folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İyiki Varsın Demokrasi Baba

İyiki Varsın Demokrasi Baba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Son seçimlerde belkide en çok üzüldüğüm nokta.Demokrasi demokrasi diye diye meclisimize kadar girdiler.Bir halt olmaz bunlardan derken büyüdüklerini görmek gerçekten çok acı.Üstelik bu demokrasi denen şey yüzünden birşeyde yapamıyoruz.Parti kapatalım dedik, Dolaylı yoldan DTP yi kapayın ÖTP gelsin dediler..

Geçen bir konudada dile getirdim,adamlardan nefret etsemde istikrar sahibi duruşlarına hayran olduğumu söylüyorum.Ama doğru amam yanlış,bir çizgileri var ve ortaya çıktıkları andan itibaren milim sapmadılar.Kaldıki atatürk'ün partsi chp bile türban açılımıyla müthiş bir döneklik örneği sergilemişken..

Türkiye gibi milliyetçi gibi bir ülkede kürdistan istiyoruz mesajını her daim verdiler.Başındakiler kameralar önünde sözüm ona kürdistan halkı türkiyenin göbeğinde taksimde..Ve işçimizi acımasıyca joplayan polis bu itlere yalnızca biber gazı sıktı.

Bu amaçlarından ne parti kapatmayla döndürebildik ne başka birşeyle başımızdakiler bu itlerin başıyla güler yüzlü pozlar verdiler.Yani ben bundan şunu anlarım varlıklarını kabul ettirdiler..Lanet olsunki eski genel kurmay başkanına bile: "bizden daha organize dedirttiler.."  

Şimdi size şunu soruyorum.Demokrasi yüzünden eyw mı diyeceğiz ? 

Ben şimdi diyorumki keşke şeriat olsaydı! Biz özgürlük nedir bilmeseydik,anamızın bacımızın gözü hariç hiçbiryeri görülmeseydi sokakta,bugünden 20 yıl geride yaşasaydık.. Ama ;

PKK diyeni Taksim Meydanında sallandırabilseydik,Türk değilim bana toprak diyene bırakın toprak vermeyi boynunun üzerindeki fazlalığı alsaydık.. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Yazımda kesinlikle bir partiyi savunmadım yanlış anlaşılmasın

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

senin yazında bir sorun yokta kafanda yanlış anlama sorunu olmuş. Chp hiçbir zaman türbana karşı değil ki türbanlılara çarşaflılara öcü gözüyle bakmyor ki sadece kamu alanlarında yasa gereği istemiyor. Çünkü dinli dinsiz tartışmaları olacağndan sorunların büyüceğinden falan filandn iki saat yazmiyim.

Orası kamu kuruluşu değil chpnin yeri neden çarsaflıya o istedikten sonra chp rozeti takmasın ki ? ayrıca geri çevirselerdi bu sefer gördünüz çarsaflılara kötü insan gözüyle bakıyorlardı diyede yine burda gelip konuşcaktın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

senin yazında bir sorun yokta kafanda yanlış anlama sorunu olmuş. Chp hiçbir zaman türbana karşı değil ki türbanlılara çarşaflılara öcü gözüyle bakmyor ki sadece kamu alanlarında yasa gereği istemiyor. Çünkü dinli dinsiz tartışmaları olacağndan sorunların büyüceğinden falan filandn iki saat yazmiyim.

Orası kamu kuruluşu değil chpnin yeri neden çarsaflıya o istedikten sonra chp rozeti takmasın ki ? ayrıca geri çevirselerdi bu sefer gördünüz çarsaflılara kötü insan gözüyle bakıyorlardı diyede yine burda gelip konuşcaktın.

sayın g.t baykal laiklik laiklik die beynimizi zikti MUSFATA KEMAL 'in partisine erkek mi kadın mı belli olmayan tipleri sokarken kılık kıyafet ilkesi niye kimin aklına gelmedi anladım :S

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    ----------------------------

her şey göründüğü gibi değildir.chp zihniyetini, chp'ye oy verenler bile biliyor.chp'nin islami değerlere karşı düşmanlığı var.bunu gerek önder sav'ın peygamberle dalga geçmesinden de anlayabiliriz, evrensel birşey olan ezanı türkçe yapmalarından da anlarız.

gerçi daha bir çok mevzu var.ama yazsam anlamazsınız.inanmazsınız.dedemin rahmetli babasının zamanında, kuran kursunda arapça öğrenmek için toplanmış öğrencilerin kapıya bekçi diktiği mesela.

neyse.konumuzla alakasız şeylerden bahsettiğim için başlığı açan arkadaşdan özür dilerim.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

sayın g.t baykal laiklik laiklik die beynimizi zikti MUSFATA KEMAL 'in partisine erkek mi kadın mı belli olmayan tipleri sokarken kılık kıyafet ilkesi niye kimin aklına gelmedi anladım :S

laiklik zoruna gider oldu milletin?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatih

bi tane onder sav in soyledigi ile bir partiyi suclayabiliyorsan ?

yillardir islamiyeti oven, seriatin gelmesini isteyen, kendini islamiyetin onder yazarlarindan diye bahseden huseyin (d)uzmez e bi bakmani oneririm.

kimse bu cocuk tecavuzcusune bakip butun o kafa yapisindaki insanlari bir tutmuyor. 

kimse suudi bas muftu sunun 9 yasindaki cocuklarla evlenebilirsiniz aciklamasina bakip 9 yasindaki cocuklarla evlenmeyi mubah gormuyor herkes biliyorki islamiyet in bu demek olmadigini.

bu kadar mi dar dusunuyorsun ?

senin gibi dusunseydi insanlar bugun insanlar 1500 gruba bolunmus olurlardi. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

bir kaç örnek barındıran mesajımda, sadece önder sav örneğini verdiğimi savunman ilginç olmuş under.

baştan bi yanlış anlamayla başladığın için gerisine cevap vermiyorum.çünkü söylediklerinde hem fikiriz.ismini verdiğin adam zaten gram umrumda değil.üzmez'miş.müslüman bile demem kendisine.

chp ile ilgili söyleyeceğim tek şey.bu partinin Atamla alakası olmamasıdır.en azından benim gözümde bu böyle.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

onder savda ayni sekilde benim umrumda degil.

tek bir cerceveden bakmaman icin verdim ornekleri. 

sasirdigin konu onder sav i korumaya calismama getirmek istiyorsan onder sav umrumda bile degil. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

cok demokratik bir ülkede yaşıyoruz :)

10 torba kömüre oyumu veririm diyen gördüm :) 

kendi partysine oy vericek  adamları otobüslerle getirmeler :)

kendi partysine oy vermeyen adamın oyunu görüpte oy pusulasını yırtıp geçersiz saydıran sayman :) 

kendi partysine silah zoru ile oy verdiren adamlar..

oy pusulalarını taşıyan araca tacizler..

oy pusulasını kaçırmalar..

yaşı geçmiş adamın nasıl oy kullancağını bilmeden yanındaki gencin demesi "amca ampule bas damgayı diyip yaşlı adamın evet yerine direk ampulün üzerine basması " 

cok demoratik bir şey bu oy kullanmak daha niceleri var :) say say bitmez :) demokrasiymiş..bilmem neremin demokrasisi buysa demokrasi ben yokum demokratik bir ülkede yaşamak istemıyorum artık :) 

Boş İşler Uzmanı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

onder savda ayni sekilde benim umrumda degil.

tek bir cerceveden bakmaman icin verdim ornekleri. 

sasirdigin konu onder sav i korumaya calismama getirmek istiyorsan onder sav umrumda bile degil. 

hala benim chp zihniyetine eksi yönde bakmamı sadece önder sav sebepli olarak algılıyorsun.çok ilginç.

Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 17