İzafiyet Teorisine Gore Zamanda Yolculuk Yapma Mumkunmu
-
SkynetX bunu yazdı
Hacım zamanda hareket etmeden önce Türkçe yazmayı öğrensek ???? :))))
Konuya gelirsek, Dede Paradoksu var. Onu ne yapacağız?
Dede paradoksu var demissin anlamadım babacan.tam olarak anlatirsan bu dede paradoksunu sevinirim
-
Bir yeni yinede merhaba diyelim arkadsslar
-
Bir yeni güne merhaba diyelim arkadaslar
-
AnaKonda bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Hacım zamanda hareket etmeden önce Türkçe yazmayı öğrensek ???? :))))
Konuya gelirsek, Dede Paradoksu var. Onu ne yapacağız?
Dede paradoksu var demissin anlamadım babacan.tam olarak anlatirsan bu dede paradoksunu sevinirim
https://seyler.eksisozluk.com/gecmise-yolculugu-imkansiz-kilan-olay-dede-paradoksu
burda gayet güzel açıklamış. okuyabilirsin.
-
bence en güzeli zamanda yolculuk yapmamak . ama yapanlara yardım edin
-
Quantumun cift yarık yöntemini izledimde hocam bunun zamanda yolculuğa delil olacağını sanmıyorum.
-
eğer zamanda yolculuk mümkünse bu ancak metafizik yada ötesi olur ama daha astral seyehati bile başarabilmiş değiliz ki zamanda yolculuk boyutlarına ulaşmak çok kolay görünmüyor :)
bunun dışında teknoloji sayesinde zamanda yolculuk pek mümkün değil gibi -
LhaNeT bunu yazdı
eğer zamanda yolculuk mümkünse bu ancak metafizik yada ötesi olur ama daha astral seyehati bile başarabilmiş değiliz ki zamanda yolculuk boyutlarına ulaşmak çok kolay görünmüyor :)
bunun dışında teknoloji sayesinde zamanda yolculuk pek mümkün değil gibiHocam ama youtubede zamanda yolculuk yapmış kimseler tespit edilmiş, onlar bir nevi kanıtlanmış olaylar silsilesi buna ne diyorsunuz?
Birde borsadan milyonlar götüren adam var, 2250 yılımıydı oradan felan geliyom demişti.. o ne kadar doğru bilmiyorum ama adamın geçmiş bilgisi tespit edilememişti. ve adam ortadan kayboldu.
Ah be Anakonda yaktın çıramı kaç gündür beyin şeysi geçiriyorum sayende !
Kurtismail tarafından 17/Eki/17 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurtismail bunu yazdıLhaNeT bunu yazdı
bunun dışında teknoloji sayesinde zamanda yolculuk pek mümkün değil gibiHocam ama youtubede zamanda yolculuk yapmış kimseler tespit edilmiş, onlar bir nevi kanıtlanmış olaylar silsilesi buna ne diyorsunuz?
Birde borsadan milyonlar götüren adam var, 2250 yılımıydı oradan felan geliyom demişti.. o ne kadar doğru bilmiyorum ama adamın geçmiş bilgisi tespit edilememişti. ve adam ortadan kayboldu.
Yav kurtismail sevdim seni çok matrak birisin ama zamanda yolculuk yapabilseydik seninle birlikte borsadan iyi para vururduk burada bana trol diyenlere de hic para koklatmazdik
-
AnaKonda bunu yazdıKurtismail bunu yazdıLhaNeT bunu yazdı
Yav kurtismail sevdim seni çok matrak birisin ama zamanda yolculuk yapabilseydik seninle birlikte borsadan iyi para vururduk burada bana trol diyenlere de hic para koklatmazdik
Holyone için açtığın başlığa ne oldu Troll Captain.