folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonya Hakkinda Hersey

Japonya Hakkinda Hersey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=0NZTyeUsedM

peki barış manco biliyorlar mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Tengri: Ayni odada kalmanizda sorun yok sanirim, tek kisilik odaya gore daha ucuz olur. Yarin tel acip detayli bilgi alirim. Ayrica is yerini okul buluyor sanirim.

@ torpedo_XL : Burada her yer tabelanin altinda, ingilizce mutlaka yazr. Ayrica trenlerde falan cince ve korece de yaziyor. Mesela brezilyalilarin yogun olarak yasadigi yerlerde Portekizce de var. Hatt Mie de tabelalarin altinda Rusca bile yaziyor.

@UzatmaNaciye : Yok bilmiyorlar.

sniperscope tarafından 15/Ara/12 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam Miku animasyon ize nasıl bu kadar hayranları oluyor anlamadım şarkıyı kim söylüyor peki :D

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam Miku animasyon ize nasıl bu kadar hayranları oluyor anlamadım şarkıyı kim söylüyor peki :D

Japonlar tuhaf millet vesselam.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Japonlar tuhaf millet vesselam.

Galiba hocam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide. Millet hayranı felan olmuş. Böyle animasyonlu konsere kadar ilerlemiş. Programın amerikada bile konseri olmuş yahu.

DrKill tarafından 15/Ara/12 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide.

Evet öyle hocam ama on numara sesi var kızın da aşık oldum resmen :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide.

Evet öyle hocam ama on numara sesi var kızın da aşık oldum resmen :D

Hocam baksana şuna http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/72200/sanal-sarkici-hatsune-miku-world-is-mine-tokyo

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

@Tengri: Ayni odada kalmanizda sorun yok sanirim, tek kisilik odaya gore daha ucuz olur. Yarin tel acip detayli bilgi alirim. Ayrica is yerini okul buluyor sanirim.

takipteyim , öyle bi anlatmışın ki hocam kendi okulumu bırakıp japonyaya göçme hevesi aşıladın bana.

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Hocam çok güzel anlatmışsın, ağzına yüreğine sağlık.. Japonları kültürlerine bağlılık riyasızlık, samimiyet, disiplin ve her daim bir felsefe sahibi olmaları açısından sevmişimdir. Japonya deyince Mehmed Akif Ersoyun şu mısraları gelir aklıma;

“Sorunuz şimdi de Japonlar nasıl millettir? 

Onu tasvire zafer-yâb olamam hayrettir. 

şu kadar söyleyeyim; din-i mübinin orada, 

Ruh-u feyyazı yayılmış yalnız şekli: Buda. 

Siz gidin saffet-i ıslam’ı Japonlarda görün. 

O küçük boylu, büyük milletin efradı bugün. 

Müslümanlıktaki erkân-ı sıyanette ferid. 

Müslüman denmek için eksiği ancak tevhid.” 

“Müslümanlık sanırım parlayacaktır orada 

Sâde, Osmanlıların gayreti lazım arada.” 

Keşke asırlar evvel aramızda dostluk köprüleri atılsaymış dediğim necip millet... En kısa zamanda gidip göreceğim doğuda ençok merak ettiğim memleket...

TR-SCOPJE tarafından 16/Ara/12 02:47 tarihinde düzenlenmiştir

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 47630 Toplam Mesaj: 335