İşten Çıkmalı Mıyım?
-
Çıkmadan bi iş ayarlada ortada kalma.
-
konuş hocam, abi sen böyle böyle yapıyorsun ama benim yaşım 20 bazı şeyleri kaldıramıyorum de açık açık.
madem işten çıkmaya kadar göze aldın böyle açıkça konuşman daha makul
-
WebJas bunu yazdı
konuş hocam, abi sen böyle böyle yapıyorsun ama benim yaşım 20 bazı şeyleri kaldıramıyorum de açık açık.
madem işten çıkmaya kadar göze aldın böyle açıkça konuşman daha makul
hacked75 bunu yazdıÇıkmadan bi iş ayarlada ortada kalma.
olanları bi okuyup öyle yorum yapaydınız :)
-
çıkmadan iş ayarlasan süper olur ama dayanamıosan kaldıramıosan ki öle gözüküyor şunu söleyim huylu huyundan vazgeçmez konuşma falan sadece 1 2 hafta iyi davranmasını sağlar karar senin dostum.
edit : okumamışım hayırlısı olsun :D
efecan123 tarafından 22/Tem/13 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ustan o döverde severde o imkanlarıda sunduğuna göre sevme yönü daha ağır basıyor :d
-
Daniel-Koo bunu yazdımoustache bunu yazdı
beyler çıkmak istediğimi söyledim çıkma nedenim de dershaneye gideceğim dedim yok valla bırakmam senden başka kimi bulucam dendi parttime işe gitcekmişim dersane masrafım ondan artı tam maaş nasıl?
Mod konuyu gizler misin?
yuh amk :D
çalış hocam devam et. öyle artizlik yaparsa ver cevabını
-
iyi hatasının farkına varmakla kalmayıp dershane masrafını karşılayacam demişse devam et:)
uGuR tarafından 22/Tem/13 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
seviyorsan konuş bence. :D ( İşini tabi ki )
g*tü sağlama al her zaman. Ne olacagın bellı olmaz hocam.
-
Hayırlı olsun o zaman konuya geç kalmışık:D
-
istemediğin yerde çalışman ne sana ne karşıya fayda getirir. ortam kötü ise ve kesinlikle yapamam diyorsan yapman gereken hemen yeni iş bakmak.
sonuçta herkes kendi çıkarını düşünüyor. patronun işine gelmese sana kal demez. ama sen geleceğini düşüneceksin. beş ay değil beş yıl sonra nerede olacaksın bunu görebiliyor musun. orası sana referans olur mu. okulunu dvm mı ettirirsin geçici mi bakıyorsun bunlara bağlı.