İşte Karşınızda Yeni Site Projem - İlacogren.Com
-
@zamazingo
7/24 derken uyku saatlerim ihtiyaçlarım dışında genelde netteyimdir. ayda yılda bi dışarı çıkarsam istisna o
o aralarda zaten telefondan takip edebilirim
@prom
hocu şimdi bu script beta 1 geliştiren adam bırakmış geliştirmeyi ama gerçekten çok hoş bi tema
şimdilik böyle bir giriş yapmak istedim özellikle sorulan sorulara tekrar cevap verilmemesi istediğim birşeydi karışıklık çıkmaması açısından
sitenin ilerleyişine göre scripti başka birine editlemeyi geliştirmeyi düşünüyorum hayırlısı ile :F
@ robinson
detaylı olarak anlatırım hocam sana şu an işyerindeyim reçete kontrolu var bugün malum h.sonu
@ iyi dileklerini iletenler
hepiniz saolsun hocular :F
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 09:02'da Kreyzi tarafından düzenlendi. -
Hayırlısı olsun paşa inş gelecegi güzel olur :)
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------
Sukur be sonuda !!
-----------------------------:D hiç umudum yoktu ama iyi olmuş şaşırttın beni hacı :) bakınalım bakalım
-
hayırlı olsun hocu: ))
mantık da güzel site de güzel, en azından şimdilik:d
ama bi arkadaşın da dediği gibi, gerek sitenin adından gerek benim anlayış tarzımdan sitenin amacını, arattığın ilaçla ilgili bilgi vermesi olarak algıladım.
yani bi kenarda tüm ilaçların isimleri olacak ben ordan birine tıkladığımda onunla ilgili genel bilgileri alıcam, nedir ne değildir, kim kullanabilir, kim kullanamaz, yan etkileri nelerdir, içeriği nedir.
bunları şuan sen manuel yapıyosun :))
güzel fikir ama, geliştirmen dileğiyle, hörmetler.
-
hayırlı olsun panpa
insan bi nick sıkıştırır kenara mk :B
-
guzel proje. ustunde durur ugrasirsan tutar
-
orjinal bi proje olmuş hayırlı olsun hocam iki gün yapıp bırakmazsan tutar gibi ,)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun panpa
insan bi nick sıkıştırır kenara mk :B
-----------------------------gönlümüzde taht kurdun pampa :)
eyw. hocular saolun
-
Proje güzel. Verdiğim gaz işe yaradı demek. Unutma şampiyon acı yok...
-
Hayırlı olsun... bir tek ben kendi sitemi yapamadım şu TBT ailesi içinde..