İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi Randevu Alabilmek
-
Üniversite nin yapmış olduğu sistem ne kadar iyi bilmiyorum ama bana göre ortada rezil bir durum var gerçekten
Muayene olmak için internetten randevu almamız gerekiyormuş daha önce hiç gitmedim ama daha gitmek nasip olmadı
Randevu saat 20:00 ile 24:00 saatleri arasında açık oluyor burda 4 saatlik bir boşluk var diye düşünmeyin saat 20:00 olduğunda yüzlerce kişi siteye yükleniyo ve saniyeler içinde randevu sıraları tükeniyor.
Dün şansımı denedim boşa gitti bu akşam da deneyecez ne olur bilmiyorum
randevu alabilmek için bir taktik varmı arkadaşlar ?
-
hacı tanıdık birini bulabilirsen ancak o şekilde olur.
-
sanane bunu yazdı
hacı tanıdık birini bulabilirsen ancak o şekilde olur.
abi tanıdık birisi falan yok tek çare birisinin olması mı ? işin içinde bir ipnelik olduğu kesin
internetten bilgisayardan anlamayan yığınla insan var nasıl alsın bu insanlar randevu dimi
tüm polikliniklere randevu almadan gidemiyorsun
muayene olmam lazım hastaneye gidemiyorum resmen 15-20 saniye içinde tükendi randevular
19:55 civarı giriş yapmış olmama rağmen işe yaramadı ve saat 20:00 olduğu gibi almam gereken polikliniğe tıkladım kaç kez aynı uyarı vardı değişmedi halbuki değişmesi gerekiyordu sonra randevu al seçeneği geldi tıkladım hepsi full
-
egede napıcaksın ki hocam ? sorun neyse sole alternatif üreteyim izmirde sana
-
bizdeki sistemde randevuların yarısı netten yarısı ayaktan veriliyor. millet genelde netten aldığı için netten randevu kontenjanı çabuk doluyor. buraya gelipte ayaktan randevu alanlar daha kısa zamana alabiliyolar. hastane yakınsa sana gidip şansını orda bi dene. gerekirse bilgi işlemdekilerden ricada bulun belki hallederler.
-
aLman bunu yazdı
egede napıcaksın ki hocam ? sorun neyse sole alternatif üreteyim izmirde sana
Dermatoloji ye gitmem lazım hocam bir kaç rahatsızlığım var etraftan öneri olarak üniversiteye git dediler
-
üniversitesi hastanesine gidersen babayı yediğinin resmidir 1 sene cıkamazsın a.q o hastaneden. Ben sana Basmane Şifayı öneririm . Git işini bitir kafan rahat olsun ..
-
sanane bunu yazdı
bizdeki sistemde randevuların yarısı netten yarısı ayaktan veriliyor. millet genelde netten aldığı için netten randevu kontenjanı çabuk doluyor. buraya gelipte ayaktan randevu alanlar daha kısa zamana alabiliyolar. hastane yakınsa sana gidip şansını orda bi dene. gerekirse bilgi işlemdekilerden ricada bulun belki hallederler.
abi kaç kez sordum hastanede çalışanlara sadece internetten randevu alıyormuşuz gidip fiş alma gibi bişey söylemediler bana yalan dolan bir durum mu var ortada ?
-
aLman bunu yazdı
üniversitesi hastanesine gidersen babayı yediğinin resmidir 1 sene cıkamazsın a.q o hastaneden. Ben sana Basmane Şifayı öneririm . Git işini bitir kafan rahat olsun ..
olmadı başka bir hastaneye giderim uğraşılmaz yani bu rezillik ile
bu arada neden basmane ?
-
mhrs.com
-
OCEANUS bunu yazdıaLman bunu yazdı
olmadı başka bir hastaneye giderim uğraşılmaz yani bu rezillik ile
bu arada neden basmane ?
bir çok sorunu hallettiler benim adıma .Doktorları Çok iyi tavsiye ederim.