İzmirin Ayıbı
-
Sorun izmirde değil, chpnin belediye başkanı çıkardığı hemen hemen her yer aynı şekilde hizmet alamıyor. Bu bir tesadüf değil istikrar bence. chp nin politikalarıyla ilgili bişey... Araştırın göreceksiniz.
-
tayyip amcanız izmire gavur demeseydi
izmir halkı büyük ihtimalle akpli bir belediye başkanı seçerdi
izmirde hizmete doyardı
izmirden cacık olmaz hocam
hizmetten nasibini alamayan lanetlenmiş bir şehir -
Hocam ben kulenin bakımı olacak diye biliyorum + o çeşme yalaklarıda kaldırılıp bi onarımdan geçecekmiş. 104 yıllık saat daha nelere ihtiyacı var kim bilir :D
-
Edit : Ohaa amk yorumlara bak :D la bi çeşmeden su akmıyo diye mi bu siteminiz yoksa ezelden İzmir düşmanıydınızda fırsat bulunca mı döktünüz içinizi :D
İzmir'e köy diyen Ankara'nın %60'ını - İstanbul'un %40'ını hala görmezden gelenler :) -
kimse izmiri savunmasın hocam
metro yapacaz diye senelerdir
inönü caddesi esnafının anasını siktiler şerefsizler -
ya bırak çeşmeyi, göze görünen meydanları temizliyolar bitti.birçok mahalleleri,sokakları pislik içinde.saymaya kalksak inanın birton kusuru var. ben yüzlerce kez yazdım yine yazacağım bu chp nin belediyeleri izmiri resmen ahıra çevirdi. ve hala oy istiyolar. abi inanmayın artık bu populist zihniyetlilere ya.inanın Güzelim izmirin azına sıçtılar. bunlara oy verecek izmirliler daha varsada yazıklar olsun diyorum.
-
cracker bunu yazdı
ya bırak çeşmeyi, göze görünen meydanları temizliyolar bitti.birçok mahalleleri,sokakları pislik içinde.saymaya kalksak inanın birton kusuru var. ben yüzlerce kez yazdım yine yazacağım bu chp nin belediyeleri izmiri resmen ahıra çevirdi. ve hala oy istiyolar. abi inanmayın artık bu populist zihniyetlilere ya.inanın Güzelim izmirin azına sıçtılar. bunlara oy verecek izmirliler daha varsada yazıklar olsun diyorum.
aynen birader zaten chpye oy verenlerde pişman
senelerdir yolları kaza kaza anasını siktiler şehrin
geçen senelerde akşam iş çıkışı millet d-300 den anadolu caddesine karşıyaka yoluna girdiğinde akla karayı seçiyordu
bir zahmet e87 üst çevre yolunu açtılarda millet rahatladı
unutmadık bunları -
izmir i bilmem de muğladaki chp belediyesinin ne yaptığını (yapmadığını) çook iyi biliyorum. halk-esnaf belediye anlaşmasıyla öğrencileri mahvetmişler. çıkar meselesi var tabii. bir hocamız derdi, chp den eşeği koysanız muğladaki belediye başkanlığı için seçilir diye.. çünkü çıkar meselesi var.. ha akp yi beğeniyor muyum? karşılaştırırsam belediyelerdeki hizmetlerde çok daha iyi ama yine yeterli değil
-
bornovada yollar yamadan oluşuyo...
yıllardır gelişim yatırım vs adına hiç bişey yok.
-
Şşş.. İzmirime laf edenin ağzına biber sürerim.
Bi özledim ki.. Suyu akmasa da saat kulesini.. Denizini çimlerini insanlarını.. Of. Gece gece ya.. :(