folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Erkek Kuaförü Tavsiyeniz?

İstanbulda Erkek Kuaförü Tavsiyeniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

hocam ben senin saçlarını keserim dükkan gazi mahallesinde 2 liraya kesiyoruz normaide ama sana kıyak yaparız düşünürsen pm at

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hocam klasik modeller seviyorsan gaziosmanpaşa taşlıtarlada ehlen kuaför var, babamın saçlarını 20li yaşlarından beri kesen adamdır :D geçen "ulan bunun saçlarını cücük kadarken kestiğimi hatırlıyorum, şimdi adamın sakal traşını yapyoruz heyt be " demiştide duygulanır gibi olmuştum. Etilerde kırıklara benzemez pro berberdir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

etilerde kırıklarda ne var ki ? adamlar berberlik okulundan 1.lik ile mezun olmuş gitmişş yurt dışında bu işin masterını yapmıs gelmiş türkiyede çalışıyor, asıl gaziosmanpaşadaki gibi çıraklıktan yetişme değiller, e ona görede parasını alıyolar tabi çırak adamla lisanını okumuş adam aynı parayı alacak değil :)

e tabi sen saçını kısa seviyosundur o kısa saçı herkes güzel keser zahmetli dğeil ama model seviyorsan uzunsa her girişinde 1-2 saat uraşıyorsa o saçı osmanpaşadaki kel bırakır ama etilerde ki adam eder

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

syntr bunu yazdı:
    -----------------------------

etilerde kırıklarda ne var ki ? adamlar berberlik okulundan 1.lik ile mezun olmuş gitmişş yurt dışında bu işin masterını yapmıs gelmiş türkiyede çalışıyor, asıl gaziosmanpaşadaki gibi çıraklıktan yetişme değiller, e ona görede parasını alıyolar tabi çırak adamla lisanını okumuş adam aynı parayı alacak değil :)

e tabi sen saçını kısa seviyosundur o kısa saçı herkes güzel keser zahmetli dğeil ama model seviyorsan uzunsa her girişinde 1-2 saat uraşıyorsa o saçı osmanpaşadaki kel bırakır ama etilerde ki adam eder

1. saçım uzun

2. post modern ayaklarında saphire e reina ya gideceğim dersen eyvallah  o adamlara kestirde paris mi lan burası o kadar verilirmi saç traşına ??

3. gopta bahsettiğim berber 100 yıllık bir "saç repertuarı" na sahip, ne dersen şaşmaz, saçın için ne sağlıklıysa yapar, geçen öyle bir hata yaptım da salon section diye bir yerde 30 lira verdim traşa, "Parayı kime veriyoruz usta ?" diyince mekan sahibi "Kiraz parayı al arkadaştan" dedi, kiraz ne lan :D git ismail abiye kestir mis gibi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ecstatic_60 bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

kökü sende hacı. her türlü uzar gene saçların.

bi traşa 50 lira verilir mi amq..

5 lira verirken içim acıyordu 8 tl yapmışlar amq

askeriyenin berberine giderdim eskiden 2 liramı 3 liramı neydi =) sonra 10 lira vermek bile zor gelmişti ama şimdi adam gibi bişi yaptırmak istiyodum....ama bu kadarda kasmaya gerek yokmuş loto çıkana kadar onu anladım..170 ne yahu kafamı baştan mı yaratıyolar

bizim berberde fiyat yok, ne verirsen diyo :D 5-6-7 tl veriyorum. çokta güzel yapıyor işini yani :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

http://www.makas.com.tr/ var öneririm gerçekten iyidir biraz pahallı ama saçların emin ellerde olur aklın kalmasın yazık olmasın saçlarına..:)

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Reksona bunu yazdı:

http://www.makas.com.tr/ var öneririm gerçekten iyidir biraz pahallı ama saçların emin ellerde olur aklın kalmasın yazık olmasın saçlarına..:)

pahalı derken ne kadar? ve hangi şubesini önerirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kasımpaşada var adını unuttum

Saç Sakal Cilt Bakımı yıkma fön jole filan hepsi 5 tl

10 numarada kesiyor :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

istanbul gibi bir yerde yaşamadığıma seviniyorum.

üni öğrencideyken halamı bile kıskandıracak berberim vardı. fiyat gayet makuldu 10 tl hatta o zaman fazla veriyorum gibi geliyordu.

boş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

oha :D ne yaptınız hocalar 50-60 liralar havada uçuşuyor . 

ben çocukluktan beri mahallemdeki berbere giderim . 

birşeyde söylemem kendisi ayarı biliyor artık . 

5 liramı verir çıkarım . 

170 lira diyen var bırş ...

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 6710 Toplam Mesaj: 31