İzmir Buluşması (Halı Saha Organizasyonu)
-
Konu biraz kalsın en azından kimin ilgisi var görelim haftaya kesinleştiririz.Sonra isimleri yazarız.
En azından öyle düşünüyorum.
Tabi fikirlere açık bir konu
-
plastner bunu yazdı
Konu biraz kalsın en azından kimin ilgisi var görelim haftaya kesinleştiririz.Sonra isimleri yazarız.
En azından öyle düşünüyorum.
Tabi fikirlere açık bir konu
katılıyorum ... hem saati ve yeri de kesinleştirirsek karar vermeleri açısından da faydalı olur .
-
HannibALgan bunu yazdı
Biri kadrosunda Fernandes görmek isterse, ben buradayım...
Olur da bir Selçuk Şahin'e yahut bir Sabri Sarıoğlu'na özlem duyarsanız, gözleriniz sahada bu tarz bir adamı ararsa işte o benim ve buralardayım :)
-
Uzun zamandir maç yapmıyorum istanbul hali saha buluşmaları yapılırken kıskanıyordum iyi oldu bu yüksek ihtimal gelirim ama buca çok uzak olur yer tarih ve saate göre benimde gelip gelmiyeceğim belli olur
-
ben de gelirdim ama buca çok uzakta kalıyo, zor olur baya
-
Maksat muhabbet de mi? Bucaya kaç km bilmem Bornovaya 45 km uzaktayım bi de Buca yaklaşık 55-60 km sorun değil.
Turgutludayım ve ertesi gün mesai yoksa kesin gelirim. Maçtan soona bire dirink alır laflarız :))
-
HaYLaZzz bunu yazdı
bende gelirim halı sahanın yeri ve saati uygun olursa
-
ben gelriim hacı. gelirken çekirdek falan da alabilirim. ama maçtan anlamam bakarım :D
uz-i ponpon kız mevzusunun iddi olduğunu düşünüyorum :D :D
-
ölümüne gelirim halı saha denince akan sular durur benden iyisini de bulamazsınız :)
-
Turania
Similac 35
Kazasker
Bukelamun
Kerim 05
Haylaz
AnaMuhalefet
Plastner
Hannibalgan
Kara mc
Werterg
Crime angel
Ranger
Poet
ClickanddieMaç yapabilecek kişi sayısına ulaşılabilir gibi duruyor.
Yer konusu elbet birilerine ters gelecektir mesela karşıyaka, bornova, buca, balçova bunlar birbirine ters kalır.
Orta bir yer olarak Konak Alsancak dersek bu civarlarda halısaha nerde var?
Öneri olarak ulaşım kolaylığı açısından Stadyum Metro durağının dibinde Buğdaycılar Halı Saha var.
Ciddi niyeti olanların fikirlerini bekliyoruz.