İstiklal Caddesi Gidilebilecek Yerler.
-
HolyOne bunu yazdı
Bi restoran gibi biyer var bütün yemekler çukulatalı ama adını ve yerini unuttum
J'adore olabilir hatta orasi
-
lalada bunu yazdıizzmarit bunu yazdılalada bunu yazdı
demirörenin yanından aşağı in, ilk sola gir sokağın sonundan sola gir ikinci sağdan içeri gir(zaten yolun sonu) en sonda köşede soldaki bara gir hönünü iç çok güzel bişey lan
Sude değil mi işte ^^ kapısında daimi kedisi, azıcık aşağı inilerek giriliyor, hemen solda bar var, dar uzunca bir mekan, duvarları kırmızı siyah psikopat çizimlerle dolu.. üst katı vardı bi de galiba ^^
yok benim bahsettiğim yer orası değil bahsettiğim yer linkte bak. ama senin dediğin yer nerde? merak ettim şimdi?
http://goo.gl/maps/IXVOF
lalada senin dediğin yer pendorum
-
içen arı diye bi yerden bahsediyolar tekila shot 2.5tl imiş.
-
HolyOne bunu yazdı
Bi restoran gibi biyer var bütün yemekler çukulatalı ama adını ve yerini unuttum
Tramvay olabilir mi hoca?
-
ağaç ev, 2. katında sahne bölümü.
50 lik bira 6tl
-
Bunarın hepsi alkollü galiba çıkıyorum ben konudan :)
-
başparmak kapı veya içenarının olduğu sokakta clanın altında internet kafe var saati 1.24 iki 50likten sonra sabaha kadar mal mal oyun oynamak isteyenler için biçilmiş kaftan
-
Ephesus bunu yazdı
içen arı diye bi yerden bahsediyolar tekila shot 2.5tl imiş.
dogrudur. 50 lik 4lira - 70lik de 5 lira mı neydi.
manda gibi icmek icin ideal mekan. ben 50 lira verip hayvanlar gibi içtigimi biliyorum orda 3-4 arkadaş. ama ortamı pek iyi degil ya. kafa sikebiliyor. ay sonu veya paran yoksa gidilecek ideal mekanlardan bir tanesi.
ama fabrika ve kücük beyoglu ortamdır güzeldir sahanedir.
pi, bronx sahnesi falan iyidir. biz haziranlarda falan hep oralarda oluruk. cuma - ctesi falan. iyi ortamı var.
-
Leb-i derya; kumbaracı sokağında hemen 100 metre aşağıda sağda...
-
MbK bunu yazdı
Leb-i derya; kumbaracı sokağında hemen 100 metre aşağıda sağda...
fiyatları sence nasıl ?