İzmit Karamaurselli Murid Kardeşlerim
-
kardeşler bne bu sene uni ye tekrar başlıcam karamurselli murid kardeşlerim tanıalım kaynaşalım şu murid kardeşiniz gurbette yalnız bırakmayın ortam olsun yabancı memleket sonuçta
-
amk :| izmir okumuşum pardon ya :|
-
kocaeli üniversitesimi?
-
aynen buba kocaeli universitesi ama benim bolum karamurselde endustriyel elektronik bolumu
-
izmit karamürsel arası 30 kmden fazla bir mesafe
-
ben umuttepedeyimm ama orda kız arkilerimm warr kıs olsaydınn tanıştırırdım ::D:D
-
:D:D sen cinsiyetime bi daha bak ozaman :D:D hade dai yokmu lan aranızda nerde tahribatın o engin bilgeleeri nerdesiniz huleaan :D:D
-
nerde kalacaksın hoja bilgi ver biraz karamürselde kalacaksan ordan arkadaş ayarlayalım, senin okuluna giden birkaç tane sınıf arkadaşım var tanıştırırım sizi.ben izmitteyim benden fayda yok yani :F
-
bende vinsandayım hacımda sen bizden ne istiyorsn nasıl yardımcı olalım sana?ne tür bir bilgi istiyorsun yaz sen hele şuraya acıklamaya calışalım, kendi bilgim dahilimde yardımcı olmaya calısayım...
webcrowunda söylediği gibi izmit karamürsel arası mesafe mevcuttur ama sık sık minibüsler gecer izmit-karamürsel arası...
-
hehehge :D:D karamürseldeki arkilere bi haber uçirim o saman seninn cinsiyette olan warsa tanışırsınız :D:D şaka maka yardımcı olmaya çalışjamm
-
saolun var olun vasa tanışabiliriz murid kardeşlerimizle
ben şuan antalyadayım ayın 18 inde orda olcam
ev mev ayarlıcam bakıcam başımın caresine yalnız kalmayı duşunuyom şimdilk tanışmak isterim tabi murid kardeşlerle
Toplam Hit: 4140 Toplam Mesaj: 36