İstanbulda Araç Kiralama Yardım
-
arkadaşlar istanbulda araç kiralamak istiyorum tanıdığı olan yardımcı olabilicek olan var mı güvenilir? sadece tek günlük mesela leon mini cooper gibi görünüşü iyi olan arabalardan kiralamak istiyoruz
-
ne kadar para ayırdınız 3 gün için cooper'a merak ettim
-
adamdan ziyade senin guvenilir olman gerek ki sana tek gunlugne 3 gunlugune kimse vermez o tarz araba anca accent falan alirsin fiat falan
-
umarım istanbullusundur yada en az 3-5 yıl orda araba kullanmışsındır yoksa o trafığı herkes kaldıramaz kesin çarparsın bi tarafında patlar cooper
-
3 günlük nerden çıktı :) tek günlük istiyorduk.. araba kullanışım iyidir ankara trafiğinden çıkmayız :) ben güvenilirim sonuçta dediğim saatte getirir ödemede sıkıntı yaratmam. fiyat olarak max 150 çıkar fiyat..ya aslında cooper vermezler haklısınızda şöyle görünümü klas olmalı :D
-
yaş kaç
-
3 günlük cooper, leon 150 lira he mi ?
-
22
-
25 yaş min. 5 yıllık ehliyet olmayınca hiç bir düzgün firma araç vermez. Mafyavari ne bok oldugu belli olmyan adamlardan alırsın en ufak şeyde canına ot tıkarlr
-
bmw 5.20 var, ehliyetin 1 günlük olsun farketmez. 170 lira fiyatı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------25 yaş min. 5 yıllık ehliyet olmayınca hiç bir düzgün firma araç vermez. Mafyavari ne bok oldugu belli olmyan adamlardan alırsın en ufak şeyde canına ot tıkarlr
-----------------------------
Katiliyorum. Ayrica 1 gunlugune zor bulursun