Justin Bieber‘Dan Nefret Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Karı kılıklı tipine bile uyuz oluyorum. 

Nefretin sebebi kaliteli eskiye laf edip bu siktiri boktan justin bieber gibi yeni yeni türemiş tabiri caizse istenmeyen osuruk.. kendimi kaybettim cümlenin sonunu ayarlayamadım yani o kadar nefret ediyorum. Bir şarkısını dahi dinlemem dinletmem. 

Zaten bu nefretimizle bunuda biz ünlü yaptık alacakaranlık denen illetide biz ünlü yaptık. Bide çatıda ı love u justin bebeeeeeer diyen bi ergen videosu vardı oda 2 ye katladı nefretimi. 

neyse konuşmayacam daha fazla.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

kim kardashianla olan ilişkilerini ögrendiğim anda suikast yapmak istedim hatta bi ara avada kedavraaa diye bağırıp sopayı da bitarafına monte etmek istedim ama... olmadı

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

torpedo_XL bunu yazdı:

Sırf Türkiye'de olan bir gıcıklık değil, azcık yabancı forum ya da portallara bakarsanız genel bir justin bieber gıcıklığı söz konusu.

hocam çok insan gördüm evli olupta kocasının yanında justin hayranlığını dile getiren. bunlar ergenlik psikolojisinden kurtulmuş insanlardır.

muhtemelen o gıcıklığını dile getiren insanlar çok gençtir.

Yok hocam ya yabancı magazin basınına bak bi justin bierberın her ilişkisine resmen taşak geçiyorlar

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

ben hayranıyım  bknz

facebook profil fotoğrafım

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

ben nefret etmiyorum , kıskanıyorum sadece..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

meyve veren ağacı taşlarlarmış a.q :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu sarkiyi caldigini gordukten sonra iyice nefret ettim http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Bu sarkiyi caldigini gordukten sonra iyice nefret ettim http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c

ortaalık reklamdan kırılıyor mk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Justin Bieber kim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

arkadaş yalan dolan olamsın ama bu heriften harbi nefret ediorum, kendinden değil ama şarkılarından magazin haberlerine düşmesinden. sesi irenç lan ben hayatımda böle bişi duymadım amk :S bu adam böle bişiler yapıosa yuh amk artık diorum dünyanın çivisi değil mıhı çıkmış dışarı :S

Living Death
Toplam Hit: 6702 Toplam Mesaj: 50