İzlemeden Önce Ölmeniz Gereken Filmler.
-
kıskanmak ve Uzak ihtimal isimli yeni sayılabilecek 2 türk filmi :S
-
konuyu hortlatmak istemezdim ama bu filmi koymazsam canım sıkılacaktı.
filmi izlerken gercekten igrendim.
özürlü ve yumurta hastası anne, fetisist sevgililer, türlü türlü igrenclikler yapan 2 karsı grubun basından gecenler..
100 küsür ülkede yasaklanmıs film.
bu da sinemalar.com'da gördügüm bir alıntı :
-
Her şekilde iddia ediyorum 2 hafta önce vizyona giren 40 diye bi türk filmi var. bundan daha berbat bir film olamaz!!
-
Bir arkadaş aynı filmi yazmış ama bende yazayım "Paranormal Activity 2" Peh arkadaş bütün activity'lerden soğuttu beni bide kız arkadaşımla gidince daha bi kötü oldu :D
-
kıyamet gecesi :| sinemada filme girdik ilk bölüm güzele benziyodu ikinci bölüme heyecanla girdik mısırlar bogazımda kaldı allah o filmi çekenin yazanın belasını versin:D
-
tamam ölünce bize diğer tarafda dvd oynatıcı verirlerse izleriz :D
-
Mulholland çikmazi, izlemez olaydim belki bir seyler olur diye bekledim durdum.istila adli filmde de arabanin karanlikra gidisinden baska bir halt bulamadim. Turk filmi olan Bal filmindeki cocuk yuzunden hayattan sogudum.Bu uc filmi izlemek icin kafanizi sakin yormayin :-D
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
Mulholland çikmazi, izlemez olaydim belki bir seyler olur diye bekledim durdum.istila adli filmde de arabanin karanlikra gidisinden baska bir halt bulamadim. Turk filmi olan Bal filmindeki cocuk yuzunden hayattan sogudum.Bu uc filmi izlemek icin kafanizi sakin yormayin :-D
-----------------------------Mulholland Cıkmazı, Fil Adam, Mavi Kadife vs.. bunlar david lynch filmleri ve bu adamın filmlerinde kafa patlatmak zorundasın, sürrealist filmler hepsi de.
filmlerinin kötü oldugunu düsünmüyorum, izlediklerim gayet iyidi.
Silgi Kafa & Kayıp Otoban'ı izle, kafayı yersin.
-
korku filmlerinin tamamından uzak duracaksın arkadaş. korkudan anladıkları ekrana aniden ve iğrenç bi sesle çirkin şeyler vermek.
bir de şafak sezerin yayında ve yapımda emeği geçtiği tün filmlerden kaçın. korsanını bile izleseniz zamanınıza beyninize yazık.
Tüm Korku Filmlerinin Özetini Veriyorum (Muhteşem hizmet)
-
son çıkan filmlerden 'suçlu kim' gerçekten gereksizdi izlediğim vakte üzüldüm özellikle son sahnesini izleyip
şimdi ne oldu lan bu kadar saattir boşa mı izledim a.k
diye tepki vermiştim :W
Pink Flamingos Rezaleti
Mister-Ripley 20.04.2011 tarihinde saat 16:57 sularında demiş ki;
Bu Pink Flamingos denen filmi yapanların kimin emeği geçmişse hepsinin teker teker Allah bin türlü belasını versin hayatımda İZLEYİPDE PİŞMAN OLDUĞUM TEK FİLMDİR elimde teknoloji olsa bu filmi izlediğim zamanda geriye gider tüm belleğimi sildiririm
Evet yukardaki metni düşüncemi başka bir grup dada yazdım şimdi benim kişisel fikrim öncelikle film yasaklamaya karşıyım ama içinde gerçekten iğrenç şeyler varsa bununda karşısındayım bir film toplumsal mesaj verebilir toplumdaki bazı dönen dolapları kimsenin konuşamadığı cesaret edemediği gerçekleride su yüzüne vurabilir başımın üzerinde yeri var amaPing Flamingos ve bunun benzeri filmleride bu katagoriye koymamak lazım bir insanın böyle bir film yapması için şeytan olması lazım yani kötülükle beslenmesi ben böyle film yapanlara insan demek istemiyorum ve lanetle anıyorum buna sanat diyenleride Allah'a havale ediyorum arkadaşlar sakın bu filmi izlemeyin vay efendim niye yasaklanmış diye merak edipde bakmayın bile benden size demesi teşekkürler.