folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzmir Halkına Helal Olsun. Tebrik Ediyor Ve En Derin Saygı, Sevgilerimi Sunuyorum.

İzmir Halkına Helal Olsun. Tebrik Ediyor Ve En Derin Saygı, Sevgilerimi Sunuyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

verdim mutluyum. kan yani. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı

TÜRK millet ve beraberliği budur. Gözlerim yaşardı bu dayanışmadan.

Gevur izmir diyenlerin müslümanlıklarını.....................

-------------------------------------------------------

bu iki cümle birbirini tutmuyor

türk olmakla müslüman olmak farklı şeyler

50 kere açıklamasını yaptım şu konuyu okuyup sonra yazın

ben tutturdum çokta güzel oldu ( açıklamada yazıyor )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gozkopat bunu yazdı

"Taksiler otobüsler bedava herkes kan merkezlerine koşuyor"

Hey yavrum be olay budur yemin ediyorum öyle bir gururlandım ki anlatamam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı
    Noneyim bunu yazdı
    Ben de izmirliyim ve gavur izmire gavur izmir derim hocam tabiki herkesi ayni kefeye koyamazsin ama misal burda ramazanda kimse oruc tutmaz sokakya yemek yiyene ters bakmaz, hosgoruden degil ramazan oldugunu bilmediklerindendir. Bakkala girerim selamun aleykum derim icerde 1 bakkalci 2 musteri vardir, 3u de ters ters bakar en sonunda bakkal tesekkur ederim der bana, bundan ote gavurluk mu var? Cok yasiyorum bu tip olaylari bu birinci sebep. İkincisi hakiki izmirlilerin cogunun kokeninin yunanistana ve rumlara dayanmasi, illa ki duymussunuzdur. Ucuncusu de izmirde zerre kadar gelisme olmamasina ragmen yillardir chpde. Adamlarin hic bir faydasi yok, izmirli anca bi olay oldu mu itiraz eder, bu ne boyle der, ama iki saat gecti mi koyun gibi hayatinda devam eder. Cogu aksaklik mustehak yami buraliya. Misal, onlarca seneden sonra ulastirma bakanliginin el atmasiyla izban geldi, insanlar kapidan iceri sigmiyor, bi zamanlar bi cin metrosu videosu vardi guvenlik gorevlilerinin iterek insanlari iceri soktugu, onun kadar fena halde olmamiza ragmen kimse mi itiraz etmez, herkes birbirine dayayarak gidiyor metroda erkek erkege bayan bayana..

kan vermek icin seferber olmaya geldik mi , nufusu kalabalik her ilden boyle bi cagriya 4bin kisi cikar. Gidenlere helal olsun, ve insallah o hengamenin arasinda kimsenin hastaligi kimseye bulasmamistir, kullanilmis malzemelerin yanlislikla veya bilncli olarak malzeme azligindan tekrar kullanilmasindan oturu...

La ben başka yerde mi yaşıyom yoksa sen başka yerde mi nasılda utanmadan sallamışsın oh oh yazık valla.Bakkal sen sa diiyince dik dik baktı diye   İzmirliler gavur oluyo ki bakabilirde belki o adam sa denmesinden hoşlanmıyor ne bileyim belki o an ruh hali öyleydi, oruç tutmuyolar diye dışarda yemek yiyorlar diye ramazanı bilmez olup gavur oluyorlar bide üstüne ters bakılmasını istiyorsun da falanda filanda he maşşallah yavruma :D

Gerçi sen bunları diyosan sana cevap yazmam hata burda bitsin.

ayıptır noneyim.dyrnade doğru demiş. ramazan olduğunu kimse bilmiyo ne demektir. doğma büyüme izmirliyim. yıllardır izmirde oturuyorum ayıp. izmirliler sadece rahattıır kardeşim. milletin şortuna içkisine namazına vs. karışmazlar. herkes insan gibi yaşar. ve gayet güzel gelişmeler olmakta izmirde. ha ayrıca bi çok yapılmak istenen projeninde bakanlar kurulu sağolsun geçemediğini bilmiyorsun anlaşılan. yıllardır çevre belediyelere yapılan yardımın izmirden esirgendiğini bilmiyorsun. izban olayında haklısın ama. insanlar artık olay olduğunda bir bok demez halde. en azından izmirli bişey olduğunda hala sokaklara dökülebilecek kapasiteye sahip. kaç aydır teror 90lardaki gibi oldu hangi şehir duyarlı hangi insan? dtp milletvekilleri geldiğinde onları taşlayıp şehirden atanda izmirliydi. hatırla. şu an istanbulda okuyorum istanbuldaki insanların izmirdekiler kadar duyarlı olacağını düşünmüyorum genel olarak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

süper açıklama birader...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. ( Hz. Muhammed S.A.V )

Bu sebep ile kimin gavur olup - kimin müslüman olduğuna kimse karar veremez..

Komşun aç yatıyorsa o zaman sende müslüman değilsin. ( Nasıl olacak şimdi bu )

hocam bu resmi koymana gerek yokki.. zaten insanların bir çoğu arapların zaman içinde nasıl orrospu çocuğu haline qeldiğini biliyor..

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    HyKo bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Doğma büyüme İzmirliyim. Ailemde 80 yıla yakın bir süredir İzmir'de yaşıyor. Farklı dini kökenlerden gelmiş olmamıza rağmen Ramazan aylarında dışarda bişeyler yediğimizde amcamların bana ve çocuklarına kızdıklarını hatırlıyorum.

Ailemde içen çok. Ramazan ayındayız, yine içiyorlar doğru ama böyle sokakda avare gibi değil; evlerinde, balkonlarında, mahallenin meyhanesinde ve ADAM GİBİ.

Oruç tutana saygı duymak ile oruç tutana saygı duyma zorunluluğu koymak farklı şeyler. Saygı duymak kişisel bir tercihdir. Kimseyi yargılayamazsın. Saygı duymaya da kimseyi mecbur bırakamazsın.

Velhasıl Elhamdülillah Gâvurum Mübarek...

Saygı duymak kişisel bir tercih değildir. Saygı duymak mecburidir, toplumsal bir zorunluluktur. Saygı duymayan kişiyi yargılayabilirsin. Sadece oruç, din,ramazan için değil herşey için. İçki içen oruç tutana saygı duyacak, oruç tutan da içki içene.

Yanlış, saygı içinden gelerek yapılırsa saygıdır. Diğer türlüsünü adama soksan durmaz. Mecburiyet filan yoktur. Ben soğuk biramı alıp kordonda çimde değil de kafede içiyorsam benim tercihimdir. Aksine gündüz vakti de gayet tabi içebilirim. Buna karar verecek olan benim. 

Senin söylediğin saygı konusunda ikinci hususa giriyor. Yani mecburiyete....

Saygıyla özgürlüğü birbiriyle karıştırıyorsun galiba. Elbette gündüz vakti kordonun orta yerinde de içebilirsin biranı, kıbrıs şehitlerinin ortasında bi cafede de içebilirsin ve kimse sana birşey diyemez, dememeli. Bunun adı saygıdır, senin orada bira içebilmen ise özgürlüktür. Saygının içinden geleni, samimi olması elbette ki en güzelidir. Ancak saygı içten gelecek, yok birini seversem saygı duyarım, beğenmediğim fikre neden saygı duyayım içimden gelmiyor ki vs. gibi cümleler işgüzarlıktır. Saygı dediğimiz olgunun zaten toplumsal ve bireysel hayatta bu kadar önemli olmasının başlıca sebebi, savunmadığın, benimsemediğin veya önemsemediğin fikir ve kişilere karşı olmasıdır. yoksa sevdiğin, beğendiğin ve desteklediğin bir şeye elbette saygı duyacaksın. Saygı duymada mecburiyet yoksa sen kordonda bira içerken yobazın biri gelir bira şişesini kafanda kırar sonra da sana saygı göstermeye mecbur muyum, saygıyı bana soksan durmaz der.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

biz izmirliler bunu "helal olsun" densin diye yapmadık.

abartılacak bişey yok.

yine olmasın, yine yapmayalım ;)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 9158 Toplam Mesaj: 80