Java Telefonlar İçin Msn -Mig33
-
1: Dosyayı indirin
Uygulamayı kurmanın 2 yolu var
A. Wap Sitesinden:
Telefonunuzun tarayıcısından (http://wap.mig33.com) adresine giderek "Download Mig33" linkine tıklayın, uygulama telefonunuza çekilecek, bazı modellerde oto. kurulum baslayacaktır, bazılarında kendiniz baslatabilmektesiniz.
B. Aşağıdaki dosyayı pc ye çekin daha sonra telefona aktarın
Aşağıdaki dosyayı çektikten sonra, usb, bluetooth yada benzeri bir yolla pc ye bagladınız telefonunuza dosyayı gönderebilirsiniz.
- mig33 Version 3.02 Beta.rar dosyası büyük ekran java telefonlar için
- mig33 Version 3.02 Lite.rar dosyası ise basit sürümdür, genelde eski java uyumlu telefonlarda çalışmaktadır.
Uygulamayı ilk açtıgınızda sizden internet erişimi saglayacaginiz ayarları yapmanızı isteyebilir. Bunun ardından da kayıt olmanız gerekmekte.
3: Kayıt
mig33 ün internet baglantısını da saglayıp calistirdiktan sonra ‘Register’ butonuna basarak sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Gerekli bilgileri doldurun ve daha sonra ‘Submit’ linkine basın.
4: Hesabı aktiflestirme
Kaydı gönderdiginizde telefonunuza SMS olarak bir onay kodu gelecek, bu onay kodunu, kaydı tamamlamak için programa giriyorsunuz. Ve bundan sonra yapacaginiz tek sey artık msn e baglanmak için gerekli msn messenger kullanıcı bilgilerini girmek. Bunun için yeni MSN hesap bilgisi ekleyeceksiniz ( Menu den Account kısımlarından)
5: Sık Sorulan Sorular
Arkadaşlar bu uygulama genelde tüm Java uyumlu telefonlarda çalışmaktadır.
Örnegin;- Sony Ericsson K700,K800,
- Samsung U600, Samsung D900
- Nokia nın yeni java uyumlu modelleri
-
k700i kullanıcısı bu dosyayı çekiyor ve fenerist07'ye teşekkür ediyor...
-
deniyim bi
-
deneyenler sonucu yazarsa sevinirim olmuosa sileyim konuyu baska bakalım
-
ah ah şu veri kablosunu bi bulsam deniycem
-
kaç kontör yiyor önemli olan bu..
-
valla ben 1 saat takıldım bende yüklü önceden yüklemiştim
1 saatte 3 kontor gitti
ama msn şifrenizi deiştinizde oturum acamıosunuz :D
yanlıs dior şifre amk :S
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------
kaç kontör yiyor önemli olan bu..
-----------------------------kac kontor yemesi sana baglı bişey veri alısına göre kontor yer 60kb=1 kontor yani senin devamlı yazısmanla online olup cebine koyman arada bakman cok farklı seyler
-
bana s700i prog.ları lazım yaa aradım da bulamadım elinde olan varsa buraya link koyabilir mi?
-
Madem bubabalıgı yaptın saolda bide bu e-250 net ayarlarını nasıl yapacaz bi türlü olmadı :( ve register olunca kntr gidiyomu ?
-
benim telefonbu k610-i acaba bundada çalışırmı yoksa bununla uğraşmıyım :)
dene bişey kaybetmezsin
Toplam Hit: 5027 Toplam Mesaj: 20