İtiraf
-
olay ben 14-15 yaslarindayken geciyor
o zamanlar kizlarla yeni yeni dokunmacalara baslamistim
otobuste giderken uyuyakalmisim
uyandigimda sol elimi yanimdaki herifin bacakarasinda buldum
ne ruya gordum,ne dusundum o sirada onu hatirlamiyorum ama o herif ve otobuste gorenler ne dusunduler bilmiyorum
zaten de ilk durakta indim
ogun bugundur otobuste uyumam -
sey gibi reklam larda warya abaza cocuklar filan onun gibi allahtan adamsaldirmadın :))
-
manmax ben bi$ey anlamadim itirafindan ama sanirim iyi bi$ey
-
helloween..
boynuzlayan boynuzlanıRRRRRR........ -
robertcan,one ya??
bence sen hiçbiyerde uyuma ehuhehuee -
abi burda itiraf olmaz ki??herkez tanıyo birbirini.tanımıosada tanıyabilir.bana ters geldi yani..
ITIRAF.COM RULEZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!! -
Geçen sene her 10 kelimemden 9 u yalandı :))) Kızlar olayları anlayinca ardarda terk etti...Accayip telefon sapığıyımdır...Kız arkadaşımın mail sifresini biliyordum oda beni..Bi gün evlerini aradım telesekreter devreye girdi..mail şifresi 11431143 tü..Telesekreterede aynı tuşları tuşladım..Ve çat diye açıldı bu kadar şanslı olmaz sanırım adam :)) Neyse sonun olarak bi sapık ne yaparsa ben fazlasını yaptım..Gelen yeni mesajları sildim vs :)) Bu telesekreter olayına öööyle alıştım ki onlarca telesekreterin şifresini çözüyordum...Sizde deneyin Panasonic telsiz telefonların vs telesekreteri devreye girdiğinde 4 haneli bi şifre oluyor abanın tuşlara 2 gunde bulursunuz şifreleri :))) Sonra telesekreter manyaklığımın en azman donemi gelmişti :)) Kız arkadaşımın cep telefonunada telesekreter yaptırmayı öğrettim :) amacım gelen mesajları dinlemekti :))) Unutmadan turkcellin ilk şifresi telesekreterlerde 1234 oluyor :)) Bigün ne göriyim kız ben hariç 4 kişiyle daha .....! Başkaaa...Eski bi komşumuz vardı..Bide salak bi kızları...Nasıl olduysa o kıza bi bilgisayar almışlardı...Zart zurt zili çalıyor bi sorun var gelirmisin felan....Moralimin bozuk olduğu bigün mp3 üm eko yapıyor diye çağırdı....Tüm regeditleri sildim reset attım bidaha açılmadı :)) o zamanlar bişeyden anlamıyordum ama bilgisayar açılmamıştı :)) zaten açılmaması için yaptıydım :)) Bozuk bi bigisayar diyim gitmiştim muhahahH!
OOOOOffffffff ooooooof hayat booşşşş -
bu ay 68 milyon telefon faturası geldi ben onlara 28 dedim aileme yani
hem intereneteda girmeyceğimi söledim -
dedemin o gun vefat ettigini bile bile ayni gun icinde masturbasyon yaptim.Cenaze evine gitmeden tam 1 saat once :((((
-
no_mercy makrsın yaa
robertcan öldürdün bni gülmekten yaa sanırım bundan sonra bende uyumam
Toplam Hit: 11172 Toplam Mesaj: 49