Japonya Hakkinda Hersey
-
-
@Tengri: Ayni odada kalmanizda sorun yok sanirim, tek kisilik odaya gore daha ucuz olur. Yarin tel acip detayli bilgi alirim. Ayrica is yerini okul buluyor sanirim.
@ torpedo_XL : Burada her yer tabelanin altinda, ingilizce mutlaka yazr. Ayrica trenlerde falan cince ve korece de yaziyor. Mesela brezilyalilarin yogun olarak yasadigi yerlerde Portekizce de var. Hatt Mie de tabelalarin altinda Rusca bile yaziyor.
@UzatmaNaciye : Yok bilmiyorlar.
sniperscope tarafından 15/Ara/12 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Miku animasyon ize nasıl bu kadar hayranları oluyor anlamadım şarkıyı kim söylüyor peki :D
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam Miku animasyon ize nasıl bu kadar hayranları oluyor anlamadım şarkıyı kim söylüyor peki :D
Japonlar tuhaf millet vesselam.
-
sniperscope bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Japonlar tuhaf millet vesselam.
Galiba hocam :)
-
JuMaN bunu yazdı
Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide. Millet hayranı felan olmuş. Böyle animasyonlu konsere kadar ilerlemiş. Programın amerikada bile konseri olmuş yahu.
DrKill tarafından 15/Ara/12 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide.
Evet öyle hocam ama on numara sesi var kızın da aşık oldum resmen :D
-
JuMaN bunu yazdıDrKill bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Bende yeni araştırdım hocam. Şarkıyı bir kadının sesi baz alınarak yapılan bir program söylüyor. Zaten animasyon aslında program içinmiş. Sonra çok ilerlemiş git gide.
Evet öyle hocam ama on numara sesi var kızın da aşık oldum resmen :D
Hocam baksana şuna http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/72200/sanal-sarkici-hatsune-miku-world-is-mine-tokyo
-
sniperscope bunu yazdı
@Tengri: Ayni odada kalmanizda sorun yok sanirim, tek kisilik odaya gore daha ucuz olur. Yarin tel acip detayli bilgi alirim. Ayrica is yerini okul buluyor sanirim.
takipteyim , öyle bi anlatmışın ki hocam kendi okulumu bırakıp japonyaya göçme hevesi aşıladın bana.
-
Hocam çok güzel anlatmışsın, ağzına yüreğine sağlık.. Japonları kültürlerine bağlılık riyasızlık, samimiyet, disiplin ve her daim bir felsefe sahibi olmaları açısından sevmişimdir. Japonya deyince Mehmed Akif Ersoyun şu mısraları gelir aklıma;
“Sorunuz şimdi de Japonlar nasıl millettir?
Onu tasvire zafer-yâb olamam hayrettir.
şu kadar söyleyeyim; din-i mübinin orada,
Ruh-u feyyazı yayılmış yalnız şekli: Buda.
Siz gidin saffet-i ıslam’ı Japonlarda görün.
O küçük boylu, büyük milletin efradı bugün.
Müslümanlıktaki erkân-ı sıyanette ferid.
Müslüman denmek için eksiği ancak tevhid.”
“Müslümanlık sanırım parlayacaktır orada
Sâde, Osmanlıların gayreti lazım arada.”
TR-SCOPJE tarafından 16/Ara/12 02:47 tarihinde düzenlenmiştir
Keşke asırlar evvel aramızda dostluk köprüleri atılsaymış dediğim necip millet... En kısa zamanda gidip göreceğim doğuda ençok merak ettiğim memleket...