Justin Bieber‘Dan Nefret Etmek
-
Karı kılıklı tipine bile uyuz oluyorum.
Nefretin sebebi kaliteli eskiye laf edip bu siktiri boktan justin bieber gibi yeni yeni türemiş tabiri caizse istenmeyen osuruk.. kendimi kaybettim cümlenin sonunu ayarlayamadım yani o kadar nefret ediyorum. Bir şarkısını dahi dinlemem dinletmem.
Zaten bu nefretimizle bunuda biz ünlü yaptık alacakaranlık denen illetide biz ünlü yaptık. Bide çatıda ı love u justin bebeeeeeer diyen bi ergen videosu vardı oda 2 ye katladı nefretimi.
neyse konuşmayacam daha fazla.
-
kim kardashianla olan ilişkilerini ögrendiğim anda suikast yapmak istedim hatta bi ara avada kedavraaa diye bağırıp sopayı da bitarafına monte etmek istedim ama... olmadı
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Sırf Türkiye'de olan bir gıcıklık değil, azcık yabancı forum ya da portallara bakarsanız genel bir justin bieber gıcıklığı söz konusu.
-----------------------------hocam çok insan gördüm evli olupta kocasının yanında justin hayranlığını dile getiren. bunlar ergenlik psikolojisinden kurtulmuş insanlardır.
muhtemelen o gıcıklığını dile getiren insanlar çok gençtir.
-----------------------------Yok hocam ya yabancı magazin basınına bak bi justin bierberın her ilişkisine resmen taşak geçiyorlar
-
ben hayranıyım bknz
-
ben nefret etmiyorum , kıskanıyorum sadece..
-
meyve veren ağacı taşlarlarmış a.q :))
-
Bu sarkiyi caldigini gordukten sonra iyice nefret ettim http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bu sarkiyi caldigini gordukten sonra iyice nefret ettim http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c
-----------------------------ortaalık reklamdan kırılıyor mk
-
Justin Bieber kim,
-
arkadaş yalan dolan olamsın ama bu heriften harbi nefret ediorum, kendinden değil ama şarkılarından magazin haberlerine düşmesinden. sesi irenç lan ben hayatımda böle bişi duymadım amk :S bu adam böle bişiler yapıosa yuh amk artık diorum dünyanın çivisi değil mıhı çıkmış dışarı :S