İtü İşletme Mühendisliği Mi? İtü Bilgisayar Mühendisliği Mi?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
işini iyi yapan adama her zaman iş var.
sen ne istiyorsun ?
neye yatkınsın
-----------------------------valla hocam çevremde bilgisayardan az buçuk anlayan bir insan olarak bilinirim. bilgisayarlar alakalı bi sorun olduğunda bana gelirler de şimdi işletme mühendisliğine yatkın olup olmadığımı nerden bilebilirim ki. bilgisayardan biraz anlamak için eğitim almaya gerek yok sonuçta herkes anlaybilir.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar derim.
ama öyle bilgisayar mühendisliği okudum bitti dersen olmaz.
kendini geliştirdikçe iş imkanın artar.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam çevremde bilgisayardan az buçuk anlayan bir insan olarak bilinirim. bilgisayarlar alakalı bi sorun olduğunda bana gelirler de şimdi işletme mühendisliğine yatkın olup olmadığımı nerden bilebilirim ki. bilgisayardan biraz anlamak için eğitim almaya gerek yok sonuçta herkes anlaybilir.
-----------------------------abicim küçükken yaptıklarını anlatıyor mu ailen ?
mesela ben küçükken bi beyaz eşyaların içini açmamışım.Geri kalan hepsini kurcalamışım.Buluş yapıcam falan diye dolanırdım küçükken hatırlıyorum.
uzaktan kumandalı arabaların falan içini açardım, başka arbalarla birleştirirdim falan.Elektronik'e yatkındım yani.Benim yiğen var hayvanlar ile uğraşıyor.İlerde bu tarz bir iş yapacak belli.
dayım 8 yaşında bağlama çalmayı, 12 yaşında keman çalmayı öğrenmiş.Şimdi deli gibi keman çalıyor vs.. vs..
-
g2k bunu yazdı:
valla hocam çevremde bilgisayardan az buçuk anlayan bir insan olarak bilinirim. bilgisayarlar alakalı bi sorun olduğunda bana gelirler de şimdi işletme mühendisliğine yatkın olup olmadığımı nerden bilebilirim ki.
bilgisayardan biraz anlamak için eğitim almaya gerek yok sonuçta herkes anlaybilir
.
-----------------------------Sorunun cevabini kendin vermissin zaten.
-
zumsuk bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
-----------------------------abicim küçükken yaptıklarını anlatıyor mu ailen ?
mesela ben küçükken bi beyaz eşyaların içini açmamışım.Geri kalan hepsini kurcalamışım.Buluş yapıcam falan diye dolanırdım küçükken hatırlıyorum.
uzaktan kumandalı arabaların falan içini açardım, başka arbalarla birleştirirdim falan.Elektronik'e yatkındım yani.Benim yiğen var hayvanlar ile uğraşıyor.İlerde bu tarz bir iş yapacak belli.
dayım 8 yaşında bağlama çalmayı, 12 yaşında keman çalmayı öğrenmiş.Şimdi deli gibi keman çalıyor vs.. vs..
-----------------------------zumsuk sökmediğim ama bunun yanında da bozmadığım şey kalmadı bana ne önerirsin :)
-
bilgisayar tabii ki de. güzelim ülkemizde her bir şeyin mühendisi var :) seks mühendisliği de var mıdır? kamasutra falan..
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk sökmediğim ama bunun yanında da bozmadığım şey kalmadı bana ne önerirsin :)
-----------------------------ahaha :D abi elektronik, mekanik, bilgisayar falan filan.küçüklükte yaptığın işlerle şimdiki heveslerini birleştireceksin
-
x3uqm4 bunu yazdı:
bilgisayar tabii ki de. güzelim ülkemizde her bir şeyin mühendisi var :) seks mühendisliği de var mıdır? kamasutra falan..
-----------------------------işletme mühendisliği hakkında bilgin olmadığı için öyle diyorsun herhalde hocam :) öyle sallama bir mühendislik değil. sadece türkiye'de olan bir bölümde değil ayrıca.
-
itü bilgisayar seneye yanındayım kanka
-
Karşı komşumuz işletme mühendisi. Masterını da yurt dışında yapmış. Çok da iyi bir durumda. Bana da tavsiye ediyor. Bir arkadaşım da itü bilgisayar bölümünde. O da şuanda Mcrosoft un bi projesinde görevli sanırım. Kısaca ikisi de iyi bölümler. Önemli olan kendini yetiştirmek