İstek Dosyalar ( Size Ne Lazımsa )
-
benim mesajı pas geçmişsin
-
7714714 bunu yazdı:
-----------------------------
benim mesajı pas geçmişsin
-----------------------------buldum blu ray ını da mkv sini de ama hep orjinal tr alt yazı ses dosyasını da bulursam koyacam yoksa malesef :/
-
idman internet download menager ...fullunu cracklısını serıallısını bulursan cok makbule gecer bı cok yerden buldum ama hepsı fos 20 gunde bıtmesın yeterkı,:) tskler:)((
-
azadi bunu yazdı:
idman internet download menager ...fullunu cracklısını serıallısını bulursan cok makbule gecer bı cok yerden buldum ama hepsı fos 20 gunde bıtmesın yeterkı,:) tskler:)((
-----------------------------http://turkdepo.net/warez/internet-download-manager-idm-tr-5-18-full.html
dün eklemiştim :W
bu arada cvp yazamadım arklar olursa (oluyor yani) ya tam bulamadım ya eksik buldum kusura bakmasınlar
-
flycccam register kod veya crack programını istiyorum bulursan helalin var vallaha
-
PanxeR bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Flash catcher ve güzel bir video altyazı programı verirsen cok makbule geçer.Mümkünse hotfile olsun hocam.
-----------------------------flash için beleş olarak sadece firefox eklentisini bulaibldim
http://www.sothink.com/product/swfcatcher/firefox/index.php
alt yazı programı olarak ne istediğini tam anlamadım alt yazımı yapmak istiyorsun ?
yoksa vlc ve bs player oto alt yazıları destekler oynatır
bu arada tekrar hatırlatayım asıl alanım film oyun programlarda bulamayabilirim :'
-----------------------------alt yazı eklicem
-
Mir Yabancı Dil Eğitim Seti
İngilizce ve Hollandaca setler...
Bulursan çok makbule geçti. BEn çok araştırdım bulamadım. Bulduysan ve ya bulamadıysan gene de teşekkürler..
-
şahin k çıkmadı mı =D
-
Hiç sanmam ama Power Rangers vardı bi ra diziydi... Küçükken izlerdik bunun ilk bölümlerini bulabilirmisin şimdi yenileri felan çekilmiş ama onlar berbat bişe eskisi çok daha iyiydi yasaklanmıştı ya o bölümleri işte :))
-
Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller
driverını bulursan çok çok sevinirim