İzleyen Kazanıyor ?
-
Dostlar mailime gelen yazıyı aynen paylaşmak istiyorum:
............................................................................................................................................................................................................................
Dünya'da ilk defa uygulanacak olan ve "Reklam İzle Para Kazan" stratejisi ile herkesin para kazanacağı bir sistem www.izleyenkazaniyor.com olan sitesine sizleri davet ediyoruz.
XXX markasının günlük reklam gösterimi 2 adettir ve puanı 12 R-PARA dir böylelikle sizin reklamı izlemeniz halinde kazancınız 24 R-PARA olur buda o gün o reklamdan kazancınızın 24 Ykrş. Olur.
Günde bu şekilde 50 reklam izleyebildiğinizi düşünürsek bu 24Ykrş.x 50 = 12 YTL eder. Bu düzende reklam izlemeye devam ederseniz aylık 360 YTL gibi bir ekstra kazanç sağlayabilirsiniz.
Sitemize üye olan herkes izlediği reklamlardan ve tanıtım filmlerinden para kazanmaya başlayacak.
Her ay nakit para kazanma şansını sende kaçırma.
Nasıl kazanacaksınız ?
Sitede geçireceğiniz süre boyunca sizlere izleteceğimiz reklam ve tanıtım filmlerini izleyerek İP ( izle puan) kazanacaksınız.
Kazandığınız bu "İP" 'ler ile dilerseniz nakit para alabilecek, dilerseniz sizler için seçtiğimiz ürünlere çok daha uygun fiyatlarla sahip olabileceksiniz.
Her "İP" izleyeceğiniz reklam veya tanıtım filmine göre değişiklik gösterecektir.
izleyenkazaniyor ekibi sizden hiçbir bedel ( üyelik, hizmet vs) talep etmeden, sadece izleme sürenize göre size nakit ya da ürün kazandıracak.
izleyenkazaniyor.com
izleyenkazanm %100 Türk sermayesi olan Trios Bilgisayar Yazılım ve Dan. Hiz Ltd. Şti güvencesi altındadır............................................................................................................................................................................................................................
Şimdi soru şu yukarıda açıklananlar hakkında bilgisi olan varmı ? Böyle bir şey olabilir mi?
Not: Siteyle hiç birilgim alakam yok. Bu konuyu reklam olsun diye de açmadım. Belki 3-5 kuruş para kazanırız diye düşündüm. :) İstenilirse konu silinebilir...
-
dene olursa bizede haber ver:D kim sıçmış amq 360 yetaleyi
-
( üyelik, hizmet vs) talep etmeden.. diyor . takıldıgım nokta: eğer üye olmadan yapıyorsan bu işi parayı nasıl alacağız? IP me parayı postmu etcekler? :D:D
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------
( üyelik, hizmet vs) talep etmeden.. diyor . takıldıgım nokta: eğer üye olmadan yapıyorsan bu işi parayı nasıl alacağız? IP me parayı postmu etcekler? :D:D
-----------------------------üyelik gerekli ondan kastı paralı üyelik sanırsam:D ama bana inandırıcı gelmedi hatta hiç inanmadım
-
bu olayı 6-7 ay önce falan babamla düşünmüştük. televizyon reklamları gibi reklam izleme olayı olucaktı içinde de şifreler çıkıcaktı şifreleri yazınca puan daha sonra da paraya çevirme biz düşündükten biraz sonra reklammatik.com çıktı şimdi de bu çıktı. düşündüğün bişeyi hemen yapıcaksın abicim.. herifler patentini de almış
-
yine siz yine enteresan bi şaka recep bey
-
üye oluosunuz. az önce denedim. her reklamın sonunda bi rakam çıkıo. o rakamı bi yere işaretliosunuz. sora bidahaki reklama geçio. v.s.
günde 20 reklamdan fazla izlettirmio. 20 reklam=200 puan= 2 ytl.
her gün izlesen ayda 60 ytl. para konusunda garanti verdiklerini yazmışlar. 20 reklam yaklaşık 15-20 dk.
-
seriouserror bunu yazdı:
-----------------------------üye oluosunuz. az önce denedim. her reklamın sonunda bi rakam çıkıo. o rakamı bi yere işaretliosunuz. sora bidahaki reklama geçio. v.s.
her gün izlesen ayda 60 ytl. para konusunda garanti verdiklerini yazmışlar. 20 reklam yaklaşık 15-20 dk.
-----------------------------toplam 15 - 20 dk mı?
-
Ben daha önce duymuştum . Ne kadar doğrudur bilemem ama adamların kazancını hesap edersek size ayda 60 YTL verirse bişey kaybetmezler. Aylık 60 YTL'ye ihtiyacı olan varsa üye olsun denesin derim. Video izlettirdiklerine göre kotalı kullanıcılar hiç bulaşmasın bence :)
-
sirpence bunu yazdı:
seriouserror bunu yazdı:
-----------------------------üye oluosunuz. az önce denedim. her reklamın sonunda bi rakam çıkıo. o rakamı bi yere işaretliosunuz. sora bidahaki reklama geçio. v.s.
-----------------------------toplam 15 - 20 dk mı?
yani 20 reklam izlemek hemen hemen 15-20 dk. alır. ;) -
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Ben daha önce duymuştum . Ne kadar doğrudur bilemem ama adamların kazancını hesap edersek size ayda 60 YTL verirse bişey kaybetmezler. Aylık 60 YTL'ye ihtiyacı olan varsa üye olsun denesin derim. Video izlettirdiklerine göre kotalı kullanıcılar hiç bulaşmasın bence :)
----------------------------dikkat ettim de ellerinde 30-35 reklam var. yani 30-35 reklamı zaten görüosun. her reklamı bir kez kotanı düşürür. bir reklamı 20 reklam içinde en az 1-2 kez izliosun. kotaya o kadar düşman olduğunu sanmıorum. reklamlar zaten ara belleğe alınıo. 1 reklamı 2. kez izlediğin zaman zaten hafızadan gelio.