İşte İlk İnsan: Inuk
-
4000 yıl önce ilkçağ değilmiydi arkadaşlar?
Bu adamın saçlar uzun da traş olacak jileti nerden bulmuş ?
-
prototatip bir cizim oldugu icin bu sekil olmustur. yoksa, sakal trasi olmamis olabilir. belkide baska bir kesici alette sakallarini kesmiste olabilir. sonucda o donemde yasamadigimiz icin gundelik ihtiyaclarini nasil karsiladiklarini bilemeyiz.
-
abi bu kesin türk
-
Kedidir o Kedi
-
bu tiple çok kızların canını yakmıştır :)
-
rahmetli dedeme benziyo ama kesin Türk ...
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
tolgasen bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
maymuna benzemiyor hiç
4 bin yasindaki bir canlidan bahsediyorsun. milyon yil degil.
Bilimadamları, 4 bin yıl öncesine ait bir insan saçından yola çıkarak ilk insanların neye benzediğini saptadı. Bilim adamları bu saptamalara dayanarak ilk insanın resmini çizdi.Konuyu iyi oku
sen yabanci kaynakli bir haberin turkceye cevrilmisin okuyorusun gelmis bana haberde gecen 3-5 kelimenin oyunun yapiyorsun. senin bahsettigin maymun - insan evrimi 65 milyon yil oncesine dayaniyor. 4bin yada 10bin yil oncesine degil.
kimin ne kadar okumasi gerektigine sen karar ver hoca.
Hoca eğer evrime inanıyosan Allah'a inanmıyosun demektir o zmn 65 milyon yıl önceki maymunun nasıl oluştuğunu açıklaman gerekir şimdi sen onuda 100 milyon yıl önce sinekten evrimleştirirsin Hoca birinin yada birşeyin evrim geçirdiğini varsayarsak bile sonuçta evrim geçiren şeyin bi yaratanı olmalı -
hacılar şimdi bazı insanlar derki Allah hz.adem'e bazı yetenekler vermiş peki bu yetenekler (oğulları tarafından) gelişmesi yerine niye sadece hz. adem'de kalıp bitmiş? ayrıca şunu bilmiyorum hz. adem dinozorlardan sonra mı yaratıldı önce mi? dinozorlardan önce yaratılması imkansız çünkü dinozorlar yaşatmazdı adamı:D yaşatsalar bile dinozorlar ile birlikte tarihe gömülürdü:)
peki niye dinozorları yaratma geregi duymuş?
-
Çok Tipsiz Lan.
-
bigpower bunu yazdı:
...Hoca eğer evrime inanıyosan Allah'a inanmıyosun demektir o zmn 65 milyon yıl önceki maymunun nasıl oluştuğunu açıklaman gerekir şimdi sen onuda 100 milyon yıl önce sinekten evrimleştirirsin Hoca birinin yada birşeyin evrim geçirdiğini varsayarsak bile sonuçta evrim geçiren şeyin bi yaratanı olmalı
...
mevzu benim neye inaninip inanmadigim degil, acikcasi evrim olayinida savunma yada savunmamam degil. sadece bilgi eksikliginden bahsediyorum.
maynum - insan evrimlesmesinin baslangicini soyledim. bu sekilde oldu demedim.