İşte Geldi... Taze Taze Ankara Fotoları :)))
-
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
vaaay gençlik.. ankara falan.. güzel.. :) renegade tamam halledicem olayı merak etme.. baarmayın ortalıkta tarikat mürid falan.. ankara sakat yer almasınlar sizi :)
istanbul buluşması eşsiz benzersiz olacak onu söyliimde.. kabus yetiş hoja sen buluşmaya beklicez seni ha ona göre.. :)
hojam ankara yenişehir karakoLU başkomserinin kızıyla çıktım muahahah 6 ay hiç
bir şey omaz kapıdan adım atar çaylarını içer geri ekip arabasıyla bırakırlar bizi...
aynı yere. -
Designer bunu yazdı:
vaaay gençlik.. ankara falan.. güzel.. :) renegade tamam halledicem olayı merak etme.. baarmayın ortalıkta tarikat mürid falan.. ankara sakat yer almasınlar sizi :)
istanbul buluşması eşsiz benzersiz olacak onu söyliimde.. kabus yetiş hoja sen buluşmaya beklicez seni ha ona göre.. :)
Aslanım beaaaaa
işte asıl bomba o zaman patlayacak :))) -
Designer bunu yazdı:
Saol Designer hoca ,Elimden geldigince yetismeye calisacam .Walla sirf bulusma icin istanbula inmeyi düsünüyorum.Sevdigim kardeslerim cok orada :)
saygilar.
-
lan rene
sen istanbul buluşmasına geliyormusun. -
olum dershane war a.k.
eğer gidiyim diyim babam 14 lüyle indirir şerefsizim :)) -
olum sana kim söle diyo diyecemde senle benim şarrtlar farklı..
-
sg
-
Ulam benim res ler iyi çıkmış haa :-)
a.k. moralim bozuk olmasa muhabbeti kurardım ama boşvr. nedenini biliyor zaten diğerleri.
Zaten trene binmeden önce amma güldük demi lam?? Bir ara konuşuruq yaa!
Güzeldi herşeye rağmen! -
m3rt bunu yazdı:
ulan ulan ben bu x11 i tanıyorum gibi.
-"receeeeep" die sesleneyim bi.
olm lan kazandın mı anadoluyu?
ama sende o kafa nerde a.k
-----------------------------lan lan mert demirdelen senmisin lan bu yoksa kro napıyon lan tabi oysan.
nasılyon lan olum sen nazlı diye bir kız tanıyormsun.
-
neyse HELLOWEEN'a yaşlı diyenler kimbilir bana ne diyecekler! değil mi underzero'm :=)
HELLOWEEN
kardeşin sana yazdığım mektubu ebeveynlerinin odasında bulmuş.sanırım bi kaç haftadır saklıyorlar senden :)
bu arada doğum günün kutlu olsun emi :) haftaya ankarada buluşmak üzere...
Tabii diğerleri beni görmek isterlerse gelirler artık! :))))
Toplam Hit: 19583 Toplam Mesaj: 72