IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
yine bana bırakmayın da mekan işini...ir2 laf da atmış mekana duman altı,
satan işareti var diye :) beğenemedin mi olm :))) Sword seni görünce ben mi
sapıtıyorum, yoksa sen mi beni yoldan çıkarıyorsun??? 2002 buluşmasında mekan
seçimini senle ben yaptık, beğenmeyen oldu mu, yok! Ama doğaçlama yaptığımız
gerçeği de su götürmez... İlla Taksim diyorsanız Pines'e takılırız. 2002'deki
mekanımızdan derli toplu hatta minderli falandır, ama güzeldir, bohem bir havası
vardır. Yeşilçam ile aynıdır fiyatları :) Üst katında tabu, oke vs. envai çeşit oyun da
mevcuttur. Sonra isterserniz Bereket Döner/Halk Döner, ya da Şampiyon
Kokoreç/Mercan Kokoreç'te karın doyururuz. Sizi yürüte yürüte Tünel'e götürürüz.
Oradan Galata Kulesi'nin ayağındaki çaycıya gider çay da içeriz isterseniz. Galata
Kulesi'nden uzaklaşarak şööyle bir Karaköy yaparız (Zürafa sokağın yanından da
geçersiniz :)))) ). Karaköyden yürüyerek Eminönü yaparız. Oradan Sirkeci ve
Sarayburnu üzerinden Gülhane'ye dalarız. Asıl çay içmne mekanı orasıdır. Demlik
demlik çaylarımızı alır, boğaz manzarasına karşı içeriz. Ondan sonra Gülhane'nin
içeri kapısından çıkarız, Soğukçeşme Sokağı'nı arşınlar Topkapı Sarayı girişine
geliriz. Sağınızda Sultanahmet, solunuzda Topkapı. Hangisini isterseniz ziyaret
ederiz. (Yalnız Topkapı giriş: 3 YTL + Hazine(isterseniz) girişi 3 YTL + Harem
(isterseniz) girişi 3 YTL. Fakat Sultanahmet bedava :D ) İstemediniz mi onları? 3
milyon giriş ücretiyle Yerebatan Sarnıcı'na gireriz. Görülesi bir mekandır, emin olun.
Tabii eski dünyanın merkezini de görmüş olursunuz arada (bkz. Million Taşı). İşte
benim gezi planım... -
Criminal süper plan hoca harbi senin dediğin gibi yapalım abi "yine bana kaldı" deme bu tarafda yapılsa ben herkesi gezdirim karşıyı hiç bilmiyorum saydığın müzelere daha hayatımda gitmedim bence güzel criminalin planı akşama doğruda alemciler olarak akarız biz... tarihide kesinleştirelim artık 20 gün falan kaldı şurda
-
ak$am icmeye nereye gitcez?
-
sen nereye götürürsen oraya gidecez m.q :D
sana bağlı orası :P
baya gelecek war galiba :D
ya criminal abi salla orları orlar bizi açmaz :D biz tarih görmeye gelmioruz istanbula :D
laylaya reyneya neyse orlar işte orlar götür bizi sen :D
3 ün 5 in lafı olmaz salla orları birer bira daha iaçeriz m.q :)
-
olabilir bende gelebilirim bi iş çıkmazsa : ) ama öle içmek gibi kötü alışkanlıklarım yoktur . bende sizi tek tek evlerinize bırakırım çnkü siz sızarsınız a.k : )
-
Criminal bunu yazdı:
yine bana bırakmayın da mekan işini...ir2 laf da atmış mekana duman altı, satan işareti var diye :) beğenemedin mi olm :))) Sword seni görünce ben mi sapıtıyorum, yoksa sen mi beni yoldan çıkarıyorsun??? 2002 buluşmasında mekan seçimini senle ben yaptık, beğenmeyen oldu mu, yok! Ama doğaçlama yaptığımız gerçeği de su götürmez... İlla Taksim diyorsanız Pines'e takılırız. 2002'deki mekanımızdan derli toplu hatta minderli falandır, ama güzeldir, bohem bir havası vardır. Yeşilçam ile aynıdır fiyatları :) Üst katında tabu, oke vs. envai çeşit oyun da mevcuttur. Sonra isterserniz Bereket Döner/Halk Döner, ya da Şampiyon Kokoreç/Mercan Kokoreç'te karın doyururuz. Sizi yürüte yürüte Tünel'e götürürüz. Oradan Galata Kulesi'nin ayağındaki çaycıya gider çay da içeriz isterseniz. Galata Kulesi'nden uzaklaşarak şööyle bir Karaköy yaparız (Zürafa sokağın yanından da geçersiniz :)))) ). Karaköyden yürüyerek Eminönü yaparız. Oradan Sirkeci ve Sarayburnu üzerinden Gülhane'ye dalarız. Asıl çay içmne mekanı orasıdır. Demlik demlik çaylarımızı alır, boğaz manzarasına karşı içeriz. Ondan sonra Gülhane'nin içeri kapısından çıkarız, Soğukçeşme Sokağı'nı arşınlar Topkapı Sarayı girişine geliriz. Sağınızda Sultanahmet, solunuzda Topkapı. Hangisini isterseniz ziyaret ederiz. (Yalnız Topkapı giriş: 3 YTL + Hazine(isterseniz) girişi 3 YTL + Harem (isterseniz) girişi 3 YTL. Fakat Sultanahmet bedava :D ) İstemediniz mi onları? 3 milyon giriş ücretiyle Yerebatan Sarnıcı'na gireriz. Görülesi bir mekandır, emin olun. Tabii eski dünyanın merkezini de görmüş olursunuz arada (bkz. Million Taşı). İşte benim gezi planım...
+1 ben buna varım ve organizötürlüğü yüklenen arkadaşlar araba ıhtıyacımız varmı kısa yoldan sorayım arbayla gelsem bır ısımıze yararmı -
criminal ın planı gayet güzel götlük çıkarmasın kimse 15 i pazara denk geliyo pazar günü herkese uyar sanırım? uymaz bana diyenler çıkmassa 15 i olarak kararlaştırıcam çünki işi gücü olanlar var.
rehberimiz criminal olcak rehberi karga olanın falan diye bi laf vardı ama unuttum şimdi :)))
-
abiler afyondan gelecek varsa evden de ızın cıkarsa gelirim bide ayagım kırık o zaman iileşirse gelirim :))
-
aga valla pazar bencede iyi olur hatta herkes için iyi olur en iyi zamn....
-
Gelsem mi gelmesem mi :) düşünüyom :P
Bursa tayfasından gidecek olan varsa pm yollasın bana pilizzz :)