İşte Vakit"İn MÜSLÜMANLIK Anlayışı Ve Erdal İnönü
-
mrdmrd bunu yazdı:
-----------------------------herkez erdalın ne olduğunu bilir..dinsiz hıyarın birisiidi...Aynı b--kun soyu..savunmayın adamı...Allahtan ecevit demirel ve erdalın oğulları yok..yoksa b..ku yemiştik..hey yavrum hey...
-----------------------------Sen insanları dinine göremi yargılıyosun mrdmrd , bu ülkede çok insan daha dindar parti diye , o partiye oy verdi ama hangi dine mensub olduğunu sormadı oy verdiği partinin , ayrıca sende cok din iman varya ölünün arkasından şerefsız ve hıyar diyebiliyorsun.
Amacım erdal inönüyü savunmak değil aslına bakarsanız umurumda değil ama bu cehalet ile nereye kadar ?
-
Ölünün arkasından konuşmaları iyi bişe deil hatta rezalet ama rene hocamın yazdığı yine ağlayan başörtülü analar manşeti hürriyet gazetesinin başörtülülerini karalama yazısına cevaben yazdıkları bişey takip ettiğim kadarıyla...
-
hocam vakit gazetesini sevmem.. yazdıkları hoşuma gitmez.. he dini konulara hassaslığım var ama bu gazetedekiler abartmış durumdalar!!!
bu adamı bilmem etmem.. ama ölmüş insanın arkasından konuşmak ayıp! günah!
kimse de kimsenin dinine karışmasın.. burası laik bi devlet.. isteyen müslüman isteyen yahudi!
bırakın herkes kendi halinde yaşasın.. herkesin tuttuğu kendine çünkü!
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bir dindar ölse, yaptığı karşıt eylem ve görüşleri başta Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde aynen bu uslüp ile çıkardı adım gibi eminim.. Uyanın millet ! Atatürkçü olmalarıı sadece bir rant meselesinden ibarettir.. Atatürk eğer şu gün dirilseydi adım gibi eminim o gazeteleri kapatmak olacaktı.. Bugün Atatürkçü olarak kalpleri fethetmeye çalışan kamu önündeki herkes birer kukladan ibarettir mrdmrd arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum...
senin düşüncenlede üklesini seeven milliyetcilerde ülkesinden rant saglıyo, milli görüşlü partilerde din üzerinden rant saglıyo...bence düşüncen cok basit böyle yaparak ülkenin bölünmesine yol açabilirsin.
eet millet uyanın artık!!! ;) -
Sallayın a.q. Biri Milliyetci Biri Laikci Biri Atatürkçü Millet Sığınmış Birer Kelimenin Arkasına Hadi Hayırlısı...
-
FaTHeR bunu yazdı:
Sallayın a.q. Biri Milliyetci Biri Laikci Biri Atatürkçü Millet Sığınmış Birer Kelimenin Arkasına Hadi Hayırlısı...
-----------------------------aynen. böyle bebeler böyle konu açar diğer bebelerde bunlara böle cvp verir birbirlerini düdüklemeye çalışırsa daha çok o çukurda debelenirsiniz
not: şu her küfürün geçtiği konuda kafkaftan dert yanan eleman boşuna debelenme buranın adaleti yalakalığa dayanır o yüzden nefesini boşuna harcama her postta sırtını sıvazla bak bakalım istediğini banlatıp istediğinin açtırmıyomusun (:
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------aynen. böyle bebeler böyle konu açar diğer bebelerde bunlara böle cvp verir birbirlerini düdüklemeye çalışırsa daha çok o çukurda debelenirsiniz
not: şu her küfürün geçtiği konuda kafkaftan dert yanan eleman boşuna debelenme buranın adaleti yalakalığa dayanır o yüzden nefesini boşuna harcama her postta sırtını sıvazla bak bakalım istediğini banlatıp istediğinin açtırmıyomusun (:
-----------------------------o zaman girişte uyarı versin site,kendi görüşümüzden adamları korur,gerisini tek hatada banlarız ya bize uyun ya
kaybolun diye... dünden beri hiç bi admin okumadı galiba traneportun msjını,ama ben bu gün görecekilerine inanıyorum
2 adminimize pmle bildirdim eminim gereğini yapacaklardır(!)
edit:sitedeki adaleti görmek için konunu ilk sayfasına bakabiliriz arkadaşlar... mürid erdal inönüye küfür etmiş,rene
gibi adamlarda erdal inönüyü sever haliyle... bi alt msjda tranceport hem tayyipe(Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı)
hemde müridin anasına felan küfür etmiş...
sonuç:üstte erdal inönüye küfür eden mürid sınırsız banlı
altta ona ana bacı kayan mürid bansız...
ben böle adaletin....
-
Janissary'ye hoca birdaha bu forumun hiçbir tarafında şu adamı banlayın falan daha yazdığını görmeyim... Her allahın günü ayrı bir sorunun çıkıyor yok onu banlayın yok bunu banlayın.. İstek üzerine ban atmıyoruz öğren bunu artık.
Ha yargılama sistemimizden mi rahatsızsın... Eski üye değilsin gidebilirsin arkana bakmadan pekde özlenmezsin hani (: adam 60 gün olmadı sitede durdu duralı her allahın günü şu adamı banlayın şunu atın banlanmayıncada forumda kirlilik yaratır oldu hoca birdaha adam banlayın yazını ciddi görmeyim , hadi kolay gelsin
-
decameron bunu yazdı:
Janissary'ye hoca birdaha bu forumun hiçbir tarafında şu adamı banlayın falan daha yazdığını görmeyim... Her allahın günü ayrı bir sorunun çıkıyor yok onu banlayın yok bunu banlayın.. İstek üzerine ban atmıyoruz öğren bunu artık.
peki küfür edenleri neden banlamıyorsunuz...edit: sorun çıkmıyor ayrıcada deca,adamlar bana küfür ediyor,yahut başka bi adamın anasına laf ediliyor bende sizden
rica ediyorum... bunu sorun olarak değilde,sitem olarak gör bence..
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
peki küfür edenleri neden banlamıyorsunuz...edit: sorun çıkmıyor ayrıcada deca,adamlar bana küfür ediyor,yahut başka bi adamın anasına laf ediliyor bende sizden
rica ediyorum... bunu sorun olarak değilde,sitem olarak gör bence..
-----------------------------Hacım daha sitede 40 45 günlük bir üyesin bak , ban atmaya hevesli insanlar değiliz her sorunun cevabı ban değildir banlıyorsun geri geliyor dönüp dolaşıp , ha onca kişi o adamı banlamadıysa yapacak birşey yok sen yönetmiyorsun yakınmanda yersiz, rahatsızsan rahatsız olarak kalmayı denemen daha doğrusu olur.