İzlenecek Dizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

planet earth e sardım şu aralar tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim , gelmiş geçmiş en iyi belgesel olduğunu söylüyorlar . bir çekim için yıllarca uğraşılmış , manzaralar falan oturup saatlerce ağzın açık izleyeceğin türden , onlarca bilinmeyen hayvanın ilk kez alınan görüntülerini de içeriyor. 

http://www.imdb.com/title/tt0795176/?ref_=nv_sr_1     dizi niyetine izlenmesi zor tabi ama izlenmemesi de büyük kayıp

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ezel iyidir hocam. Bence ezeli izle. Ha bide ezel var o da süper. Ezel demişken.. Ezel'i hiç izledinmi ? Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir avrupa standartlarında bir dizidir kendileri. Yada Ezel' izle o da güzel. Ezel de izleyebilirsin o da olur. Baktın hiçbiri olmuyor o zaman Ezel'i tavsiye ederim. O na da yok dersen o zaman git ezeli izle eh yani :|

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

cizik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

dizimag gidince hayatımdan dizi kavramı çıktı ya la :(

neyı ızledıgımı neyı takıpe ettıgımı, kacıncı bolumde kaldıgımı bıle hatırlamıyorum. hepsı yarım kaldı :/

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ya herkes aynı dizileri önermiş. prison break lost GOT vs. eyw hepsini izledim hepsi çok güzel dizilerde çok kişinin bilmediği harika diziler var. mesela  Chuno (Slave Hunters) güney kore dizisi harika ötesi bir dizidir mesela kesinlikle tavsiye ederim.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    AntiSeptiK bunu yazdı

dizimag gidince hayatımdan dizi kavramı çıktı ya la :(

neyı ızledıgımı neyı takıpe ettıgımı, kacıncı bolumde kaldıgımı bıle hatırlamıyorum. hepsı yarım kaldı :/

http://yandex.com.tr/video/search?text=person%20of%20interest%201.sezon%201.bölüm&safety=1

Ben yandex videodan izliyorum hocam.vk içinde özel arama yapıp tüm dizi ve filmleri izleme imkanı sunuyor adamlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GonyaLi
    GonyaLi's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=oIthI2sKfu4

helix

yeni dizi gecen gun izledim.sinema tadinda bir seri olacak gibi. kaçirmayin derim

Küçücük Gözbebeğimden, Hayatıma Girdin De Kocaman kaLbimin Neresine Sığamadın Da Gittin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

çizelim, izleriz..

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

www.dizist.com burda bi arkadaş önerdi burdan izleyebilirsiniz dizileri.

önerim ise mentalist, sherlock, breaking bad, the killing diye gider ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı

Thw walking dead ve arrow dizilerini izlemeni tavsiye ederim.

Tam bunları yazmaya girdim konuya baktım sen yazmışsın hocam :))

+1

Toplam Hit: 5300 Toplam Mesaj: 58