İstanbulda Hangi Operatör İyi Vodafone Mu Türk Telekom Mu
-
Vf ve tt birbirinin baz istasyonlarını ortaklaşa kullanacaktı ne oldu bilmiyorum nasıl siz memnunmusunuz, türkcel evet hızlı çekiyo ama adam akıllı tarifeler 60 liradan başlılo yetmedi dedinmi 100 tl bindiriyolar bugün yarın geçiş yapıcam acaba hangisine geçmeliyim, istünbul anadolu yakası
-
mahalleden mahalleye bile fark ediyor operatör. ben vodafon kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum ama az yukarda biryer var vodafon çekmiyor ordakilerin hepsi turkcel kullanıyor
-
Saçma ve gereksiz bir konu. Koca İstanbul'a tek bir baz istasyonu hizmet vermiyor. Çekim gücü aynı evde odadan odaya bile değişiyor.
-
annemlerin orda vodafone iyi çekiyor kendi evimde arka odalarda bile vodafone çekmiyor
turktelekome geçince bırak arka odayı asansörde ve yeraltı garajınd bile çekiyor evin orda.
aşağıda linki verdiğim uygulama ile hangi operatörün ne kadar iyi çektiğini gözlemleyebilirsin.
tabi 3 operatör hattını bulup denemen gerekir ben öyle yaptım turk telekom kendi lokasyonum için iyi sonuç verdi.
-
Tam hattımı turkcell e taşımak üzereyken turkcell yabancı ortağı fonları ayrıldı tamamen arpalık oldu türk Telekom zaten arpalıktı telsim den bu yana vodafone devamke.
-
her mahallede her cadde sokakta değişir bu
ortalama da turkcell sikip atar ona yapacak bişi yok
-
Ben turk telekom kullanıyorum heryerde LTE çekiyor.
-
Vodafone'nun çektiği asansör hatırlamıyorum aralıklarla kesinti yaşıyorum.
-
Düzenli olarak her 4 ayda bir firma değiştiren olarak, İstanbul için benim durumum bu:
Turkcell > TurkTelekom > Vodafone
Vodafone'nun interneti leş. Çekmediğinden değil, yavaş interneti adamların.
-
Son tercih vodafone olsun.
Lokasyona gore değişiklik olabilit tabi ki.
-
Vodafone a geçtim bakalım nasıl olacak