İşte Korsanları Avlamak İçin Aden Körfezine Giden Firkateynden İlk Görüntüler
-
bu fırkateyn giresuna gelmişti içini gezme fırsatım oldu gercektende harika bi gemi üstündeki silahlar gercekten ölüm makinası gibi. içindeki askerlerin tamamı hemen hemen uzman askerler.hepside tam olarak ne yapacagını biliyor...gurur duyuyorum...
-
ayrıca üzerinde iki tane helikopter hangarı var.helikopterlerin birisi ilk yardım amaclı.digeri ise savas için üretilmiş.agır silahlarlar donatılmış.gemi oldukca büyük gözlemledigim kadarı ile.üzerinde güdümlü uydu kontrollü füze rampasıda mevcut.harika bir gemi.
-
ne güzel bol bol beleşe mermi yakıyorlar . ah ulam ah :(
-
hepsinin Allah yar ve yardımcısı olsun, Türk askeri her zaman göğsümüzü kabartmıştır, ama bu durumda bir Giresunlu olarak daha fazla gurur duyuyorum.
-
Onların yerinde olmak istemem hemde hiç istemem cünki denizden nefret ederim tırsıyorum amk.
-
hacı o yunuslar ne ayak ya eğitimli onlar ,bizimmi:D
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
hacı o yunuslar ne ayak ya eğitimli onlar ,bizimmi:D
-----------------------------yok hacı, askerlerimiz gemiyle ilerlerken yunuslarda eşlik ediyorlarmış, ne süper bişi ya :D
-
tüfekli tüfeksizde yaptırıyorlardır bunlara :)
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
call of duty 4 geldi aklıma :D ilk resimdeki askerlerimizi görünce..
-----------------------------aynen.
-----------------------------aynen hocam.
-
SONDAKİKA
hacılar, körfezde korsanlarla ilk çatışma yaşanmış, askerler püskürtmüş hepiciğini :)
ADEN'DE ÇATIŞMA TÜRK FIRKATEYNİ GİRESUN BİR KORSAN SALDIRISINI ÖNLEDİ
15.03.2009 12:14Kahraman Mehmetçiklerimiz korsanlara karşı! Aden Körfezi'nde korsan saldırısı fırkatenimiz Giresun tarafından önlendi.
Toplam Hit: 3644 Toplam Mesaj: 23