İstanbul'da Rent A Car
-
Hocalar cuma gününe araba kiralamam lazım.bildiğiniz ucuz ve güvenilir ren a car var mı?
Biliyorsunuz ki bu rent a car lar bir sorun olduğunda insanları zor durumda bırakmakta üstlerine yoktur,zzelliklede öğrenci olduğunu anlarlarsa..
Geçen yıl başıma gelen bir olay;
Kiraladığımız araba daha yola çıkalı 1 saat olmadan bozuldu.Rentacarı aradık.Adam bize arabayı yaptırırız ancak tüm masraflarını ve sanayide yattığı her günün parasını eksiksiz alırım dedi.Sonradan bi tanıdık bulduk yaptırdık 1 gün içinde.Şansımız varmış.
-
Yarın araç kiralamayı düşünüyorumda bu dediklerine dikkat edelim .
Araçta arıza olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ?
Kiralamadan önce muayene kağıtlarını falan mı istesek adamdan acaba ?
-
Bir yaz ben de rent a car da çalıştım.Ancak bu pek mümkün değildi.Daha doğrusu turistlere kiralıyorduk,onlardan açık senet alamıyorduk.Ancak Türk'lere kiralanırken açık senet alıyorlar.Bazı büyük şirketler almıyor.
-
Açık senete alternatif olarak ne veriyorlardı turistler ?
-
sözleşme imzalıyorlar,olması gereken o zaten.Ancak çakal oto kiralama şirketleri açık seneti önüne koyuyor,işine gelirse kardeşim diyor.
-
avis'ten kiraliyorum ben hep.
araclar full sigortali, kaza ariza gibi durumlarda yeni arac getiriyorlar direk ayagina.
kredi karti lazim bir tek.
-
haya yollarındaki rent a car lardan kıralayın sıkıntı cıkmıyo aMA AZ PAHALI ONLARA GORE
-
profesyonel firmalardan kiralayin avis intercar ne-yo vs.vs. 30-40 lira fazladir ama basiniz agrimaz.
-
avisi bende internetten yeni gördüm avea ve ttnet üyelerine % 30 indirimde yapıyorlar.çok uygun
-
Pawlow bunu yazdı
profesyonel firmalardan kiralayin avis intercar ne-yo vs.vs. 30-40 lira fazladir ama basiniz agrimaz.
aynen
konut sigortan varsa bazılarında %50 indrimli rant car secenekleri oluyo
-
europcar dan kiraliyodu abim indirim varmı yokm bılmıyorum.ama fluence 80 tl ıdı gunluk bayağı kıraladıgını gordum hıc sıkıntı olmamıstı.
bu arada abim guvenlık olarak calısıodu europcarın oldugu yerde.