JS İle Geri Sayım Yaptırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fikret bunu yazdı:

edit: yanlış dosyayı atmışım, link bu: http://uploaded.to/file/katt7w

elimde varmış. divden önceki script bloğundakiler fonksiyon tanımlamaları vs.

en alttaki script bloğundada istediğin tarihi ve içeriğin yazılmasını istediğin divin idsini set ediyorsun. istediğin gibi düzenlersin zaten.

Hocam teşekkür ederim fakat buda tam istediğim gibi olmadı.

rica ederim hocam da sana nasıl birşey lazım tam olarak ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Ya birde bu çıktı konu açıyor ama netbişi yok bişi istediği yada bir sorunun olduğu belli ama bir türlü açıklık getirilmiyor adam bilgisayarda sorun var ama bilgisayarda hangi işletim sistemini kurulu olduğu pc özelliklerini yazmıyor bakın ören olsun bu konuyu inceleyin

http://www.tahribat.com/Forum-Firma-Rehberi-Proje-118524/

açık ve net olcak.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı:

Ya birde bu çıktı konu açıyor ama netbişi yok bişi istediği yada bir sorunun olduğu belli ama bir türlü açıklık getirilmiyor adam bilgisayarda sorun var ama bilgisayarda hangi işletim sistemini kurulu olduğu pc özelliklerini yazmıyor bakın ören olsun bu konuyu inceleyin

açık ve net olcak.

Müridler JS ile geri sayım yaptırmak istiyorum, internetten aradım hazır birkaç kod buldum fakat ihtiyacımı karşılamıyor. İstediğim olay şu şekilde; Benim verdiğim süreden geriye sayım yapacak. Mesela 15 dakika olarak ayarladığım zaman, 15 dakikadan geriye SAAT : DAKİKA : SANİYE olarak sayacak. RapidShare'deki veya Hotfile'daki sistem gibi.

Sanırsam konuyu açık belirtmediğimi kastediyorsunda daha nasıl anlatayım hocam ?

Olay bu şekilde olacak sayfa yenilendiğinde süre başa sarmıyacak.

Ne diyim ki daha kuantum fiziğimi anlatıyorum

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

x-files bunu yazdı:

açık ve net olcak.

bu konunun en bos yorumunu yazdıgın icin senin adına madalya istiyorum hocam.

bi de kendi konusunun linkini yollamıs :D kagıda dilekce yazıp altına imza atsaydın ? hatta noter huzurunda tasdiklettirseydin bi de ? :G

biz arkadasın sorununu anladık dert etme sen.

neyse.

@ CasTeaL

hocam istedigin seyi ben anladım da dün evde ufak kıyametler koptu artık bilgisayar yasak.

inan zamanım olsa hallederdim, fikret ya da sokoban yardımcı olur sana.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

açık ve net olcak.

bu konunun en bos yorumunu yazdıgın icin senin adına madalya istiyorum hocam.

bi de kendi konusunun linkini yollamıs :D kagıda dilekce yazıp altına imza atsaydın ? hatta noter huzurunda tasdiklettirseydin bi de ? :G

biz arkadasın sorununu anladık dert etme sen.

neyse.

@ CasTeaL

hocam istedigin seyi ben anladım da dün evde ufak kıyametler koptu artık bilgisayar yasak.

inan zamanım olsa hallederdim, fikret ya da sokoban yardımcı olur sana.

ben gönderdim hacı örnek kod merak etme :F

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    Müridler JS ile geri sayım yaptırmak istiyorum, internetten aradım hazır birkaç kod buldum fakat ihtiyacımı karşılamıyor. İstediğim olay şu şekilde; Benim verdiğim süreden geriye sayım yapacak. Mesela 15 dakika olarak ayarladığım zaman, 15 dakikadan geriye SAAT : DAKİKA : SANİYE olarak sayacak. RapidShare'deki veya Hotfile'daki sistem gibi.

Sanırsam konuyu açık belirtmediğimi kastediyorsunda daha nasıl anlatayım hocam ?

Hocam kuantum fiziği anlatmıyosun ama bunu sadece js ile yapamazsın, yaparsan da kullanıcının sistem saati ile yaparsın o da verimli olmaz :)

Az buçuk php biliyosan, öncelikle serverdan time() fonksiyonu ile timestamp'i al..

Sonra mktime() fonksiyonu ile geri saydıracağın tarihin timestamp'ini al.

Aralarındaki fark, senin kaç saniyeden başlayacağını verecek. Onu da buradaki js fonksiyonlarından herhangi birine gönderirsin işte :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Hocam kuantum fiziği anlatmıyosun ama bunu sadece js ile yapamazsın, yaparsan da kullanıcının sistem saati ile yaparsın o da verimli olmaz :)

Az buçuk php biliyosan, öncelikle serverdan time() fonksiyonu ile timestamp'i al..

Sonra mktime() fonksiyonu ile geri saydıracağın tarihin timestamp'ini al.

Aralarındaki fark, senin kaç saniyeden başlayacağını verecek. Onu da buradaki js fonksiyonlarından herhangi birine gönderirsin işte :)

Hocam js olmasıda şart değil başka hangisiyle olabilir php'yi bulaştırmadan ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

http://www.dmry.net/javascript-ile-gerisayim-sayac-kullanimi bak burda istediğini yapmıs adam

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    Hocam js olmasıda şart değil başka hangisiyle olabilir php'yi bulaştırmadan ?

Hocam Js her halükarda lazım sonuçta dinamik sayaç yapıyosun, gerçi flashla da yapılır ama..

Zamanı bi yerden alman gerekiyor mutlaka php,asp gibi server tabanlı bi dil ile sistem saatini alıp js'e göndermen lazım :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    cosmic bunu yazdı:

http://www.dmry.net/javascript-ile-gerisayim-sayac-kullanimi bak burda istediğini yapmıs adam

Hocam bunuda denemiştim fakat benim bunu kullanmaya çalıştığım alanı anlatayım,

Web browser oyunlarında oluyorya, örneğin bir bina inşa ediyorsun 10 dakika bekliyorsun 10 dakika sonunda bina tamamlanmış oluyor. Bende böyle bir alanda kullanacağım.

Toplam Hit: 7039 Toplam Mesaj: 35