İyi Faiz Veren Banka
-
Bir miktar parayi sizce hangi bankaya yatirmali? Halkbank bayagi dusuk faiz veriyor diye saniyorum. Fikriniz?
-
garanti yada ing birde internetten hesap açıp yatırırsan faiz oranları biraz daha yükseliyor.
-
enpara.com
gecelik faize koydum
hesaplamak için
https://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli
gecelik faizin iyi yanı bozulma vs yok istediğin zaman çek istediğin zaman yatır.
PanxeR tarafından 02/Ara/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Faiz haramdır boşver.
-
blackace bunu yazdı
garanti yada ing birde internetten hesap açıp yatırırsan faiz oranları biraz daha yükseliyor.
bankacilikta ivir zivir o kadar rakam var ki teknik terimler felan hic bir sey anlamiyorum acikcasi -
CAgAtAy bunu yazdı
Faiz haramdır boşver.
faize haram olarak bakarsan üzerinden para kazandıgın herşey haramdır. Kolay para haramdır.
dini bankalar kâr dağıtımı adı altında faiz dağıtmakta. Diyorlarki yatırımlarımızdan elde ettiğimiz gelirleri dağıtıyoruz helal para.
EEe faiz veren bankalar ne bok yiyor bir yerlerinden çıkartmıyorlar yatırım gelirini size veriyorlar.
-
zeybekustasi bunu yazdıblackace bunu yazdı
bankacilikta ivir zivir o kadar rakam var ki teknik terimler felan hic bir sey anlamiyorum acikcasiyarın garanti şubesine git internetten vadeli hesap açaçağım faiz oranları biraz daha yüksekmiş de sana yardımcı olurlar..
-
HSBC var 100tl yatırıyorsun 25tl veriyorlar %25 3 seneye kadar çekemiyorsun sanırım ama biriktirebilirim diyorsan at bi kenara. 3 sene sonra çekersin.
-
PanxeR bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Faiz haramdır boşver.
faize haram olarak bakarsan üzerinden para kazandıgın herşey haramdır. Kolay para haramdır.
dini bankalar kâr dağıtımı adı altında faiz dağıtmakta. Diyorlarki yatırımlarımızdan elde ettiğimiz gelirleri dağıtıyoruz helal para.
EEe faiz veren bankalar ne bok yiyor bir yerlerinden çıkartmıyorlar yatırım gelirini size veriyorlar.
altına, ata, arabaya, eve vs. gibi şeyler haram değil.
-
su gecelik faiz nasil oluyor hocalar onu bi anlati versenize ivmelenmede 14bin basliyorsun 3.ayda 45bin oluyor anlayamadim pek.
-
ing de hesap açarsan =
sana sormadan destek hesap açarlar : yolladıkları tüm sms lerin parasını , destek hesap işletim ücretini , vs hepsini alıyolar haberin olsun
garanti bankası 50k üstüne 8.50 verio sormadan aylık faizde