İster Online İster Çevrimiçi Müzik Keyfi Radiotracker 6.2 Full
-
Radiotracker ile çevrimiçi müzik keyfi bilgisayarınıza taşınıyor. Programla 80 farklı türde milyonlarca şarkı tek tıklama ile elinizin altında olacak. Favorilerinizi seçin ve şarkılarını dinlemeye başlayın. Binlerce radyo kanalındaki yayınları alarak çalan şarkıları dinlemenize, bu şarkıları mp3 olarak bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan Radiotracker ile müzik arşivinizi genişletebilir, yeni şarkıcılar keşfedebilirsiniz.
.MP3 oynatıcılar ile senkronizasyon imkanı da sunan yazılım ile müziğiniz nereye giderseniz gidin sizinle beraber olacak. Radiotracker Vista ve Windows 7 desteklidir.
İkaz:
Kurulum esnasında ilk çıkan pencerede ''Download and install update'' ibaresinde, kutucuktaki işareti kaldırın.
Program tarafımdan test edilmiş 10 üzerinden 9 not verilmiştir. Benim çok hoşuma gitti müziksever müridlerle paylaşmak istedim.
http://hotfile.com/dl/50551496/a0fc164/Radiotracker_6.2_---_Upload_By_ki-tedevil.rar.html
-
Hoca cahallığıma ver ama Türk radyoları da var mı?
-
var dostum 40-50 kadar Türk radyosuda var..
-
çentik; dükkana lazım böle bişey dinlencek müzik kalmadı :)
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
var dostum 40-50 kadar Türk radyosuda var..
-----------------------------Eyv, sağ ol, biraz renk gelsin şu müzik hayatıma be, arabesk arabesk ruhum karabasan oldu şerefsizim.
-
Hem online, hem çevrimiçi o_O
-
hem de çalışması için internet gerekmiyormu yoksa? :W
-
hem de çalışması için internet gerekmiyormu yoksa? :W
........................
:):) bu güzeldi
-
Meraklısına:
Exa Radyo diye bir program var %90 ı türkçe radyolar 250 civarı radyo var.Tavsiye ederim
Not: Kayıt vs. yok programın kendinde onu söyleyeyim
-
ShockStun bunu yazdı:
-----------------------------
Meraklısına:
Exa Radyo diye bir program var %90 ı türkçe radyolar 250 civarı radyo var.Tavsiye ederim
Not: Kayıt vs. yok programın kendinde onu söyleyeyim
-----------------------------Winamp üstünden mi çalışıyor hacı? Winamp listesi gitmesin güme? :)
edit akbayram: winamp üstünden çalışmıyormuş, bu da iyiymiş, eyv hacım.
-
Hayır dostum 4x4 lük program herşeyi kendisinde listelemeden çalmaya ,download dan-kesip biçmeye kadar düşünmüş adamlar. uzun zamandır radyo dinlemiyordum tekrardan başladım. Çok övüyor diyorsunuz ya cidden çok başarılı bulduğum için paylaştım ...