincirlikuyuda in..sonra dolmuş otobüs vs.ile aşağıya in..beşiktaştasın..
beşiktaştan istanbul üniversitesi avcılar kampüsüne gitmek için...
Metrobüsten beşiktaşa ulaştığının tersi şekilde metrobüse ulaş...zincirlikuyuda metrobüse binerken de acelen yok ise ilk gelene atlama hemen..biraz bekle zaten anlarsın nasıl yer tutçağını 1-2 metrobüs sonra...iyi yer tut oturarak git...50 dk.falan sürüyo en aşa ayakta gitme
-
kabataştan tranvaya bin cevizlibağda in. oradan metrobüse geç avcılarda in.. sakin sakin gidersin.